overloon nieuws

Home » Nieuws » Sint Theobaldusgilde bedankt inwoners van Overloon voor het inzameling oudpapier

Sint Theobaldusgilde bedankt inwoners van Overloon voor het inzameling oudpapier

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 09:22

Bij deze wil de Sint Theobaldusgilde  de inwoners van Overloon bedanken voor de fantastische hulp tijdens onze papieraktie op deze "frisse" zaterdagmorgen. Op heel veel plaatsen was het papier verzameld op 1 plek waardoor het voor ons een stuk makkelijker maakte om het papier op te halen via de gladde straten van Overloon.

Iedereen hartstikke bedankt.

"Waar een klein dorp groot in is”

(op 13 maart wordt er weer oud papier opgehaald.vanaf 9.00 uur)

A.s. zaterdag 13 februari is weer de maandelijkse papieraktie.van de Sint Theobaldusgilde De weersvoorspellingen zijn niet optimaal, maar een papieraktie overslaan levert ons ook problemen op.Dus a.s. zaterdag (13 februari )gaat de papieraktie gewoon door.

Voor onze medewerkers is het ook uitkijken geblazen, daarom zou het fijn zijn, als u ons daarbij zou willen helpen:
Zet zoveel, waar mogelijk, uw papier bij elkaar op 1 plek in de straat of bij lange straten op enkele plekken, zodat onze kraakperswagen niet bij ieder huis hoeft te stoppen, waardoor de kans op slippartijen voor zowel onze gildeleden als de kraakperswagen kleiner wordt.

De veiligheid van onze leden staat voorop, mocht er nog extremer weer komen van de week en slechtere begaanbare wegen, dan moeten we misschien alsnog andere maatregelen nemen, maar dan maken we dat ook bekend via Facebook en Overloon Nieuws.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.Het Sint Theobaldusgilde

 

meer informatie vindt u op https://www.sinttheobaldusgilde.nl/ of op Facebook  https://www.facebook.com/Theobaldusgilde/ 


«   »