overloon nieuws

Re眉nie Verbeeten

Gepubliceerd op 4 juni 2021 om 10:25

Ben je of ken je iemand die ooit bij de familie Verbeeten uit Vierlingsbeek in dienst is geweest in de afgelopen 100 jaar? 饾棗饾棶饾椈 饾椂饾榾 饾棻饾椂饾榿 饾棽饾棽饾椈 饾棷饾棽饾椆饾棶饾椈饾棿饾椏饾椂饾椃饾椄 饾棷饾棽饾椏饾椂饾棸饾椀饾榿 饾槂饾椉饾椉饾椏 饾椃饾椉饾槀!

PLUS Verbeeten bestaat al heel lang maar omdat er bij een brand van het gemeentehuis in Vierlingsbeek heel veel bescheiden verloren zijn gegaan, hebben we besloten om het jaar 2021 als jubileumjaar aan te merken. 
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de inschrijving in de Kamer van Koophandel plaats vond. In de loop van de jaren zijn er veel medewerkers gekomen en uiteraard ook gegaan.

Hoog tijd voor een reünie voor (oud) medewerkers van PLUS Verbeeten! Ontmoet oud-collega’s praat lekker bij over vervlogen tijden, geniet van de muziek, van live entertainment en (uiteraard) van lekker drinken en goed eten.  

Datum: Vrijdag 15 oktober 2021
Locatie: Concordia, Vrijthof 1, Vierlingsbeek
Aanvang:  19:30  uur (zaal open 19:00 uur) 
Kosten: €15,- per persoon (all-in)

 

 

Ontmoet oud-collega’s en praat lekker bij over vervlogen tijden, geniet van muziek, van live entertainment en uiteraard van lekker drinken en goed eten! 

Meld je nu aan voor de reünie en bestel je ticket op: https://groevie.myonline.store/…/reuenie-plus-verbeeten-1…/…

Voor (oud-)medewerkers van:
PLUS Verbeeten-Overloon
PLUS Verbeeten Vierlingsbeek
PLUS Verbeeten-Tegelen

 

Belangrijk om te weten:

  • Door hier een bestelling te plaatsen kun je jezelf aanmelden voor deze reunie,
  • Graag per persoon aanmelden en niet in een groep, zodat we exact weten welke (oud) medewerkers komen,
  • De reünie is zonder partner (tenzij dit ook een (oud)medewerker is),
  • Na bestelling en betaling krijg je een orderbevestiging per e-mail. Neem deze orderbevestiging (digitaal) mee naar de reünie als entreebewijs,
  • Drank en eten inbegrepen,
  • Voor dit evenement is het nodig om een ‘groen vinkje’ in de Corona Check app te laten zien. Mocht je niet langer dan twee weken geleden je laatste inenting hebben gehad, of geen herstelbewijs van corona in de app hebben, dan kun je ook gebruik maken van https://www.testenvoortoegang.nl om op die manier een negatieve test te laten zien. Je moet je dan maximaal 24 uur van tevoren laten testen voor een geldig coronatoegangsbewijs. Op de website voer je de datum en tijd van het evenement in, en dan krijgt je de geschikte opties te zien. 
  • De reünie duurt tot 23:59 uur, 
  • Aanmelden kan tot 30 september 2021.

Ps. Heb je nog leuke foto’s van die goeie ouwe tijd bij PLUS Verbeeten, en wil je die delen? Stuur deze dan naar pv.vierlingsbeek@gmail.com

 

Ben je binnen dan kun je gaan genieten van spannende activiteiten/wedstrijdjes, lekker eten & drinken en natuurlijk de voetjes van de vloer wanneer PROOST! voor ons zal spelen.

Aangezien we nog steeds richtlijnen hebben waar we ons aan moeten houden,waaronder ook de sluitingstijd 00.00 uur gaan we de aanvangstijd wat vervroegen.

De zaal zal open gaan om 19.00 uur en we starten om 19.30 uur meteen met het wedstrijd element, dus zorg dat je op tijd binnen bent om hierbij te zijn.

We hopen natuurlijk dat er geen wijzigingen meer zullen komen, maar tot op het laatste moment zullen we het nieuws blijven volgen en als er wijzigingen zijn horen jullie dat uiteraard van ons.

ps Je kunt je ticket nog tot en met 30 september bestellen!! op https://groevie.myonline.store/a-65022015/welkom/reuenie-plus-verbeeten-100-jaar/#description  

 Meer info op bron: https://www.facebook.com/verbeeten100jaar/ 

 

Kijk ook de Opening nieuwe plus Verbeeten Overloon 07-11-2013
Na 36 jaren gaan ze verhuizen. Met man en macht waren ze zondag bezig om de hele winkel over te huizen van het oude pand naar het nieuwe pand aan het 14 oktoberplein 4 in Overloon Op donderdag 7 november opende plus Verbeeten  in overloon de deuren van het nieuwe pand aan de 14 oktoberplein 4 Eigenaar Piet Verbeeten is erg trots op de nieuwe winkel en uiteraard ook op de boven gelegen woningen. Het is werkelijk een prachtige supermarkt geworden. Een prachtige supermarkt waar aandacht voor de mensen, de producten en de winkel voelbaar is. Waar service hoog in het vaandel staat. En waar de prijzen verrassend laag zijn. Klik hier op van de foto's van de Opening nieuwe plus Verbeeten 2013


«   »