overloon nieuws

Home » Nieuws » kerstviering Theobalduskerk met livestream en reserveren

kerstviering Theobalduskerk met livestream en reserveren

Gepubliceerd op 17 december 2020 om 19:57

Overloon-Met dit berichtje worden jullie geïnformeerd over de wijzigingen, die toegepast worden bij de vieringen met Kerstmis in onze Theobalduskerk. 

De gebedsviering op kerstavond 24 december 19.00 uur is niet toegankelijk voor kerkgangers. De viering wordt wel gehouden zonder kerkgangers en uitgezonden via het TV-kanaal Omroep Land van Cuijk (Ziggo digitaal – kanaal 40) .Het thema is Spiegel van Kerst.

Op kerstavond wordt om 21.00 uur vanuit de Antonius Abtkerk in St. Anthonis de nachtmis uitgezonden via een livestream (https://youtu.be/Ca1nmm5yJzM).

De H. Mis op kerstavond 22.30 uur wordt geannuleerd en dus ook niet uitgezonden.

De Hoogmis op eerste kerstdag 25 december 10.30 uur gaat door en wordt ook uitgezonden via TV-kanaal Omroep Land van Cuijk (Ziggo digitaal – kanaal 40). Om deze viering bij te wonen moet er gereserveerd worden. Maximaal 30 kerkgangers is toegestaan. Vaste kerkgangers krijgen daarbij voorrang.en kan per email: info@theobaldusparochie.nl .

Na zorgvuldig overleg is besloten, dat de Theobalduskerk niet open is op eerste en tweede kerstdag, 25 en 26 december. De kerk en de kerststal kunnen niet bezocht worden. Ook het opsteken van een kaarsje is niet mogelijk.

 

meer informatie vind je op https://www.theobaldusparochie.nl/ovloon-kerkberichten.html 

het word ook uitgezonden via het TV-kanaal Omroep Land van Cuijk.

Ziggo digitaal – kanaal 40, analoog – 22+
KPN, XS4ALL, Telfort (witte a.b.) – 1475
Edutel, Fiber.nl, Stipte – 2196
Telfort (zwarte a.b.) – 2196
TriNed – 521
T-Mobile – 859

klik hier op voor de TV livestream van TV-kanaal Omroep Land van Cuijk


«   »