Hightech ondernemer uit Overloon koopt Rabopand langs A77 in Beugen

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 10:20

BEUGEN/OVERLOON - Ondernemer Willem Hofmans uit Overloon heeft het hoofdkantoor van de Rabobank aan de A77 bij Beugen gekocht. Vanaf het nieuwe jaar huist in het markante kantoorgebouw het hightech bedrijf IXON, waarvan Hofmans oprichter en eigenaar is. (foto google.com/maps earth)

Door Dennis Greijn 24-10-21

Hofmans’ bedrijf maakt software en elektronica om machines wereldwijd makkelijk aan het internet te koppelen. Het zit nu nog in Overloon. ,,We waren als snel groeiend bedrijf op zoek naar een groter kantoor. We groeien namelijk uit ons jasje. Hebben we nu nog zeventig medewerkers. In het nieuwe jaar zijn dit er al meer dan honderd’’, zegt Hofmans. 

Kantoren dicht

Het hoofdkantoor van de regionale Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, op een steenworp van het Maasziekenhuis, stond sinds begin dit jaar te koop. De Rabobank heeft het in 2013 nog geopende kantoor - vier verdiepingen en begane grond, goed voor 160 werkplekken - niet meer helemaal voor zichzelf nodig. Veel personeel werkt al langer op het Oost-Brabantse hoofdkantoor in Eindhoven.
De kleine kantoren in Gennep, Cuijk, Boxmeer en Mill zijn onlangs ook definitief gesloten. Vanwege corona waren ze al dicht. De laatste jaren kwamen er volgens de bank nog maar weinig mensen fysiek langs voor hun bankzaken. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/hightech-ondernemer-uit-overloon-koopt-rabopand-langs-a77-in-beugen~aa9878df/