overloon nieuws

Kandidaat-bestuurslid technische zaken SSS’18

Gepubliceerd op 29 oktober 2021 om 10:12

Als vijfde presenteren wij jullie onze kandidaat-bestuurslid technische zaken. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor!  

Het bestuur van SSS’18 is verheugd om te kunnen melden dat er kandidaat-bestuursleden zijn gevonden voor onze mooie voetbalvereniging, ter opvolging van bestuursleden die zich reeds vele jaren hebben ingezet voor onze vereniging. Komende dagen zullen deze kandidaat-bestuursleden één voor één aan jullie worden voorgesteld via de website en sociale mediakanalen van SSS’18. Nadat de algemene ledenvergadering op donderdag 18 november 2021 heeft ingestemd met de benoeming van deze kandidaat-bestuursleden zullen zij, samen met de zittende bestuursleden, met frisse energie aan de slag gaan om onze voetbalvereniging, ook in de toekomst, een passend voetbalaanbod te laten aanbieden. Een woord van dank gaat uit naar alle personen die een rol hebben gespeeld bij het zoeken en benaderen van de kandidaat-bestuursleden.

 

Mijn naam is Wout Janssen, 36 jaar en woonachtig op de Kuluutsheuvel in Overloon samen met mijn vriendin Dominique en onze 2 kinderen Riv (2,5 jaar) en Lorènn (7 maanden).

 

Marel

Ik ben inmiddels ca. 11,5 jaar werkzaam als Logistiek Coördinator bij Marel in Boxmeer. Wij maken apparatuur voor industriële systemen en installaties voor het verwerken van pluimvee, vis en vlees. Binnen Marel ben ik verantwoordelijk voor de logistiek en planning van onze projecten vanuit onze vestiging in Boxmeer en onze andere entiteiten over de hele wereld. 

 

SSS’18

Vanaf jongs af aan heb ik bij SSS’18 gevoetbald, ondanks de getoonde interesse van andere clubs. Dit heb ik zeer waarschijnlijk meegekregen van ons Pap, hij was namelijk ook een echte SSS’er. Helaas is hij in 2004 op veel te vroege leeftijd (51) overleden. 

Op dit moment ben ik bezig aan mijn 19e seizoen in Ut Urst van SSS’18. Van deze 19 seizoen heb ik ook meerdere seizoenen samen met mijn twee broers, Hans en Coen, in Ut Urst mogen voetballen. Dat vond ik heel bijzonder en maakt me trots. 

Naast mijn actieve carrière bij SSS’18 heb ik ook een geschiedenis als Trainer/Coach. Op mijn 15e ben ik begonnen bij de toenmalige E3 om vervolgens vele jaren de Trainer/Coach te mogen zijn van de C1. 

 

Motivatie 

Ik heb ontzettend veel zin om de technische zaken van SSS’18 onder mijn hoede te nemen en een goede basis te leggen voor de toekomst. Deze functie wil ik met volle overgave en enthousiasme uitvoeren en daar draag ik graag de verantwoordelijkheid voor. 

SSS’18 is een leuke en gezonde vereniging. Als alle leden daar samen de schouders onder zetten zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor kan SSS’18 nog verder tot bloei komen. Een mooi doel waar ik mij graag, samen met jullie, voor zou willen inzetten.