SSS’18-coach heeft geen verklaring voor foutenfestijn

Gepubliceerd op 26 februari 2022 om 09:04

SSS’18-coach Michel Kuijpers hield een slecht gevoel over aan de wedstrijd van donderdagavond bij Wittenhorst in Horst: 4-1.

De Overloonse eersteklasser gaf in het eerste kwartier drie doelpunten weg. ,,We speelden voor Sinterklaas, het sloeg nergens op”, zei Kuijpers.Bas Joosten scoorde voor rust nog wel de 3-1, maar toen was het kwaad al geschiet. Na rust koos de SSS-oefenmeester ervoor om flink te wisselen en bepaalde de thuisploeg de eindstand op 4-1. ,,Ik heb geen verklaring voor dit resultaat. We moeten deze wedstrijd snel vergeten, maar ook weer niet. Er is werk aan de winkel.Vooral de manier waarop SSS’18 de doelpunten weggaf in Limburg stak de oefenmeester. Bij de 1-0 ging zijn doelman Sjoerd Cornelissen in de fout, de 2-0 viel door een misverstand in de defensie en tot overmaat van ramp werd de 3-0 gemaakt door SSS-speler Dennis Martens. Een eigen doelpunt dus.Kuijpers: ,, Ik heb er in de rust wel wat van gezegd, maar het was niet zo dat de muren eruitvlogen door een donderspeech. Dat had op dat moment toch al geen zin meer. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/sport-maasland/ses-en-siol-kunnen-met-lekker-gevoel-carnaval-gaan-vieren-foutenfestijn-nekt-sss~a0cd1f70/