SSS’18 verliest geflatteerd van de toekomstige kampioen Venray

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 18:12

Het was zaterdagavond een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft hoefde SSS’18 niet onder te doen voor Venray. Beide ploegen probeerden een voorsprong te forceren. Van de kant van Venray schoot Bram Vievermans de bal over en Niek Versteegen verprutste twee kansen. SSS’18 schoot een goede kans via Rik Groot net voorlangs. Kortom kansen over en weer, maar gescoord werd er niet. Met vertrouwen werd uitgekeken naar de tweede helft.

Die was nog maar net begonnen of Bas Joosten zag de keeper te ver voor zijn goal staan en hij probeerde van verre ineens op goal te schieten. Het lukte niet, maar verrassend was het wel. In de 51e minuut redde Sjoerd Cornelissen een kans tot corner, maar het was Niek Versteegen, die de kans uit de corner wist te verzilveren 1-0. Het was net of er bij de Overloners iets knakte en Venray  speelde ineens met veel meer vertrouwen. In de 60e minuut werd Tymo van de Pas vervangen door Nic van Ool en twee minuten later was het Koen Verlinden, die met een hard schot aan alle onzekerheid een einde: 2-0

In de 66e minuut had SSS’18 misschien nog kunnen scoren, maar een doelpunt was niet weggelegd. Er werd nog volop gewisseld. Koen Voesten raakte geblesseerd en werd vervangen door Niels Hendriks. Ook Koen Geurts en Bart Beckers mochten nog invallen, maar het leidde niet tot de aansluiting. Neen Venray speelde volkomen vrijuit en Niek Versteegen kon gemakkelijk van de vrijheid die hij kreeg nog twee keer doelpunten. Dit gebeurde allemaal in het slot van de wedstrijd. Zoals Venray toen speelde, zagen we waarschijnlijk de toekomstige kampioen en was de 4-0 overwinning verdiend, maar ook wat geflatteerd.

Zondag spelen we thuis tegen Heeze. Hopelijk bent u er ook weer bij.