overloon nieuws

Home » Nieuws » Mooj Yoga in Overloon

Mooj Yoga in Overloon

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 14:57

overloon

Mijn naam is Jolanda Moest. In 2017 heb ik de 4-jarige yogadocenten opleiding bij Yoga Vedanta Aalst succesvol afgerond.In 2018 heb ik mijn baan opgezegd om fulltime yogales te gaan geven onder de naam Mooj Yoga. Inmiddels geef ik op verschillende locaties in acht dorpen yogales aan volwassenen.

Vanaf 10 juni ga ook in Overloon wekelijks yogalessen voor volwassenen geven. En wel op donderdagavond van 18.45-20.00 uur en van 20.15-21.30 uur in de Pit. 

Wat is Yoga?

Het beoefenen van Yoga is een manier om te leren ontspannen door middel van lichaamsoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De oefeningen variëren van zeer krachtig tot heel zacht en kunnen als het nodig is worden aangepast. 

Heb je interesse in een yogales, dan wil ik je van harte uitnodigen om eens een kennismakingsles te komen volgen. Neem contact met me op om je plekje op de mat te reserveren via info@moojyoga.nl

Mijn website is www.moojyoga.nl

hh-9.jpeg https://www.facebook.com/moojyoga/ 

 f-26.jpg https://www.instagram.com/moojyoga/ 


«   »