Lónse Kermis

Gepubliceerd op 5 augustus 2021 om 10:16

Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus gaan we de kei gezellige Lónse kermis vieren. Op het moment van inleveren van dit artikel, is het nog niet helemaal duidelijk hoe het er precies uit zal zien. Maar de horeca heeft een programma, de kermisattracties komen en de bakker bakt kermisgebakjes. Vieren jullie mee?

Dit jaar zijn alle attracties aanwezig zoals je gewend bent, en jaja, ook de Breakdance komt weer! Vanwege alle onzekerheden is het terras dit jaar niet opgebouwd. Laten we er samen een gezellige kermis van maken en ervan uitgaan dat we volgend jaar weer helemaal los kunnen.

 

De horeca trapt de kermis op vrijdagavond af. De Lónse kermis is niet voor de niets de gezelligste kermis van de regio! Zaterdag vanaf 15.00 uur zijn ook de kermisattracties geopend.

Op zaterdag start om 11.00 uur de Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool. Zo kunnen de kinderen nog wat kermisgeld verdienen!

Meld je dan alsnog aan via onze sociale media kanalen.
Je hebt nog tot vrijdag 13 augustus om je aan te melden 📅

 

Hopelijk zien we jullie dan.

 

Zaterdag om 16.00 uur is de officiële opening door niemand minder dan burgemeester Van Soest. Met ook de prijsuitreiking van de Kleur- & Tekenwedstrijd door wethouder Verstraaten en Hollie Lollie. Zaterdag-zondag maandag-dinsdag vanaf 15.00 uur Kermis open 

Programma 2021

vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus woensdag 18 augustus

Horeca programma Houd de websites of Facebook pagina’s van Partycentrum Bos, Grandcafé Effe en Restaurant Boompjes in de gaten voor de updates.

Programma horeca Partycentrum Bos https://nl-nl.facebook.com/PartycentrumBos/

Programma horeca Boompjes Restaurant  https://www.facebook.com/BoompjesRestaurant/

Programma horeca Grand Café effe overloon https://www.facebook.com/grandcafeeffe

ZATERDAG 14 AUGUSTUS
11.00 – 13.00 uur De Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein
Kom je ook gezellig langs? Dan kunnen de kinderen centjes verdienen voor de kermis!
15.00 – 00.00 uur Kermis open
16.00 – 16.30 uur Officiële opening
Door burgemeester Van Soest met prijsuitreiking kleur- en tekenwedstrijd door wethouder Verstraaten en Hollie Lollie.

 

De Lónse Kinderkleedjesmarkt 2021

Zaterdag 14 augustus

Ontspullen of lekker opruimen? Centen verdienen voor De Lónse Kermis? Bewaar de beste dingen voor de Kinderkleedjesmarkt op zaterdag 14 augustus van 11.00-13.00 uur.

Wanneer het kan willen wij graag met iedereen samen komen op het schoolplein van de Josefschool. Ook Hollie Lollie is van de partij!
Mocht het echt niet anders kunnen, en worden de maatregelen verzwaard, dan wordt de verkoop vanuit je eigen oprit.

Nog even terugblikken op vorig jaar?
Kinderkleedjesmarkt2020

Klik hier op voor de foto's 2019 

Extra activiteiten op deze dagen worden aangekondigd via Facebook, Instagram en op deze website. Daar vind je binnenkort ook de precieze openingstijden van het kermisterrein.

Meer informatie vindt u op de website van de De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

 

Cafe Partycentrum Bos

Kermis Overloon 2021!!
We mogen weer ouderwets zonder 1,5m en verplicht te zitten een feestje vieren!

We hebben weer een Knalvol programma voor jullie klaarstaan met o.a. en hopen dat we weer samen een geweldige kermis in Overloon neer mogen zetten! Graag zien we jullie deze dagen!

 

FAQ:
-- Voor het terras heb je geen vaccinatiebewijs, test of herstelbewijs nodig! Hier wordt wel de zitplicht en 1,5meter afstand gehandhaafd.
-- Voor de tent is het nodig om een QR-code te hebben via telefoon of uitgeprint, dit is mogelijk via Coronacheck.nl. Bij de entree laat je de QR-code samen met je ID zien.
-- Matinee maandag is in de tent met QR-code (vaccinatiebewijs, test of herstelbewijs) hiervoor hoef je niet te reserveren (let wel op vol = vol)
-- In de tent (na controle kaartje en Coronacheck) hoef je geen 1,5m afstand te houden of verplicht te zitten! (Feest!!!)
-- Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.kermisoverloon.nl of aan de kassa indien er nog beschikbaar zijn.
-- Vragen over kermis? www.KermisOverloon.nl vragen over Coronacheck? www.Coronacheck.nl

Testen voor toegang in Nederland

Voor toegang tot plekken en evenementen in Nederland kun je je gratis laten testen bij een locatie die is aangesloten bij Testen voor Toegang. Maak afspraakvia Testen voor Toegang

Ja we gaan weer een feestje bouwen!!! Zorg jij dat je er bij bent?

 Meer info over de werkwijze en ons programma volgen snel! Houd onze socials in de gaten! Partycentrum Bos https://nl-nl.facebook.com/PartycentrumBos/

Grand Café Effe

Wij zijn erg blij dat wij dit kermis programma mogen presenteren!

Ticket allert Bestel nu je tickets voor de lonse kermis

Kermis Overloon Grand Café Effe Eindelijk kunnen we weer een dansje wagen en een biertje drinken ZONDER de 1.5 meter! Bestel snel je tickets voor de kermis via https://www.rdtickets.nl/effe-overloon natuurlijk wel op basis van een herstel bewijs, testen voor toegang of met een vaccinatie bewijs .

Houd onze social media in de gaten voor verdere info. Grand Café effe overloon https://www.facebook.com/grandcafeeffe

Boompjes Restaurant

DE LÓNSE KERMIS

14 T/M 18 AUGUSTUS

Ons restaurant is geopend volgens de regulieren openingstijden. Hou er alleen rekening mee dat we de kermis geluiden niet helemaal buiten het restaurant kunnen houden op zaterdag en zondag!

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer ons Kermisterras aan de voorzijde met een bar midden op het terras en laten we de bbq weer roken!
Dit doen we van zaterdag 14 aug t/m woensdag 18 aug van 12.00 tot 00.00.
reserveren voor het terras is niet mogelijk, vol = vol en denk aub aan de coronaregels

 

Meer informatie vindt u op de website Boompjes Restaurant https://boompjes-restaurant.nl/ facebook https://www.facebook.com/BoompjesRestaurant/