overloon nieuws

De Futuratour van het Ricciotti ensemble in het Openluchttheater

Gepubliceerd op 21 juli 2022 om 19:39

'Ricciotti ensemble?' 'Futuratour?' 'Uhm, wat moet ik me daarbij voorstellen?'De Futuratour is de nieuwste muzikale voorstelling van het Ricciotti ensemble (www.ricciotti.nl). Een straatsymfonieorkest met 43 enthousiaste muzikanten die mensen kennis willen maken met live symfonische muziek. 

'Is dat klassieke muziek? Zit  ik dan de hele voorstelling stil op een bankje te luisteren?'

Niet bepaald! De optredens van het Ricciotti ensemble staan garant voor swingende blaasmuziek, waarbij je gegarandeerd op de tribunes van ons Openluchttheater zal staan te dansen! 


'Zoveel muzikanten, dat is vast een dure voorstelling hè?'

Nee, want nu komt het allermooiste: het concert is gratis! De muzikanten willen mensen die niet of nauwelijks met symfonische muziek in aanraking komen, hen hiermee kennis laten maken. En dat kost niks, noppes, nada! 

 

'En die Futuratour... wat is dat dan eigenlijk?'
Nou, in deze voorstelling gaat het over de muziek van de toekomst. Hoe speelt onze huidige maatschappij een rol in de ontwikkeling van muziek? Met een maatschappij waarin op dit moment zoveel speelt is het dan ook een meer dan actuele voorstelling. 

 

'Waar en wanneer is die voorstelling zei je?'

Op woensdag 3 augustus start het Ricciotti ensemble om 19.30 uur in het Openluchttheater in Overloon, te vinden in het Museumpark. Oh, en had ik al gezegd dat je gewoon gratis kan komen kijken en luisteren?

Graag tot dan! 

Locatie: Openluchttheater Overloon
Adres: Museumpark 1  (Ingang naast Restaurant Museumzicht)


Wanneer: Woensdag 3 augustus, 19:30 uur
Prijs: gratis

 

Kaarten zijn te bestellen via www.openluchttheateroverloon.nl

Het openluchttheater van Overloon biedt elke zomer een fijn programma in een prachtige en natuurlijke omgeving. Van gezellige kindervoorstellingen tot diverse muzikale uitstapjes. Een programma voor jong én voor oud. Nieuwsgierig?  Nieuwsgierig? Kijk dan op ons programmeringspagina

Meer informatie op de website www.openluchttheateroverloon.nlFacebook: Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon