overloon nieuws

Oproep: help Oekraïne

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 19:07

Nederland heeft gul gestort op giro 555 voor Oekraïne. Maar daarmee is het probleem niet uit de wereld. In ons dorp zijn er al enkele hulpacties opgezet. 

En er zijn ook mensen die iets extra’s willen doen of kunnen doen. Denk aan: schenken van voedingsmiddelen en drogisterijproducten. En dan is de vraag: hoe krijg je die op een plek waar ze goed verdeeld kunnen worden? Enkele transporteurs hebben zich al bereid verklaard om goederen te vervoeren.

 

Als Dorpsraad willen we hierin graag, waar nodig, coördineren. Dus als iemand een actie bedacht heeft of wil schenken aan een hulpactie, dan horen we dat graag. En ook als iemand transport kan organiseren. Vele handen maken licht werk. En het is nu verdomde hard nodig. Er is geen behoefte aan kleding, zo lijkt het, maar wél aan voedingswaren die onmiddellijk gebruikt kunnen worden. En daarnaast dus ook aan drogisterijproducten en medicijnen.

 

Wil Iedereen die hierin iets kan betekenen, met goederen of met transport daarvan, zich s.v.p. per email melden bij de dorpsraad, email: brievenbus@dorpsraadoverloon.nl

 

Dank je wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.