engelenavond

Gepubliceerd op 2 augustus 2022 om 16:26

Wederom twee bijzondere dagen voor een ontmoeting met jouw engel!

Marielle Beks heeft in Ontmoetingspunt ’t Helder al vele engelenmiddagen en avonden verzorgd, steeds zeer bijzonder, verrassend, ontroerend. 

fotomariellebeks-18.jpg

 

Ook dit najaar verzorgt zij weer een aantal dagen waarop u uw beschermengel kunt ontmoeten, een boodschap of cadeau mag ontvangen. 

U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen. 

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

 

Op maandag 29 augustus is er een engelenavond die start om 19.30 uur. Op deze avond kan niet iedereen aan de beurt komen, hierdoor zijn er wel meerdere personen welkom. 

De entree bedraagt voor die avond € 15,00.

 

Op dinsdag 27 september is er een engelenmiddag die start om 13.30 uur, door een kleiner aantal personen komt op deze dag wel iedereen aan de beurt. De entree bedraagt dan € 20,00. 

 

Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl.

Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!

 

De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.