Loën wet ’t

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 10:58

Hier staan ze dan! De winnaars van Loën wet ’t 2022!

De Fanfare @fanfarevriendenkring @openluchttheateroverloon1

Tunnissuh @sjiloverloon

Ali van de Durpsstroat @orc_blackbulls

Alle deelnemers bedankt en hopelijk zien we jullie bij de volgende editie weer, in 2024!

 1-87.jpg2-71.jpg3-61.jpg

En hierbij de volledige einduitslag van Loën wet ‘t 2022!

4-60.jpg

De organisatie bedankt iedereen voor een geweldig mooi weekend! Heerlijk vanaf de bank genieten we nog even na! In 2024 staan we weer voor jullie klaar! Hopelijk tot dan!

 

Op vrijdag, 23 september 2022, strijden er zo'n 400 Lónders verdeeld over 34 teams voor de prijzenpot van Loën wet 't 2022! bron:https://www.facebook.com/loenwetut

In navolging op een aantal succesvolle edities van Loen wet 't in de afgelopen jaren, zal in 2022 het dorpsspektakel weer losbarsten op vrijdag 23 en zaterdag 24 september a.s. Het spel zal om het jaar terugkeren in het vierde weekend van september. Noteer de data alvast in de agenda!

Loën wet 't is een dorpsspel waarbij de prijs ten goede komt aan u als vereniging of stichting uit Overloon. Teams strijden namelijk tegen elkaar voor een geldbedrag uit de spaarpot dat de winnaars aan een vereniging of stichting naar keuze mogen schenken. Wij vragen u eens voor te stellen de uitverkorene van een winnend team te zijn... Welk doel zou u dan voor uw vereniging of stichting willen realiseren? Is er nieuw materiaal voor de leden nodig, is het clubhuis aan een opknapbeurt toe of een jubileumviering in aantocht?

 

Wilt u meedingen naar het prijzengeld van Loën wet 't? Maak uw doel dan aan ons kenbaar, stuur een pitch (van max. 60 woorden) naar loenwetut@gmail.com o.v.v. 'Pitch + naam vereniging/stichting'. Insturen is mogelijk t/m vrijdag 5 augustus aanstaande De doelen zullen vervolgens bekend worden gemaakt via onze Facebook-pagina en website, zodat teams een weloverwogen keuze kunnen maken voor wie zij Loën wet 't 2022 gaan spelen.

 

Het spel 

Natuurlijk nodigen wij u als vereniging of stichting ook van harte uit om mee te spelen als team met Loen wet 't. Het spel bestaat uit algemene en Lónse kennisvragen uit verschillende categorieën, een aantal doe-opdrachten en een geheime opdracht. Een team bestaat uit = 10 personen, waarvan één persoon de teamcaptain zal zijn. Zij kiezen zelf een geschikte locatie van waaruit gespeeld gaat worden, bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, in een café of clubhuis. Hulpmiddelen als telefoons, computers of rekenmachines zijn hierbij gewoon toegestaan. Op vrijdag 23 september aan het begin van de avond haalt de teamcaptain het opdrachtenboek op bij Partycentrum Bos in Overloon, waar zij dit aan het eind van dezelfde avond weer zullen moeten inleveren. Vervolgens worden zaterdagavond 24 september de winnaars bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij Bos. De inschrijving voor Loën wet 't opent 14 juli.

 

Mocht u na het lezen van deze brief nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van ons evenement, volg ons dan via Facebook, Instagram of de website.

 

Met vriendelijke groet, Namens team Loën wet 't, Nicky Nijssen, Nikkie Gommans en Rick van der Kroon

 

meer info op bron: website  https://www.loenwetut.nl/  Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut 

Foto's  Loën wet ’t 2018 klik hier