overloon nieuws

Sponsormiddag Golfbaan voor hersentumor onderzoek

Gepubliceerd op 5 juni 2022 om 10:59

Elke week krijgen zo’n 28 mensen in Nederland de diagnose ‘primaire hersentumor’. Elke week sterven er in Nederland ook 28 mensen aan een hersentumor, omdat hersentumoren nog ongeneeslijk zijn. Samen fietsen en lopen we om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren voor de organisatie Ventoux3, een onderdeel van het Hersentumorfonds.

Op 9 september 2022 beklimmen de deelnemers van Ventoux3 1,2 of 3 keer de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk. De drie verschillende klimmen zijn 21,21 en 26 kilometer lang en totaal ruim 4500 hoogtemeters. De uitdaging is dus enorm. In 2012 kreeg Tim Manders een hersentumor waaraan hij op 21 december 2014, op 27-jarige leeftijd, overleed. Zijn ziekte was de aanleiding om in 2012 Team Tim op te richten en mee te doen aan Ventoux3. Een team van familieleden, vrienden en bekenden van de familie Manders.

Team Tim-leden gaan dit jaar voor de 10e keer de Mont Ventoux op. Iedere deelnemer haalt minimaal 750 sponsorgeld op, dit bedrag gaat voor 100% naar het Hersentumorfonds. Deelnemers betalen uiteraard zelf het inschrijfgeld, verblijfs- en overige kosten.

Vanaf het eerste begin maken wij deel uit van Team Tim en ook dit jaar willen wij ons inzetten voor dit goede doel als fietser (Harry) en wandelaar (Els). Daarom organiseren wij op 16 juli 2022 vanaf 13.30 uur op de Golfbaan Overloon een golfwedstrijd (2 keer 9 holes) en een golfclinic.

 

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen hebben wij de volledige medewerking van Karin, Twan en Stan Schraven die hun golfbaan daarvoor ter beschikking stellen. Van Johan Ridders, golfpro van Golfbaan Overloon, die een golfclinic geeft. En van Wendy Dakkus van DÉ Proeverij.
We starten de middag met koffie en gebak en eindigen de middag, voor degene die dat wensen, met een maaltijd (±
19 p.p.), ook van deze opbrengsten gaat een groot deel naar Ventoux3. Voor het precieze programma ontvangt u na aanmelding voor het golfwedstrijd en de clinic meer informatie via de mail.

DE uitgelezen kans om kennis te maken met deze mooie uitdagende sport, de schitterende golfbaan, en horecagelegenheid Dé Proeverij. En niet te vergeten een bijdrage te leveren aan het goede doel; onderzoek naar de behandeling van hersentumoren!

 

Voor deelname aan de golfwedstrijd vragen wij 45,- voor niet-leden van Golfbaan Overloon en 20,- voor leden van Golfbaan Overloon. Voor de golfclinic vragen wij 20,- per persoon. Deze prijzen zijn inclusief koffie en gebak.

Voor de golfwedstrijd kunnen maximaal 36 personen inschrijven en voor de clinic maximaal 20 personen (VOL=VOL).
Inschrijven vóór 10 juni a.s. via inschrijfformulier naar h.westerveld@ziggo.nl

Mochten jullie vragen hebben? Mail of bel ons dan gerust! Telefoonnummer Harry: 06-22963879.

We horen graag van jullie, Els en Harry Westerveld

 

wil je sponsoren dan kan dit via de site www.ventoux3.org  

meer informatie en het Inschrijfformulier op www.golfbaanoverloon.nl


«   »