overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 17:05

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

TOF Voetbal Clinic

3 jan. 2021

Wat was het een leuke ochtend bij de TOF Voetbal Clinic! 

Lees meer »

 

Nieuwjaarsontmoeting

1 jan. 2021

Burgemeester Van Soest neemt u mee in de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en kijkt samen met u vooruit. De muziek wordt verzorgd door Angels Rule!

Lees meer »

December 2020

 

Eindejaarsgesprek met Michel Kuijpers trainer van SSS’18

31 dec. 2020

HAPS – Michel Kuijpers is de laatste van een grote serie trainers die we polsten aan het einde van het jaar.

Lees meer »

 

gelukkig nieuwjaar

31 dec. 2020

Het jaar 2020 ligt bijna achter ons. Een bewogen jaar,mogen we wel zeggen. Een jaar dat bijna geheel in het teken stond van de coronacrisis, dat de hele wereld trof.Wat gebeurde er dit jaar Een overzicht.We danken de trouwe bezoekers voor het bekijken van de website van overloon nieuws 

Lees meer »

 

Dromenvanger maken

30 dec. 2020

Er zijn kinderen die soms nare dromen hebben en dan worden ze midden in de nacht wakker Om die dromen te vangen kun je een dromenvanger maken die werkt als een soort spinnenweb.

Lees meer »

 

 

Locatie coronavaccinatie voor Brabant bekend

30 dec. 2020

De GGD Hart voor Brabant heeft samen met de Veiligheidsregio en een aantal gemeenten in Noordoost Brabant alles op alles gezet om een geschikte locatie te vinden waar gestart kan worden met coronavaccinaties. Deze is gevonden in een voormalig distributiecentrum van een supermarkt aan de Amert 605 in Veghel.

Lees meer »


«   »