overloon nieuws

Home » Nieuws » bloempotten gevraagd

bloempotten gevraagd

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 14:02

Heb jij misschien nog een bloempot staan waar je niets meer mee doet?
Bij de Raaijhal wordt door Volleybalvereniging Sportivo en Raaijhal Overloon op de parkeerplaats een Beachpark gecreëerd waarop de komende zomer, vanaf volgende week zaterdag 22 mei aanstaande lekker buiten kan worden gesport. 

Meer info hierover: klik hier https://raaijhal.nl/events

Tussen het beachveld en het terras is een afscheiding gemaakt van pallets. Deze willen we opfleuren met planten. Daarvoor hebben we dus een 30 stuks mooie bloempotten nodig. Zie foto. Hier boven 

De planten worden beschikbaar gesteld door Peter en Pauline Brouwer van het souvenirwinkeltje bij het museum.

Dus.....als je nog een of meer bloempotten hebt staan, waar je toch niets meer mee doet, dan houden we ons heel graag aanbevolen!
Breng je pot(ten) dan a.u.b. even naar de Raaijhal en zet 'm, maar achter de fietsenstalling bij het zitbankje neer. Liefst dit weekend nog.

Als je een mooie pot brengt, ontvang je van ons 1 consumptiemunt als vergoeding. Schrijf je naam en adres op een briefje en plak dat dan op de pot. Je mag ons ook even bellen om af te stemmen op 06-46100643.
Onze hartelijk dank alvast!

Beachpark

Het is al heel lang rustig op sportief gebied rondom sporthal de Raaijhal in Overloon. Door de corona-maatregelen ligt alles stil, de Raaijhal is verlaten. Zelfs het Jaarlijkse Hemelvaart Volleybal-toernooi van Sportivo, waar door liefhebbers het hele jaar naar uitgekeken wordt, kan dit jaar helaas weer niet doorgaan. 

Reden genoeg voor Sportivo en de Raaijhal om de koppen bij elkaar te steken. Het gevolg van die brainstormsessie is Beachpark Overloon geworden: een stukje strand, tweehonderd kilometer landinwaarts, op de parkeerplaats van de Raaijhal!

 

Hoe gaat het Beachpark eruit zien?

In een grote zandbak worden er twee beachvelden gecreëerd waarop je kunt volleyballen, voetballen, voetvolleyballen, korfballen, handballen en badmintonnen.

Ook komen er enkele gratis sport- en spelattracties voor kinderen, zoals een pingpongtafel en een trampoline.

Er is gezellige zomerse aankleding, er is achtergrondmuziek en het Beachpark wordt van sfeervolle verlichting voorzien, dus ook in de avonduren kun je volop van de velden gebruik maken.

Om het plaatje compleet te maken is er een ruim en sfeervolle terras waar je heerlijk kunt genieten. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig en is er overal aan gedacht, zodat je op verantwoorde wijze kunt sporten in een gezellige ambiance.

Heb je zin in een partijtje met een paar vrienden, organiseer je dit jaar het familie-uitje, moet je wat coronakilo’s kwijt, of wil je gewoon weer eens lekker in de buitenlucht bewegen, dan ben je van harte welkom! 

Wanneer gaat het Beachpark open

 

Het was onze bedoeling om het beachpark vanaf 13 Mei te openen. De Gemeente Boxmeer heeft ons echter toestemming verleend, pas vanaf het moment wanneer de corona maatregelen dit toelaten. 

Terrassen bij sportaccommodaties mogen momenteel helaas nog niet open.

Het Beachpark gaat dus open, vanaf het moment dat ook het terras bij de Raaijhal mag worden geopend.

Volgens de routekaart van het RIVM was dit vanaf 11 Mei maar het is helaas weer een week uitgesteld naar 18 Mei. We hopen dus dat we het Beachpark dan mogen openen. 

Via onze website en onze sociale media houden we u op de hoogte. Hierop staan tevens de huurtarieven en de mogelijkheid om te reserveren. Ga naar www.raaijhal.nl

Voor als het weer mag

komen kijken en lekker een terrasje pikken bij het Beachpark kan natuurlijk ook. De Raaijhal serveert diverse drankjes, speciale bieren, heerlijke wijnen, cocktails, lekkere gerechten en lekkernijen voor bij de borrel. 

We houden u op de hoogte via www.raaijhal.nl en de sociale media van Raaijhal Overloon.

Zodra de overheid het toelaat is het terras en het Beachpark bij de Raaijhal dagelijks vanaf 11 uur ‘s morgens geopend.

Op ons terras kunt u ook genieten van sportevenementen op tv schermen, zoals het EK voetbal, Formule 1, Olympische spelen en Tour de France

 

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij het Beachpark Overloon!

 

Volleybalvereniging Sportivo en Raaijhal Overloon

 

voor meer informatie zie https://raaijhal.nl/home 

https://www.facebook.com/raaijhal.overloon 

 

 

 


«   »