overloon nieuws

Livemuziek op Beachpark

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 19:22

Zoals je wellicht al ergens hebt vernomen ligt er op de parkeerplaats van de Raaijhal de hele zomer een prachtig Beachpark. Hierop kunnen mensen lekker diverse sporten beoefenen. Ook zijn er diverse leuke mogelijkheden voor kinderen om zich mee te vermaken zoals een trampoline, tafeltennis en tafelvoetbal. En voor de ouderen is er zelfs een jeu de boules baan aangelegd.

Dit alles in combinatie met een gezellig terras staat al vanaf eind Mei t/m eind augustus.

Met regelmaat wordt er dan ook volop gebruik gemaakt door groepjes van enkele personen tot groepen en verenigingen die zelf een toernooitje, een afsluiting van het seizoen, of een vakantieborrel organiseren.

Iedereen die al een keer is geweest, is dus zo enthousiast en komt al vaker terug!

 

Heb je interesse of ben je benieuwd hoe Beachpark Overloon eruit ziet, klik hier: https://raaijhal.nl/events/beachpark-overloon .Alsof dit nog niet genoeg is, hebben we de komende maanden ook nog goede livemuziek op het Beachpark. Nu denkt u misschien, dat mag toch niet vanwege de huidige maatregelen!

 

Dat dachten wij in 1e instantie ook en waren echt in de veronderstelling dat de voorbereidingen hiervoor voor niets waren geweest.

Het bleek echter dat ons beachpark door de huidige maatregelen wordt beoordeeld als een evenementenlocatie, waar controle en toezicht op naleving van de huidige regels en normen gehandhaafd kunnen worden.

En daarom heeft zowel de veiligheidsregio Brabant Oost en uiteindelijk Burgemeester Van Soest van de Gemeente Boxmeer ons afgelopen maandag toch groen licht gegeven hiervoor. Hiermee waren wij dus uiteraard bijzonder blij en verrast!

DUS…als je zin hebt!

Kom dan de komende tijd naar ons Beachpark genieten van mooie livemuziek. En optredens zijn inmiddels bekend.

Er volgt hopelijk en wellicht nog meer, onder andere een Regio DJ’s festivalparty met 4 dj;s uit de omliggende dorpen, een Hollands/Duits schlagerfest en misschien nog wel meer!

31 juli Beach Cantus!

vf.jpg

Dit (kermis) festijn, mag je niet missen en daar moet je bij zijn

Een avond in het teken van baywatch met real life lifeguards waarbij het bier rijkelijk vloeit en je de sterren van de hemel kunt zingen!

 

Lijk je dat wel wat? De meest beruchte biercantus van Nederland komt 31 juli naar de #Raaijhal in #Overloon en jij kan er gratis bij zijn! Vanaf 16.00 openen we onze #eventlocatie en gaan we helemaal los tot een uurtje of 00.30. En wat past beter bij bier dan overheerlijke worstjes van de bbq die we de hele met liefde voor je klaarmaken. Zorg dat je snel je een plek reserveert want vol=vol.

*Voor dit evenement is een negatief coronabewijs verplicht. Daarnaast krijgt iedereen een plek aangewezen. Bij mooi weer wordt het event in ons beachpark gehouden en bij slecht weer binnen in de grote hal.

 

image001-4.pngimage002-3.pngimage003-1.pngg-35-1.jpg

 

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven, ga dan naar onze website: www.raaijhal.nl Hierop staat al het laatste nieuws.

Of volg ons op de sociale media van de “Raaijhal Overloon” https://www.facebook.com/raaijhal.overloon  https://www.instagram.com/raaijhaloverloon/


«   »