overloon nieuws

GLASofzo

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 20:19

In oktober 2021 heeft dit gezellige glasatelier haar deuren geopend. In het atelier aan huis worden door de eigenaresse Desirée Pijpers workshops verzorgd op het gebied van glas-in-lood, glas-in-randlood en glasfusen.

Het stoffige imago van glas-in-lood is veranderd in iets wat helemaal van deze tijd is. Steeds vaker zien we weer mooie kleurrijke vensters, zelfs in nieuwbouwhuizen.

Daarnaast is glas ook heel creatief te zetten in randlood, waarbij allerlei leuke figuren kunnen worden gecreëerd.  Van kleine (herinnerings-) objecten tot kleurige tuinstekers. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Naast de “koude” verwerking van glas, is er in dit atelier ook de mogelijkheid om kennis te maken met glasfusen, ofwel het smelten van glas. Scherven brengen geluk, maar kunnen ook de basis vormen voor prachtige glaswerkstukken in elke gewenste maat en vorm. Van platte werkstukken, tot driedimensionale objecten.

Naast het verzorgen van workshops voor iedereen die iets moois wil maken, of die kennis wil maken met dit mooie ambachtelijke werk, kan Desirée ook helpen bij het maken van een persoonlijk en origineel geschenk of een mooi en uniek herinneringsobject.

Mogelijkheden te over!

Iedereen is van harte welkom. 

Kijk op de website www.glasofzo.nl of volg op facebook www.facebook.com/glasofzo voor meer informatie, voorbeelden en updates.

PS er zijn ook speciale kerstworkshops! Wees voorbereid voor de kerstdagen….