overloon nieuws

MX-weekend

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 10:18

Op zaterdag 18 en zondag 19 september organiseert MSV Overloon een jeugd- en nationale NK wedstrijd.

De inschrijving staat inmiddels open voor startbewijshouders op Mijn MON.

 

Op zaterdag ontvangen we het jeugdprogramma, aangevuld met een vrije klasse en de natte zuiger. Voor zondag bestaat het programma uit MX2 Junioren, MX Open Junioren, Dames/Veteranen, MX2 Senioren/125cc Cup, MX Open Nationalen en MX2/Open Inters. 

 

Voor deze wedstrijd stelt de gemeente verplicht dat iedereen die het circuit wilt betreden een coronatoegangsbewijs dient te hebben. Dit geldt voor alle rijders, begeleiders en publiek vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld en hoeven niets te laten zien. Een coronatoegangsbewijs is een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Je maakt dit bewijs met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs verkrijgt, is op deze pagina van Rijksoverheid te vinden.

 

Zowel MON als MSV Overloon zijn erg blij dat deze wedstrijd georganiseerd kan worden. Helaas zijn de omstandigheden waarmee we dit moeten doen niet voor iedereen gewenst. Ook wij vinden het vervelend om iedereen om een test of vaccinatiebewijs te vragen, maar het is helaas een verplichting vanuit de gemeente waar we aan moeten voldoen. Uiteraard hopen wij er samen met jullie een mooie wedstrijd van te maken! 

 

Voor je inschrijving kun je zoals gewoonlijk terecht op Mijn MON. Alle aanvullende informatie is op onze website te vinden; wedstrijd zaterdag / wedstrijd zondag.

Meer informatie vindt u op Bron:https://www.motocrossplanet.nl/


«   »