overloon nieuws

Home » Nieuws » Beachpark

Beachpark

Gepubliceerd op 8 mei 2021 om 10:03

Het is al heel lang rustig op sportief gebied rondom sporthal de Raaijhal in Overloon. Door de corona-maatregelen ligt alles stil, de Raaijhal is verlaten. Zelfs het Jaarlijkse Hemelvaart Volleybal-toernooi van Sportivo, waar door liefhebbers het hele jaar naar uitgekeken wordt, kan dit jaar helaas weer niet doorgaan. 

Live muziek beachpark Overloon

Beachpark Overloon is nu al ruim een maand open en draait inmiddels lekker op volle toeren.Steeds meer groepen ontdekken de combinatie van lekker sportief bezig zijn met de gezelligheid van ons prachtige terras. Om de sfeer van het Beachpark nog meer te benadrukken, is er de komende maanden ook enkele keren live muziek.U komt toch ook. Tot dan!

Reden genoeg voor Sportivo en de Raaijhal om de koppen bij elkaar te steken. Het gevolg van die brainstormsessie is Beachpark Overloon geworden: een stukje strand, tweehonderd kilometer landinwaarts, op de parkeerplaats van de Raaijhal!

 

Hoe gaat het Beachpark eruit zien?

In een grote zandbak worden er twee beachvelden gecreëerd waarop je kunt volleyballen, voetballen, voetvolleyballen, korfballen, handballen en badmintonnen.

Ook komen er enkele gratis sport- en spelattracties voor kinderen, zoals een pingpongtafel en een trampoline.

Er is gezellige zomerse aankleding, er is achtergrondmuziek en het Beachpark wordt van sfeervolle verlichting voorzien, dus ook in de avonduren kun je volop van de velden gebruik maken.

Om het plaatje compleet te maken is er een ruim en sfeervolle terras waar je heerlijk kunt genieten. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig en is er overal aan gedacht, zodat je op verantwoorde wijze kunt sporten in een gezellige ambiance.

Heb je zin in een partijtje met een paar vrienden, organiseer je dit jaar het familie-uitje, moet je wat coronakilo’s kwijt, of wil je gewoon weer eens lekker in de buitenlucht bewegen, dan ben je van harte welkom! 

Wanneer gaat het Beachpark open

 

Het was de bedoeling om het beachpark vanaf 13 Mei te openen. De Gemeente Boxmeer heeft ons echter toestemming verleend, pas vanaf het moment wanneer de corona maatregelen dit toelaten. 

Terrassen bij sportaccommodaties mogen momenteel helaas nog niet open.

Het Beachpark gaat dus open, vanaf het moment dat ook het terras bij de Raaijhal mag worden geopend.

Volgens de routekaart van het RIVM was dit vanaf 11 Mei maar het is helaas weer een week uitgesteld naar 22 mei. We hopen dus dat we het Beachpark dan mogen openen. 

Via onze website en onze sociale media houden we u op de hoogte. Hierop staan tevens de huurtarieven en de mogelijkheid om te reserveren. Ga naar www.raaijhal.nl

Voor als het weer mag

komen kijken en lekker een terrasje pikken bij het Beachpark kan natuurlijk ook. De Raaijhal serveert diverse drankjes, speciale bieren, heerlijke wijnen, cocktails, lekkere gerechten en lekkernijen voor bij de borrel. 

We houden u op de hoogte via www.raaijhal.nl en de sociale media van Raaijhal Overloon.

Zodra de overheid het toelaat is het terras en het Beachpark bij de Raaijhal dagelijks vanaf 11 uur ‘s morgens geopend.

Op ons terras kunt u ook genieten van sportevenementen op tv schermen, zoals het EK voetbal, Formule 1, Olympische spelen en Tour de France

 

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij het Beachpark Overloon!

 

Volleybalvereniging Sportivo en Raaijhal Overloon

 

voor meer informatie zie https://raaijhal.nl/home 

https://www.facebook.com/raaijhal.overloon 

 

Ga naar het strand in overloon

Komend weekend wordt het prachtig beachpark weer. 🏝😎⛱🍹 Reserveer op tijd via onze website: www.raaijhal.nl

Posted by Raaijhal Overloon on Monday, May 24, 2021

Promo Beachpark bij Raaijhal Overloon


«   »