Workshop ‘Op verhaal komen’

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 10:48

Op vrijdag 25 maart 2022 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes bij ’t Helder in Overloon een ontspannen dag, voor iedereen die graag even stil wil staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in zijn of haar leven. Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent. 

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking. In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen.
  • Ontspanningsoefeningen/ademhalingsoefeningen waarbij je tot rust komt, op adem komt, stilstaat, voelt en volledige ontspanning opzoekt.
  • Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen.
  • Een handmassage.

 

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats, even rust. Om van daaruit weer met hernieuwde krachten verder te kunnen gaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

 

Wanneer, waar, wat kost het?

Datum: vrijdag 25 maart 2022 van 9:30 tot 16:30 uur

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825 CE Overloon

Kosten: €75,00 inclusief koffie & thee met iets lekkers en een heerlijke lunch

Groepsgrootte: 6-12 personen

 

Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Silvia of Femke:

Silvia Janssen-Claassen: mail@via-silvia.nl / 06-12 77 61 51

Femke Ronnes-van der Linden: info@femkeontmoet.nl / 06-30 18 97 81

 

Over Silvia en Femke

Silvia is verliesbegeleidster, geeft massages en is yogadocent - www.via-silvia.nl 

Femke geeft cursussen en workshops waarin mensen schrijven over hun leven en geeft ontspanningsmassages - www.femkeontmoet.nl
Beiden werken vanuit het hart, met volle aandacht voor de mens in zijn geheel. 

 

Op verhaal komen – betekenis

Je verloren krachten terugkrijgen, tot bedaren komen; herademen, verademen; ook: stoffelijke achteruitgang of verlies te boven komen. Op een punt komen, waar je je kan verhalen, kan herstellen, verademen, uitrusten.