overloon nieuws

Home » Nieuws » De Groot Installatiegroep neemt Van Gemert uit Overloon over

De Groot Installatiegroep neemt Van Gemert uit Overloon over

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 12:07

Na onlangs eL-Tec Elektrotechnologie te hebben overgenomen, heeft familiebedrijf De Groot Installatiegroep uit Emmen nu ook familiebedrijf Van Gemert Installatiegroep uit Overloon overgenomen. 

Marktlink Fusies & Overnames fungeerde als dealmaker en geeft hiermee richting aan een buy-and-buildstrategie om van De Groot Installatiegroep één van de grootste familiebedrijven van Nederland te maken binnen de sterk veranderende installatiebranche.

Van Gemert Installatiegroep is in 1967 opgericht en al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven-Venlo-Nijmegen. Van Gemert onderscheidt zich in die regio door te acteren als betrouwbare totaalinstallateur, gespecialiseerd in elektra- en loodgieterswerkzaamheden. Van Gemert werkt samen met co-makers in de keten en adviseert opdrachtgevers over duurzame oplossingen. Woning- en utiliteitsbouw, maar ook service en onderhoud, domineren de portefeuille. Het bedrijf, dat installatievakwinkels in Overloon en Mill heeft, is van oudsher begonnen in de agrarische sector, waardoor ook agro nog altijd onderdeel uitmaakt van de dienstverlening.
Onder leiding van grootaandeelhouder en algemeen directeur Martijn van Gemert is de onderneming de afgelopen jaren sterk gegroeid en doorontwikkeld tot een solide, professioneel en financieel sterk installatiebedrijf. Omdat Van Gemert geen directe opvolging heeft, sluit het nu aan bij een sterke strategische partner die goed bij de cultuur past en de continuïteit en groei waarborgt.

Full-service familiebedrijf
De Groot Installatiegroep is een full-service (elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en brandbeveiliging) familiebedrijf dat naar ketenintegratie voor zijn klanten streeft. Het bedrijf met zo’n 800 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen wil de komende jaren verder doorgroeien tot een van de grotere installerende familiebedrijven van Nederland.lees meer op bron:https://www.vangemertbv.nl/nieuws/


«   »