overloon nieuws

Home » Nieuws » Voetbaldagen 2021

Voetbaldagen 2021

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 10:17

Beste sportvrienden,Even wat nieuws omtrent de Regio Voetbaldagen Overloon 2021, want jullie zitten vast en zeker te wachten op nieuws...

Wij kunnen melden dat op 1 maart om 00.00 uur de inschrijving van start gaat! 

 

Wij zijn hoopvol gestemd en gaan dan ook stiekem uit van een mooie sportzomer 

Echter hebben we wel 3 scenario's bedacht die we graag even toelichten. Want alhoewel we positief zijn ingesteld, we moeten wel goed voorbereid zijn op mogelijke teleurstellingen.

 

Scenario 1:

De Voetbaldagen gaan door zoals we gewend zijn, 128 kinderen uit de hele regio doen mee aan dit prachtevenement en samen met onze enthousiaste vrijwilligers maken we er weer een topeditie van!

 

Scenario 2:

Indien we nog steeds met een aantal maatregelen te maken hebben waardoor het lastig is om kinderen van verschillende verenigingen en uit verschillende dorpen samen te laten komen op ons sportpark, dan moeten we er voor kiezen om de Voetbaldagen te organiseren voor de Overloonse jeugd. 

 

Scenario 3:

Indien de situatie het niet toe laat, dan zullen de Voetbaldagen ook niet door gaan.

 

Medio juni zal hier een definitieve knoop over doorgehakt worden, wij houden jullie uiteraard op de hoogte. Voor die tijd zal er ook geen inschrijfgeld afgeschreven worden!

 

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor het uiteindelijk niet door kan gaan, net voordat de Voetbaldagen plaatsvinden, dan gaan we uiteraard iedereen een passende oplossing aanbieden. Dat wil zeggen, je inschrijving blijft staan tot volgend jaar OF je krijgt een deel van het inschrijfgeld terug (+tenue en bal) OF je krijgt het volledige inschrijfgeld terug.

 

Allemaal maatregelen die we niet hopen te nemen. Wij gaan dan ook graag uit van scenario 1 

 

Om een lang bericht kort te maken, zorg dat je je inschrijft voor de Regio Voetbaldagen Overloon.

1 maart 00.00 uur via www.overloon.devoetbaldagen.nl

 

Met sportieve groet,

Organisatie Regio Voetbaldagen Overloon meer info op https://www.facebook.com/voetbaldagenoverloon/


«   »