overloon nieuws

Gezocht: gastheren/gastvrouwen voor huiskamers

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 20:09

Zorgcentra van Pantein in Gennep, Boxmeer, Overloon, Cuijk, Haps, Mill, Sint Anthonis en Wanroij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die als gastheer of gastvrouw in een huiskamer willen werken. De bewoners kunnen in deze huiskamers terecht voor een praatje, maaltijd of activiteit.

Vrijwilliger Rob Korthouwer werkt sinds maart 2021 twee keer per week enkele uren als gastheer in zorgcentrum Norbertushof in Gennep. “Mijn takenpakket is divers, het varieert van koffie zetten en een praatje maken tot tafels dekken, een spelletje spelen of wandelen met bewoners. Hiermee ondersteun ik de medewerkers. We overleggen vooraf samen welke taken ik ga doen. Ik ben lekker actief bezig, de tijd vliegt voorbij. En ik merk dat ik ondertussen echt een band met bewoners heb opgebouwd. Het is dankbaar werk, het heeft mij veel gebracht.”

 

Meer informatie/aanmelden
Heb jij interesse om als vrijwilliger in een huiskamer van een zorgcentrum van Pantein te gaan werken? Neem dan contact op met de locatie waar je graag wilt werken: meer informatie vindt u Bron:https://thuiszorgpantein.nl/nieuws/gezocht-gastheren-gastvrouwen-voor-huiskamers/350


«   »