Sportcafé houdt leegverkoop

Gepubliceerd op 29 december 2021 om 19:12

OVERLOON - Noem het geen sportkantine. ,,Sportcafé”, verbetert sporthalbeheerder Harold Goemans van de Raaijhal in Overloon je dan direct. Met een uitgebreid assortiment dus. Dat helaas aan bederf onderhevig is. Met wéér een lockdown besluit de exploitant noodgedwongen tot een ‘leegverkoop’.

Door Frank Hermans 29-12-21

Op tafels staat de koopwaar feestelijk uitgestald. Speciaalbieren als Leffe, Omer, Karmeliet naast de ‘gewone‘ pilsen Hertog Jan en Krombacher. 

Ze zeggen wel dat de lockdown misschien half januari weer ophoudt, maar de vorige keer duurde het ook maanden langer dan verwacht

Voor het grijpen verder bijzondere dranken als Aperol, Flügel, Jägermeister, cognac. Potten augurken. Chips in alle soorten en maten. Haribo-snoep. Op een scherm toont de uitbater zijn diepvrieswaren-in-de-aanbieding: vleeskroketten, kipcorns, frikandellen en friteszakken. 

Vorige lockdown

Ik verkoop het niet tegen supermarktprijzen, maar ik zit wel een stuk onder de prijzen die ik hier normaal reken”, vertelt de exploitant. Waarom hij tot de leegverkoop besloten heeft? ,,Na de vorige lockdown moest ik veel producten weggooien. Houdbaarheid van frisdrank en zelfs diepvriesproducten is beperkt, je proeft al snel dat ze over de datum heen zijn.” 

Bij de vorige keer moest hij van alles weggooien. ,,Dat risico neem ik niet nog een keer. Ze zeggen wel dat de lockdown misschien half januari weer ophoudt, maar de vorige keer duurde het ook maanden langer dan verwacht.”

Bestookt met reclame

Werkelijk álle vrienden, kennissen, sportverenigingen en relaties heeft hij ge-appt en anderszins bestookt om reclame te maken. ,,Ook op Facebook. Voor een paar euro kun je advertentieruimte kopen waarmee je 10.000 mensen kunt bereiken. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/sportcafe-overloon-houdt-leegverkoop-bij-de-vorige-lockdown-moest-ik-van-alles-weggooien~a1b7cef8/

 

Lees ook leegverkoop producten sportcafé i.v.m. lockdown

Nog maar een goed half jaar geleden kwamen wij uit de lockdown. Deze duurde toen bijna een half jaar. Vanaf 19 december jl. zijn we helaas weer in een volledige lockdown beland. 

Het is niet te hopen, maar wie weet, duurt deze lockdown wederom net zo lang als de vorige. Destijds hebben wij voor honderden euro’s aan drank door de gootsteen moeten spoelen en voedsel in de afvalcontainer moeten deponeren. Reden hiervan was, dat producten over de datum waren en daarom niet meer verkocht konden worden. Dit was erg zonde, zuur en verspilling. Dit willen we niet nogmaals meemaken en liefst zien te voorkomen! Daarom houden we een lockdown leegverkoop en bieden wij u onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan. De prijzen van onze artikelen bieden wij tegen kostprijs aan. Ze zijn dus aanzienlijk goedkoper dan wanneer u deze bij ons in het sportcafé nuttigt, maar zijn iets duurder dan in de supermarkt. We zouden het zeer waarden als u een keertje bij ons boodschappen komt doen, zodat wij van onze producten afkomen en niet nogmaals behoeven weg te gooien. 

Openingstijden

  • dinsdag 28 + donderdag 30 december         van 13.30 tot 16.30 uur
  • dinsdag 28 + donderdag 30 december         van 19.00 tot 20.00 uur
  • dinsdag 4 + donderdag 6 januari                   van 13.30 tot 16.30 uur
  • dinsdag 4 + donderdag 6 januari                  van 19.00 tot 20.00 uur