Diverse activiteiten in de Overloonse bossen

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 14:50

Overloon de kerstvakantie organiseren wij (Landal De Vers) weer een aantal leuke tochten voor jong en oud. (deze activiteiten zijn alleen op reservering)

De schaapsherder tocht

 

Zwerf als een echte herder samen met onze schapenherder, schapen en bordercollies over de hei en door de bossen van Overloon. Tijdens deze één uur durende wandeling komt u alles over schapen te weten, is er tijd om de schapen te knuffelen, geeft herder Frank een demonstratie samen met zijn bordercollies en wordt u uitgedaagd om samen de schapenkudde over de velden te drijven. (Voor het inschrijven en meer informatie kunt u bij de receptie terecht).

 

De boswachter tocht

Wandel een rondje mee rondom de Vers met onze boswachter  Deze tocht duurt dik een uur waarbij er vaker wordt stilgestaan en boswachter Ben vertelt over de natuur en zijn bewoners. Super leerzaam!(Voor het inschrijven en meer informatie kunt u bij de receptie terecht). 

Raaijweg 25, Overloon, NB
0478 642 000

meer informatie vindt u op https://nl-nl.facebook.com/deverslandal

Lees ook gratis toegang voor kinderen 4 t/m 12 jaar Oorlogsmuseum Overloon

Opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes en alle anderen OPGELET!

Nu de Kerstvakantie voor de basisschooljeugd een week eerder gaat beginnen. Dachten wij Oorlogsmuseum Overloon laten we van een nood een deugd maken.

Van 18 t/m 23 december mogen alle kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis ons museum bezoeken. Wel onder begeleiding van een volwassene natuurlijk 

voor meer informatie klik hier