Oud en nieuw rustig verlopen

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 13:11

In het buitengebied van Overloon vond op Oudejaarsdag carbidschieten plaats. Maar dat is allemaal rustig verlopen evenals de jaarwisseling. Hoewel er een vuurwerkverbod gold, zorgde siervuurwerk toch voor een mooi schouwspel boven Overloon.

Foto's Geert.

28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats bekeurd voor openbare dronkenschap

Op oudjaarsavond zaterdag 1 januari Rond 00.30 uur kreeg de  politie een melding van een verdachte situatie op D’n Hof in Overloon. Een man zou zich daar verdacht hebben gedragen bij een woning.De politie zijn naar de locatie gegaan. Daar troffen ze nabij de man aan nabij Den Haak/Hoge Akker op aanwijzing van omstanders.Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Dusdanig dat hij is gehoord én bekeurd voor openbare dronkenschapHet gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats met de Algerijnse nationaliteit. Dit heeft de Woordvoerder van politie tegen over overloon nieuws verklaart.

 

De brandweer van Vierlingsbeek kan terugkijken op een rustige jaarwisseling. Wel moest De brandweer van Vierlingsbeek in de nacht van vrijdag op zaterdag uit moeten rukken voor een brand in een schoorsteen. Maar Het was in Overloon een rustige jaarwisseling er zijn geen incidenten gemeld bij de politie dat heeft de Woordvoerder van politie tegen over overloon nieuws verklaart.

 

Oeps toch niet

Op oudjaarsavond is ingebroken in een woning aan de Kleffen in Overloon De inbrekers gingen er vandoor met sierraden Nintendo en Switch.

In een woning op De Kleffen in Overloon is op oudjaarsavond tussen 17:30 uur en nieuwjaarsnacht 1:00 uur een inbraak geweest. De daders hebben 2 ramen willen forceren wat niet lukte. Uiteindelijk is de tuindeur met geweld opengebroken.

Alle kasten in huis zijn overhoop gehaald. De buit is tot nu toe nog onbekend. Wel is het al duidelijk dat er geld, sierraden en een Nintendo Switch ontvreemd zijn.

Graag melden als er iemand iets verdachts heeft gezien. Tekst eigenaar van de woning

Ook kreeg Ik kreeg vandaag een anoniem tip dat er vannacht (zaterdag 1 januari) een jonge man op heterdaad betrapt is bij een poging tot inbraak op de Hoge Akker in Overloon. Hij is door politie opgepakt meer informatie volgt nog?

 

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze zaak? Of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker(s) is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de woninginbraak in de omgeving van de Kleffen Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier.

 

Filmpje  Geert. Vuurwerk boven overloon