Open meeroeidag jeugdroeien DDP

Gepubliceerd op 25 maart 2023 om 13:00

Zaterdag 1 april 2023 hebben we een open meeroeidag voor alle jeugd en junioren vanaf 8 jaar tot 18+!

Kom het ontdekken, neem vrienden en vriendinnen, broers of zusjes mee, en kom roeien bij roeivereniging DDP! We roeien op de Kraaijenbergse plassen en de Maas tussen Grave en Cuijk aanmelden: info@rv-ddp.nl

Locatie: Roeiloods De Drie Provinciën Keersluisweg 7, Katwijk

 

We roeien Met de jeugd trainen we iedere zaterdagochtend en in de zomertijd ook op dinsdagavond. Daarnaast hebben we activiteiten, wedstrijden en roeikamp! Iedereen is welkom.

 

De meeste leden hebben een vaste groep mensen met wie zij wekelijks op een door hen zelf gekozen tijdstip roeien. Vooral de zaterdagmorgen is populair, maar ook op zondagmorgen, woensdag en in de zomer op de dinsdagavond zijn vele leden op het water te vinden. 

Als vereniging zetten wij er ons voor in voor iedereen een geschikte groep te vinden om regelmatig mee te kunnen roeien. De coordinatie hiervan ligt bij de bestuurder leden.

 

Doel

Vrienden van DDP is opgericht met de bedoeling oud-leden en andere geïnteresseerden de kans te geven om contact te onderhouden met de roeisport, het reilen en zeilen van de vereniging en de mensen, die ze bij de Drie Provinciën hebben leren kennen.

Daarnaast willen we het netwerk van de vereniging vergroten met mensen, die de roeisport en de vereniging een warm hart toedragen en daar hun steentje aan bij willen dragen.voor meer informatie vindt u op https://www.rv-ddp.nl/index.php