gemeentenieuws

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 19:10

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Raadsavonden Land van Cuijk

 

Raadsavonden

De eerste twee donderdagen van een raadscyclus, die steeds vier weken duurt, staan in het teken van beeldvorming. De derde donderdag vergaderen de commissies en op de vierde donderdag de raad. Donderdagavond is raadsavond! De raad werkt volgens het model van Beeldvorming, Oordeelsvorming en Besluitvorming. Openbare vergaderingen en bijeenkomsten van de raad beginnen in de regel om 19.30 uur.

 

Commissies

Op donderdag 22 september a.s. vergaderen de commissies Omgeving en Inwoners. 

 

Raadsvergadering

Op donderdag 29 september a.s. vergadert de raad. 

 

Agenda’s en stukken

Op https://lvc.bestuurlijkeinformatie.nl/ vind je de agenda’s en de stukken van vergaderingen en bijeenkomsten van de raad. Ook te bereiken via de website van de gemeente (www.landvancuijk.nl). Je vindt er ook steeds de actuele informatie m.b.t. aanvangstijd en locatie.

 

Vergaderingen volgen

Via internet kun je een vergadering live volgen of een eerdere vergadering terugkijken. Ga naar https://lvc.bestuurlijkeinformatie.nl/. 

 

Spreekrecht

Je kunt gebruikmaken van het spreekrecht over de geagendeerde onderwerpen. Tot uiterlijk 12:00 uur op de dag van de raads- of commissievergadering kun je spreekrecht aanvragen via griffie@landvancuijk.nl. Er zijn regels voor het inspreken. Zo zijn er bepaalde onderwerpen waarover je niet kunt inspreken. Bij de commissies spreek je in bij het desbetreffende agendapunt, bij de raad aan het begin van de vergadering. Spreek bij voorkeur in bij een commissie. De raad heeft dan nog meer tijd om jouw inbreng te wegen en te betrekken bij het uiteindelijke besluit.

 

Meedoen en meepraten

Tijdens de beeldvormende raadsavonden is er ook ruimte om mee te doen en mee te praten. Dit is afhankelijk van de onderwerpen en vorm waarin deze worden behandeld. Ook staat dan het inwonerspodium op de agenda. Je krijgt dan het podium voor onderwerpen waarvan jij vindt dat de raad mee aan de slag moet.

 

Informatie

De griffie helpt je graag verder. Je kunt ons bereiken via griffie@landvancuijk.nl. 

 

 Gemeente Land van Cuijk volgen op Instagram, Twitter of Facebook?

De gemeente Land van Cuijk plaatst op sociale media nuttige en leuke informatie. Ben je geïnteresseerd in politiek, beleid en actuele thema’s? Volg de gemeente dan op Twitter. Ben je meer geïnteresseerd in dagelijkse gebeurtenissen, lokale info en denk je graag mee? Volg de gemeente dan op Facebook. Houd je van mooie beelden uit de gemeente van natuur, van mensen, van evenementen? Volg de gemeente op Instagram!

 

Op sociale media kunnen we vaak wat meer foto’s en filmpjes plaatsen en inwoners kunnen de informatie makkelijk met elkaar delen. Zo krijg je meer de informatie die je graag wil en minder informatie die jou niet interesseert. Mooi toch? We houden contact! 

 

Start nieuwe cursus tot energiebespaarcoach 

 

Onze energiebespaarcoaches zijn enthousiaste vrijwilligers die anderen graag helpen met het verlagen van de energierekening. Bij de deelnemer thuis wordt bekeken of, hoe en hoeveel er op energie (en daarmee ook geld) bespaart kan worden. De deelnemers zijn veelal huurders die zelf aan de slag willen met bespaartips op het gebied van verlichting, warm watergebruik, verwarming, tochtpreventie en het tegengaan van sluipverbruik van allerlei elektrische apparaten in huis. Onze coaches kijken naar kleine energiebesparende maatregelen en eenvoudige (gedrags-) aanpassingen. Wat kan iemand zelf doen en hoe pak je dat dan aan?

 

Start cursus op 24 september

De poule energiebespaarcoaches mag groter groeien met meer vrijwilligers zodat in alle kernen van Land van Cuijk hulp geboden wordt. Daarom start er in september een nieuwe cursus tot energiebespaarcoach. Een korte training van 3 dagdelen georganiseerd door de gemeente Land van Cuijk. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij. 

Vind jij het leuk om mensen te helpen om energie én geld te besparen? Meld je dan snel aan, want we starten op 24 september. Kijk voor meer informatie op https://brabantwoontslim.nl/energiebespaaractie-gemeente-land-van-cuijk/. Daar kun je je overigens ook aanmelden voor een eigen – gratis – coachgesprek.  Zo ervaar je direct wat onze coaches doen en kom je er achter of het ook iets voor jou is. En natuurlijk krijg je zicht op je eigen mogelijkheden om op energie te besparen. Dat scheelt toch weer in de portemonnee.

 

Heb je interesse of wil je graag meer weten? 

Stuur dan een mailtje met je naam, woonplaats, (mobiele) telefoonnummer naar gemeente@landvancuijk.nl onder vermelding van aanmelden training Energiebespaarcoach. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 september. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Nieuwe ambtsketen voor burgemeester gemeente Land van Cuijk

 

Word jij de ontwerper en/of maker van de nieuwe ambtsketen voor de burgemeester van de gemeente Land van Cuijk? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd. De winnaar ontvangt maar liefst € 1.000! Een mooie beloning, maar het is dan ook niet zo maar iets. De ambtsketen voor de burgemeester is het symbool van de gemeente Land van Cuijk. Hoe eervol is het als jouw naam hier voor altijd aan verbonden is?

 

Bij een nieuwe gemeente hoort een nieuwe ambtsketen. De keten wordt gedragen door de burgemeester of de vervanger in de rol van bestuursorgaan. Bijvoorbeeld als voorzitter van de gemeenteraad, maar ook bij verschillende representatieve en protocollaire aangelegenheden. Bij Koninklijk besluit is vastgelegd waar een ambtsketen op zijn minst aan moet voldoen, wanneer deze gedragen mag worden en door wie.

 

Waaraan moet de nieuwe ambtsketen voldoen?

 • De keten is voorzien van een penning met aan de ene zijde het Rijkswapen en aan de andere zijde het wapen van Land van Cuijk. De penning is eenvoudig en slijtvast te draaien. 
 • De keten is voorzien van een verstelbare voorziening zodat hij aanpasbaar is aan het postuur van de drager;
 • De keten is duurzaam geproduceerd;
 • Bij het ontwerp is rekening gehouden met draagcomfort en gebruiksgemak;
 • Het ontwerp is technisch uitvoerbaar;
 • Een verwijzing naar de 33 kernen en/of de 5 oude gemeenten (letterlijk of gestileerd) of herkenbare historische elementen is meegenomen in het ontwerp. 
 • Qua stijl zijn de volgende steekwoorden benoemd: subtiel, maar wel met body, klassiek, cachet, gedegen, rustig.
 • Voor het bewaren en vervoeren van de keten wordt een functionele en representatieve voorziening (tas, cover, koffer) meegeleverd; 
 • De keten (inclusief bewaarvoorziening) kan worden vervaardigd voor maximaal € 15.000;
 • Oplevering: uiterlijk 13 januari 2023;

Denk je een serieuze kans te maken, stuur dan vóór 9 september een mail naar kabinet@landvancuijk.nl. Je ontvangt dan een brief met meer informatie over het proces. 

 

Leer bridgen in Gemeente Land van Cuijk

De gemeente Land van Cuijk organiseert in samenwerking met de Nederlandse Bridgebond (NBB) het project ‘Denken en Doen!’. Hierbij kunnen 60-plussers leren bridgen én op een gezellige manier met elkaar actief zijn. 


Wat is het project ‘Denken en Doen!’?

Samen met leeftijdsgenoten de hersenen flink trainen! Dat is waar het om gaat. Deelnemers leren het spel bridge op een laagdrempelige manier te spelen. Er ontstaat gaandeweg een clubgevoel. Gezelligheid staat centraal en oud-deelnemers laten weten dat zij aan dit project vrienden voor het leven hebben overgehouden. 

 

Voor wie is ‘Denken en Doen!’?

De cursus is bedoeld voor inwoners die 60 jaar en ouder zijn, nog weinig of geen ervaring hebben met bridgen en die zin hebben om dit in een ontspannen sfeer te leren. 

 

Waar en wanneer is ‘Denken en Doen!’?

De cursus is verdeeld over vier blokken (van elk 10-12 lessen) verdeeld over twee jaar. Per blok is er elke week één les. Kijk voor de data en locaties op www.gemeentelandvancuijk.nl/bridge. 

 

Zijn er kosten verbonden aan deze deelname?

Dankzij een financiële bijdrage vanuit de Nederlandse Bridge Bond en de gemeente Land van Cuijk zijn de kosten van deelname per persoon slechts € 35,- per blok, ofwel € 70,- per jaar. Dat komt neer op maximaal € 3,50 per les van 2,5 uur.

 

Meedoen?

Wie het leuk lijkt om mee te doen, kan zich tot uiterlijk 16 september opgeven door een mail te sturen aan de contactpersoon van de Nederlandse Bridge Bond in onze gemeente, Gerard van de Ven (mailadres: gtwvandeven@gmail.com). Zo snel mogelijk na 16 september horen de geïnteresseerden of ze aan de cursus kunnen deelnemen. Er zijn in totaal 80 cursusplaatsen beschikbaar. Dus ben er snel bij!
Bij vragen kan contact worden opgenomen met Gerard van de Ven via 06-26797841.

 

Maak kans op een gratis energiescan van jouw woning en word een voorbeeld voor anderen!

 

Wil je energie besparen, isoleren, stroom opwekken en/of van het gas af gaan, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Schrijf je dan in voor onze energiescan-actie en maak kans op een gratis scan van jouw woning. Tijdens een energiescan adviseert een onafhankelijke energieadviseur jou over de te nemen stappen om de woning te verduurzamen en wat deze stappen kosten. We verloten 8 gratis scans (ter waarde van € 395,-). 

 

Waarom deze energiescan-actie?

Vanaf het najaar organiseren we energiecafés. We helpen inwoners met de verduurzamingsstappen en geven inzicht in de kosten. Dat doen we door voorbeelden van verschillende typen huizen verspreid over de gemeente Land van Cuijk te tonen. Dit zijn de acht huishoudens die de gratis energiescan hebben gewonnen. Deze huizen worden ook de voorbeeldwoningen tijdens de energiecafés.  

 

Meld je aan

We zoeken een vrijstaande woning, twee onder een kap, doorzonwoning, boerderij en andere. In totaal zoeken we acht verschillende type woningen. Belangrijk is dat je jouw huis wil verduurzamen, maar dat nog niet gedaan hebt. Meer informatie, de voorwaarden en de aanmelding vind je op: https://www.gemeentelandvancuijk.nl/energiescan

 

Stoptober in de gemeente Land van Cuijk

Rook jij en wil je graag stoppen? Doe dan mee aan Stoptober en ga de uitdaging aan om in oktober 28 dagen te stoppen met roken! Stoptober geeft je op allerlei manieren steun om het vol te houden en heeft al meer dan 400.000 rokers geholpen om te stoppen.

 

Dit jaar maakt Stoptober een tour langs verschillende plekken in de gemeente Land van Cuijk. Kom langs op de markt in Cuijk (woensdag 7 september), Boxmeer (donderdag 8 september) of Grave (vrijdag 9 september). Hier geven deskundigen informatie over stoppen met roken en over Stoptober. Je kunt je hier ook inschrijven voor een training stoppen met roken en gratis kaartjes krijgen voor de theatervoorstelling van De sTOPPERS in Myllesweerd in Mill (maandag 3 oktober) of in MFA De Valuwe in Cuijk (woensdag 19 oktober). 

 

 

Groot onderhoud N321 Grave - Cuijk

 

De provincie Noord-Brabant gaat groot onderhoud uitvoeren aan de provinciale weg Maasveld (N321) van Grave naar Cuijk. Het doel is de verkeersveiligheid te vergroten, de doorstroming van het verkeer en de leefbaarheid te verbeteren. Het traject loopt van hectometerpaal 3,8 tot hectometerpaal 6,75. De afgelopen periode zijn onderzoeken afgerond en omgezet naar een ontwerp. Belangstellenden worden uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst.

 

Inloopbijeenkomst

De provincie gaat graag het gesprek met je aan tijdens een inloopbijeenkomst in De Viersprong in Gassel. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen wordt gewerkt met twee tijdsloten. Op 7 september 2022 ben je welkom tussen 15.00 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur. Je kunt je aanmelden voor één van de twee tijdsloten via N321@brabant.nl. Binnen het tijdslot waarvoor je je aanmeldt, kun je op elk willekeurig moment langskomen.

Kun je de inloopbijeenkomst van 7 september 2022 in De Viersprong niet bijwonen? Wil je toch je input leveren? Mail dan je ideeën en wensen aan de provincie naar N321@brabant.nl. 

 

Doel

Het doel van deze inloopbijeenkomst is uit te leggen wat de uitkomsten zijn van de onderzoeken

en wat er nog aan gaat komen. Aan de hand van tekeningen laat de provincie de huidige plannen voor de N321 zien. In deze plannen zijn al veel van de opgehaalde eisen en wensen verwerkt. Ook informeert de provincie je op hoofdlijnen over de planning en de werkzaamheden die gaan plaatsvinden en over de manier waarop de provincie met je zal communiceren.

 

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.brabant.nl/N321. Hier kun je je ook aanmelden voor een nieuwsbrief per e-mail over dit project.

 

Vragen of opmerkingen?

Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging vragen of opmerkingen, stuur dan een e-mail

naar N321@brabant.nl of neem contact op met Greetje Boezeman, omgevingsmanager van de

provincie Noord-Brabant, via 06 - 556 869 85.

 

Inloopavond project Oelbroeck te Sint Anthonis 

 

Op woensdag 14 september a.s. organiseert de gemeente Land van Cuijk een inloopbijeenkomst over het project Oelbroeck in Sint Anthonis. Tijdens deze bijeenkomst kunnen omwonenden zich laten informeren over het concept-inrichtingsplan. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst wordt gehouden in MFC Oelbroeck en duurt van 17.00 – 20.00 uur. 

 

Informatie ophalen

Het projectgebied Oelbroeck valt binnen het Centrumplan Sint Anthonis. Het bouwproject omvat de bouw van ruim 60 woningen en een supermarkt. Tijdens deze bijeenkomst kun je informatie ophalen over het concept-inrichtingsplan dat per 1 september 2022 ter inzage ligt. Het inrichtingsplan kun je ook inzien in het gemeentehuis in Cuijk of via www.landvancuijkwoont.nl.

 

Inloopbijeenkomst

Tijdens deze inloopbijeenkomst ben je op elk moment tussen 17:00 en 20:00 uur welkom in zaal 3 en 4 van MFC Oelbroeck (Breestraat 1D, 5845 AX, Sint Anthonis).

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk 

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen en andere formele bekendmakingen. 

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat vermeld welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen) of het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorzieningen.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden je bekendmakingen wilt ontvangen. Dit kan ook via de app ‘Over uw buurt’.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Instellen voorrangsregeling - Strandje Beers op de Bungelaar

 

| Overig

 • Vertrokken met onbekende bestemming van Jasińska, A.B.
 • Vertrokken met onbekende bestemming van de Lassacquère, M
 • Overgang bestemmingsplan - omgevingsplan

 

Beers

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het uitbouwen van de eerste verdieping aan Jan van Daalstraat 46 te Beers

 

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een paardenschuilstal en een afrastering aan Oeffeltseweg 21b te Beugen

| Verkeersbesluit

 • Wijzigen voorrangssituatie kruising - Laan de Wijze te Beugen

 

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Ingetrokken aanvraag voor het realiseren van 10 woningen aan Bergh ong. te Boxmeer
 • Ingetrokken aanvraag voor de nieuwbouw van een kleinschalige woon-/zorgvorm voor dementerende ouderen aan Bergh ong. te Boxmeer
 • Buiten behandeling gestelde aanvraag voor het aanbouwen aan de woning aan de tuinzijde aan Nassaustraat 1 te Boxmeer
 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen op plat dak aan Althof 7 te Boxmeer
 • Aanvraag vergunning voor het slopen van de zaal aan Stationsweg 12 te Boxmeer

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het milieuneutraal veranderen van Intervet International BV aan Wim de Körverstraat 35 te Boxmeer
 • Verlenging beslistermijn voor het isoleren, plaatsen van schuifpui, dakonderhoud en gebruik van schuur als airbnb/B&B aan Stationsweg 4 te Boxmeer

 

| Overig

 • Vastgestelde maatwerkvoorschriften voor het vastleggen van de geluidsnormen bij een zorginstelling aan Veerstraat 49A te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een twee hoogwerkers en een rolsteiger van 29 augustus 2022 tot en met 7 oktober 2022 aan Steenstraat 105 en Raadhuisplein 58 te Boxmeer
 • Melding voor het realiseren van een gesloten bodemenergiesysteem aan Weijerstate 4 en 5 en Elsendock 10 t/m 27 te Boxmeer

 

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een dakraam aan Heggerank 21 te Cuijk
 • Aanvraag vergunning voor het vervangen van een dak aan Beerseweg 28 te Cuijk

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het legaliseren van een kamerbewoning aan Leeuwengrootstede 30 te Cuijk
 • Vergunning verleend voor het realiseren van 3 bedrijven op 1 locatie aan Guldengaarde 16A te Cuijk
 • Verlenging beslistermijn voor het monteren van de gevelbekleding aan Molenstraat 34 en 34A te Cuijk
 • Verlenging beslistermijn voor het wijzigen van een verleende vergunning aan Zilverschat 35 te Cuijk
 • Vergunning verleend voor het wijzigen van de raampartij ten behoeve van een plaatsing van een geneesmiddeluitgifte apparaat aan Markt 74 te Cuijk

 

| Evenementenvergunningen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van Bierfestival PROEFlokaal op 28 augustus 2022 aan de Markt te Cuijk

 

| Overig

 • Melding voor het beëindigen van een bedrijf gericht op verkoop en onderhoud van boten aan Lange Beijerd te Cuijk

 

Gassel

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het kappen van 2 slechte bomen aan Maasveld te Gassel

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het realiseren van een recreatieve verblijfsruimte voor verhuur aan Kapellaan 4 te Gassel


| Overig

 • Ontwerpbesluit voor het verlenen van een Alcoholwetvergunning aan Dorpstraat 2 te Gassel

 

Grave

| Omgevingsvergunningen
Afhandelingen

 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van een ontheffing om in de omgeving van Grave met metaaldetector bodemonderzoek te mogen doen naar de belegering van Grave van 1602 in omgeving Grave
 • Verlenging beslistermijn voor het aanleggen van parkeerplaatsen en het plaatsen van een erfafscheiding aan Mgr. Borretweg 18 te Grave

 

| Evenementenvergunningen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van de Kermis Grave van 31 augustus tot en met 4 september 2022 op de locatie Lunette te Grave

 

| Verkeersmededelingen

 • Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats - Rogstraat te Grave

 

| Overig

 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een hoogwerker nabij Hoofschestraat 37 te Grave
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een schaftwagen, een afvalcontainer, een opslagcontainer en 6 bouwhekken aan de openbare parkeerplaats ‘Het Arsenaal’ van 14 juli 2022 tot en met 14 oktober 2022 aan Sint Jorisstraat te Grave

 

Groeningen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een vrijstaande woning en het aanleggen van een uitweg aan Gildenhoed/Molenweg ong. (kavel 510) te Groeningen

 

Haps

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen 

 • Toestemming voor het veranderen van een rundveehouderij en het realiseren van een kinderdagverblijf aan Oeffeltseweg 6A te Haps

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het bouwen van silo's aan Korte Oijen 3 te Katwijk

 

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het geheel vernieuwen van dakbedekking op bestaande woonboerderij aan Langenboomseweg 136 te Langenboom

 

Maashees

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het aanbrengen van een buitendeur in de bestaande gevel aan Raaijveldweg 1B te Maashees

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het bouwen van padelbanen bij Tennisclub Topio aan Vorleweg 24 te Mill
 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van een verbouwing tot medisch centrum aan Oude Langenboomseweg 8 te Mill
 • Ingetrokken aanvraag voor het realiseren van winkelruimte aan Wanroijseweg 49a te Mill

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het herbouwen van een bijgebouw aan Langenboomseweg 28A te Mill
 • Vergunning verleend voor het aanpassen van raampartij ten behoeve van plaatsing van een geneesmiddelenuitgifte-apparaat aan Stationsstraat 3 te Mill
 • Vergunning verleend voor het veranderen van een veehouderij aan Voordijk 7A te Mill
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit aan Beerseweg 28 te Mill

 

| Overig 

 • Melding voor het veranderen van een rundveehouderij aan Voordijk 7a te Mill

 

Oeffelt

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een kantoor/tuinkamer & carport bij de bestaande woning aan Hogehoek 2D te Oeffelt

 

Oploo

| Omgevingsvergunningen
Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van nieuwbouwontwikkeling aan Blauwe Beek te Oploo

 

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het restylen en uitbouwen van een bestaand woonhuis aan Museumlaan 13 te Overloon
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een halfvrijstaande woning aan Leeuwenleen 1 te Overloon
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een halfvrijstaande woning aan Leeuwenleen 3 te Overloon
 • Verlenging beslistermijn voor het oprichten van een toiletgebouw ten behoeve van camperplaatsen aan Holthesedijk 6a te Overloon

 

| Evenementenvergunningen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van een horeca-activiteiten tijdens de Kermis van 19 tot en met 23 augustus 2022 aan 14 oktoberplein 6 te Overloon
 • Vergunning verleend voor het organiseren van horeca-activiteiten tijdens de kermis van 19 tot en met 24 augustus 2022 te Overloon

 

 

 

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen 

 • Aanvraag vergunning voor het uitbreiden van de vergunde overkapping ter plaatse van de Gereed Product Tank (GPT) en verlading aan de buitenzijde van een productiegebouw aan Hoogeindsestraat 33 te Rijkevoort

 

| Evenementenvergunningen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van Pleinfeest Rijkevoort op 8,9,10,11 september 2022 op de locatie Meester van den Bergplein te Rijkevoort

 

| Overig

 • Melding voor het realiseren van een gesloten bodemenergiesysteem aan Laageindsbroek 9 te Rijkevoort

 

Sambeek
| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Toestemming voor het herbouwen van een woning gedeeltelijk buiten het bouwvlak en het wijzigen van de locatie van een nog te realiseren tweede woning aan Oude Waranda 1 te Sambeek

 

Sint Anthonis

| Omgevingsvergunningen
Afhandelingen

 • Toestemming voor het brandveilig gebruiken van MFA Oelbroeck aan Breestraat 1D te Sint Anthonis

 

Stevensbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het herontwikkelen van het voormalige schoolgebouw aan Kloosterstraat 7 te Stevensbeek
 • Verlenging beslistermijn voor het realiseren van een fietsenstalling aan Kloosterstraat 2 te Stevensbeek

 

Velp

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Ingetrokken aanvraag voor het slopen en opnieuw opbouwen van bijgebouw aan Wolfgatschestraat 6 te Velp
 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van een berging aan Vetwei 13 te Velp

 

Vianen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het realiseren van een woning met bijgebouwen aan Franssenstraat 89 te Vianen
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitweg aan Akkerweg 6a te Vianen

 

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor de 1e fase voor het handelen in strijd met bestemmingplan aan Staaijweg ong. te Vierlingsbeek
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis aan Soetendaal ongenummerd kavel L 516 te Vierlingsbeek

 

| Evenementenvergunningen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van Family Obstacle Run Vierlingsbeek op 18 september 2022 op locatie de Legt, 't Makkenveld en Ezelshemel te Vierlingsbeek

 

| Omgevingsmelding

 • Melding Activiteitenbesluit voor het oprichten van een interieurspuiterij aan Schootsveld 3b te Vierlingsbeek

 

Vortum-Mullem

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het tijdelijk of permanent gebruiken van 15 extra kampeerplaatsen aan Brembroeken 1 te Vortum-Mullem

 

Wanroij

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Uitgebreide procedure omgevingsvergunning ontwerp en Melding Activiteitenbesluit milieubeheer aan Kuilsendijk 1 en 3 te Wanroij