overloon nieuws

Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 20 juni 2023 om 19:55

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Rijbewijs gemakkelijk en snel online verlengen

Vervelend hè, wachten? Dat vinden wij ook. Daarom maken we het je extra makkelijk om je rijbewijs te verlengen, want wist je al dat dit gewoon online kan? Online regelen doe je heel eenvoudig. Het bespaart je wachten op een afspraak én een extra bezoek aan het gemeentehuis!

Hoe zit dit?
Normaal gesproken moet je een afspraak maken voor het aanvragen én een afspraak maken voor het afhalen. Twee keer naar het gemeentehuis dus. Door drukte kan het zijn dat je niet meteen een eerste afspraak kunt plannen en wat langer moet wachten. Door het online verlengen omzeil je die wachttijd bij de gemeente.
Je gaat dan naar een erkende RDW-fotograaf, er is er altijd wel een in jouw omgeving. Die stuurt de pasfoto en je handtekening veilig (digitaal) op. Op deze manier hoef je alleen nog een afspraak te maken voor het afhalen van je rijbewijs. Dan kan meestal al na 2 werkdagen, terwijl je anders 5 werkdagen moet wachten. Handig!

Waar kan ik mijn rijbewijs online verlengen?
Dat kan via de website van RDW: www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/het-rijbewijs/rijbewijs-aanvragen/rijbewijs-verlengen.
Voor het online verlengen heb je de DigiD-app nodig waaraan de ID-check is toegevoegd. Of je hebt een identiteitsbewijs met pincode en de DigiD-app. Lees de overige voorwaarden en het stappenplan op de website van RDW.

Meer weten over het verlengen van je rijbewijs? Kijk dan op www.gemeentelandvancuijk.nl/rijbewijs.

 

Op vakantie? Wees op tijd met verlengen of aanvragen van je reisdocument!

De vakantieperiode komt er weer aan. Weet jij of je nog kunt reizen met je paspoort of ID-kaart? Nu is een goed moment om te checken of je reisdocument nog geldig is.

Met de zomer in zicht raden we je aan om reisdocumenten van jou en/of je minderjarige kinderen op tijd te verlengen of aan te vragen. We merken dat het vlak voor de zomer erg druk is met aanvragen, waardoor we dan geen garantie kunnen geven dat jij je reisdocument op tijd hebt. Plan dus op tijd een afspraak in! Je kunt je reisdocument helaas niet online verlengen of aanvragen.

Voor meer informatie over je reisdocumenten kun je terecht op www.gemeentelandvancuijk.nl/Identiteits-paspoort-en-rijbewijs.

 

 

 

Informatieavond herontwikkeling terrein Zusters Julie Postel in Boxmeer

 

Op dinsdag 27 juni organiseert de Erfgoed Instelling Julie Postel een informatieavond over de herontwikkeling van het terrein van de Zusters van Julie Postel aan de Veerstraat 49 in Boxmeer. Het is een verbouwing binnen de bestaande muren, de bestemming wordt wonen en wonen met zorg.

De informatieavond bestaat uit een korte plenaire presentatie zodat u een indruk krijgt van dit proces, zoals de bestemmingsplanwijziging welke we momenteel doorlopen in samenspraak met de Gemeente Land van Cuijk.

Daarna is er de mogelijkheid om door middel van verschillende inspiratietafels het gesprek met elkaar verder aan te gaan. Er is uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

19:15 Inloop

19:30 Presentatie

20:15 Inspiratietafels

21.00 Afronding informatieavond

 

Waar en wanneer?

Dinsdag 27 juni bij de Erfgoedinstelling Julie Postel in zaal de Boomgaard van het (voormalige) Sint Anna (Veerstraat 49 in Boxmeer).

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@juliepostel.org met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst herontwikkeling EJP’. Ook voor andere vragen kunt u terecht op dit e-mailadres.

Graag zien wij u dan.

 

Veteranendag Overloon

 

Zaterdag 17 juni hebben zo’n 250 veteranen en hun partners en kinderen deelgenomen aan de eerste Land van Cuijkse Veteranendag bij het Oorlogmuseum in Overloon. De bijeenkomst begon bij de ‘Militracks tent’ op het terrein van het museum met een appèl en de ‘ceremonie van de lege stoel’ die het symbool is voor de gevallen kameraden.

 

Burgemeester Marieke Moorman sprak haar waardering uit voor de inzet van veteranen voor onze vrede en veiligheid, waar ook ter wereld. ‘Ik vind het belangrijk dat de gemeente een evenement als dit ondersteunt. Hiermee brengen we onze dankbaarheid en respect voor onze veteranen tot uitdrukking. Het doet me plezier te zien dat er ook veel partners en kinderen gekomen zijn, voor degene die op missie gaat is het thuisfront immers ontzettend belangrijk’. Marieke Moorman bedankte de vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze dag te organiseren en riep de aanwezigen op om zich in te zetten voor de Veteranenvereniging Land van Cuijk in oprichting. ‘Zonder inzet van veteranen zelf is het niet mogelijk om zo’n evenement als dit in de toekomst te kunnen organiseren’.

Na een toespraak van generaal-majoor buiten dienst Marc van Uhm en krijgsmachtpredikant Gerard van Driesten, konden de deelnemers genieten van een concert van de ‘Fanfare Garde Grenadiers en Jagers’. Het C47 vliegtuig in de hal van het Oorlogsmuseum was het stijlvolle decor voor een opzwepende uitvoering van dit professionele orkest. Daarna kon men op eigen gelegenheid het museum bekijken, gezellig samenzijn of een van de stands in de tent bezoeken. Het Veteranen Search Team, Recovery off the Battlefield, de Stichting Hulphond Herpen en het Nederlands Veteranen Instituut waren aanwezig en gaven toelichting op hun werk. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Wilt u als veteraan op de hoogte blijven? Volg Veteranen Land van Cuijk | Facebook of stuur een bericht naar veteranenlvc@gmail.com.

Uitnodiging informatiebijeenkomst concept Masterplan Waterpark Dommelsvoort 5 juli

 

Op woensdagavond 5 juli 2023 bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over het concept Masterplan Waterpark Dommelsvoort. De avond vindt plaats in café zaal De Spijker (Grotestraat 28 Beers).

Tijdens de avond wordt door ontwikkelaar Dutch Resorts (onderdeel van TopParken) een toelichting gegeven op het concept masterplan. Daarnaast kunt u vragen stellen aan de ontwikkelaar en de gemeente. Informatie over het masterplan en een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden, vindt u hier: https://www.gemeentelandvancuijk.nl/dommelsvoort

 

Het programma ziet er op 5 juli als volgt uit:

19:00 Inloop

19:30 Presentatie Dutch Resorts

19:50 Presentatie gemeente Land van Cuijk

20:00 Vragenronde in de zaal

20:30 Informatiemarkt

21:30 Einde van de avond

Aanwezigen kunnen de plannen en tekeningen nader bekijken en hierover ‘een op een’ vragen stellen aan Dutch Resorts en gemeente Land van Cuijk.

We ontmoeten u graag!

 

  Verkoop bij inschrijving Voordijk 46 Sint Hubert

 

De gemeente Land van Cuijk biedt een voormalig peuterspeelzaal aan als woning. Het betreft het pand Voordijk 46 te Sint Hubert (voorheen peuterspeelzaal de Blokkendoos, Wethouder Lemmenstraat 9a). Deze aankondiging is bedoeld om belangstellenden te attenderen op deze verkoop. Geïnteresseerden die het pand wensen te kopen, kunnen hun interesse en deelname aan de openbare verkoopprocedure aan ons kenbaar maken.

 

Locatie: Voordijk 46 te 5454 GB Sint Hubert. Kadastraal bekend gemeente Mill sectie C nummer 2441, groot 535 m². Het pand heeft inmiddels de bestemming wonen. Pand moet hierop aangepast worden. Op terrein moeten twee parkeerplaatsen worden ingericht.

 

Meer informatie is terug te vinden op de website van de gemeente Land van Cuijk:  www.gemeentelandvancuijk.nl/voordijk46

 

Kijkmomenten enkel op afspraak (sandra.vanosch@landvancuijk.nl) op: 

vrijdag 7 juli 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur

zaterdag 8 juli 2023 van 10.00 tot 12.00 uur

 

Het inschrijfformulier is op te vragen bij vastgoed@landvancuijk.nl


Sluitingsdatum inschrijving:
Maandag 28 augustus 2023 vóór 12.00 uur dienen de enveloppen op het bezoekadres van Notaris Wilhelm en Kersten, Oranjeboomstraat 3 te Mill ontvangen te zijn. De enveloppen zullen op maandag 28 augustus door de notaris van notariskantoor Kersten en Wilhelm te Mill worden geopend.  De notaris heeft geen andere verantwoordelijkheid dan het open van de enveloppen.

 

Op dinsdag 29 augustus 2023 zal de hoogste bieder geïnformeerd worden. Gunning is voorbehouden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk.

Datum levering 1 november 2023.

 

Verkeerstellingen Rembrandt van Rijnstraat Boxmeer

 

In week 25 en 26 gaat Sweco in opdracht van gemeente Land van Cuijk een verkeersonderzoek uitvoeren in de omgeving van de Rembrandt van Rijnstraat. U kunt dan verschillende mensen ontmoeten in de straat die verkeerstellingen verrichten. Ook worden verschillende tellussen geplaatst die tellingen doen. We hopen op deze manier een representatief beeld te krijgen van de verkeersstromen in deze buurt.

 

 

 

 

 

Shirts voor Land van Cuijkse Vierdaagselopers

Inloopavond op 11 juli met tijdvakken

De gemeente Land van Cuijk geeft ook dit jaar weer gratis shirts uit voor de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. Op deze manier zijn de Land van Cuijkse wandelaars goed herkenbaar en zetten we Land van Cuijk op de kaart. Er worden dezelfde shirts met opdruk uitgereikt als vorig jaar. Vergeet niet uw bewijs van inschrijving en ID mee te nemen als u het shirt komt ophalen.

 

Uitreiking shirts in tijdvakken

Op dinsdagavond 11 juli wordt er vanaf  19.00 uur een inloopavond in de publiekshal van het gemeentehuis Cuijk georganiseerd van 19.00 tot 20.45 uur. Om deze avond zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt er gewerkt met tijdvakken.  De beschikbare maten van de rode unisex shirts zijn XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Op=Op!

 

Inwoners uit de kernen zijn volgens onderstaand tijdvak van harte welkom:

19.00 - 19.30: Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Sint Anthonis, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek

19.30 - 19.45: Grave, Escharen, Gassel, Velp

19.45 - 20.15: Cuijk, Sint Agatha, Beers, Katwijk, Beers, Haps, Vianen

20.15 - 20.45: Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Holthees, Maashees 

 

Laatste ophaalmogelijkheid

Bent u als deelnemer niet in de gelegenheid om tijdens deze inloopavond aanwezig te zijn, dan is er op maandag 17 juli de laatste ophaalmogelijkheid tussen 16.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis Cuijk.

 

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kabinet@landvancuijk.nl

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Tijdelijke wegafsluiting i.v.m. de Truckrun Boxmeer zondag 17 september 2023 – Boxmeer
 • Aanleggen tijdelijke voetgangersoversteekplaats - Breestraat Sint Anthonis

| Overige

 • Regeling Kwaliteitsverbetering Landschap gemeente Land van Cuijk 2023
 • Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, Voortsestraat 32’
 • Nota kostenverhaal 2023 gemeente Land van Cuijk
 • Kermisbeleid gemeente Land van Cuijk 2024-2029
 • Regeling Kwaliteitsverbetering Landschap gemeente Land van Cuijk 2023
 • Tijdelijke maatregelen Vierdaagse en Vierdaagsefeesten - Grave, Gassel, Beers, Linden, Vianen en Cuijk

Beers

| Overige

 • Melding voor het bouwen van een opslagloods bij een akkerbouwbedrijf aan Graafsedijk 16 te Beers

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een unit Beugen, kadastraal BMR00 F 1984

Afhandelingen

 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een fietsenstalling en rokers-abri bij bedrijfspand van Mola Vuursteenstraat 10, 5835DZ Beugen
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een hal tot caravan- en camperstalling en kleinschalige opslag Voordtstraat 7A, 5835CH Beugen

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verplaatsen van een LED zuil Boxmeer, kadastraal BMR00 Q 138
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor aanleggen van een inrit/uitweg Elzenstraat 58, 5831LK Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een distributiecentrum met kantoor Ingenieur Wagterstraat 10, 5831AZ Boxmeer
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een overdekte fietsenstalling Stationsweg 5, 5831CR Boxmeer

Afhandelingen

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een kraan op 14 juni 2023 Sint Jozefstraat, Boxmeer
 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een hal en het plaatsen van een dakkapel Sweelinck 89, 5831KR Boxmeer

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een afvalcontainer en gesloten glasbokken 21-06 t/m 04-08-2023 op het parkeerterrein tegenover Groenling 26 in Boxmeer
 • Melding voor het verwijderen van een gasafleverstation aan Ingenieur Wagterstraat 8 te Boxmeer
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een opslagcontainer Jan Petersstraat, Elzenstraat, Raetsingel, Korte Marktstraat en van Coothstraat Boxmeer
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Kermis Raadhuisplein Boxmeer van 23 t/m 26 juni 2023 Raadhuisplein, Boxmeer
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kinderbraderie Boxmeer op 24 juni 2023 de Raetsingel 5, 5831KC Boxmeer
 • Vastgestelde maatwerkvoorschriften voor het vastleggen van andere geluidsnormen aan Handelstraat 3 en Lionstraat 2 te Boxmeer

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een woonhuis Jan van Cuijkstraat 26, 5431GB Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een verhoogde nok Mariënweerd 7, 5431GL Cuijk
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een pré-mantelzorgwoning Kerkhofpad 1, 5431DR Cuijk
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van het terrein Keerkade 1, 5432KA Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbrengen van erfverharding Cuijk, kadastraal CUI00 C 2536
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van reclame Beversestraat 22, 5431SH Cuijk
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van 5 appartementen Grotestraat 17, 5431DG Cuijk CUI00 C 2531

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van de bestaande kantine en het vernieuwen van de entree van het bedrijfsgebouw De Hork 39, 5431NS Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het kappen van een boom Grotestraat 91, 5431DJ Cuijk

| Overige

 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het verbouwen van een woning Grotestraat 6, 5431DK Cuijk
 • Melding voor de oprichting van een bedrijf voor de ontwikkeling en assemblage van dempers voor de automotive sector aan Gildekamp 24 te Cuijk

Escharen

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een B&B in een bijgebouw Kwartelweg 2a, 5364NZ Escharen

Gassel

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit/uitweg Molenakker 5d, 5438NE Gassel
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verleggen van een inrit/uitweg Ten Holtweg 4, 5438NT Gassel

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van 2 inritten/uitwegen Molenakker 5e, 5438NE Gassel
 • Omgevingsvergunning verleend voor het tijdelijk plaatsen van een woonunit Meisevoort 5, 5438NK Gassel

Grave

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw Grave, kadastraal GVE00 A 3094
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van de kozijnen, achtergevel en het brandcompartiment Binnenhof 18, 5361GZ Grave

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak Hamstraat 34, 5361HB Grave

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van het evenement “Los op de Loswal” op 23, 24 en 25 juni 2023 Maaskade, Grave
 • Objectvergunning verleend voor het realiseren van een bouwplaats van 15 juni t/m 22 december 2023 Futenhorst, Grave (naast nr. 65)
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een steiger van 12 juni t/m 20 juli 2023 Hamstraat 8b, 5361HB Grave
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een steiger op 15 en 16 juni 2023 Korte Rogstraat 3, 5361GJ Grave
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een container van 8 juni t/m 1 september 2023 Emmastraat 3 nabij, 5361CM Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van de wegenstructuur Laarakker Noord West Haps Kokerbijl ongenummerd, Haps - kadastraal CUI00 K 3777

| Overige

 • Melding voor de uitbreiding van de bestaande koelinstallaties ten behoeve van de winkel bij een tankstation aan A 73 Rijksweg 2 te Haps

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Uitgebreide procedure intrekking omgevingsvergunning definitief aan Kraaijenbergse Plassen- Heeswijkse Kampen te Katwijk NB

 

 

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een garage en tuinhuis Elleboogstraat 1, 5453SJ Langenboom
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het organiseren van Out Of The Box Festival op 2 en 3 september 2023 Fazantenweg 16, 5453JM Langenboom
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het dempen van sloten en greppels en verwijderen duikers (Venherstel Peelven) tussen Gemertseweg Oploo en De Quayweg Landhorst, kadastraal OLO00 D 517 en D 518

Ledeacker

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitweg Toven 12, 5846AS Ledeacker

Maashees

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een uitrit Jo de Kuperstraat 17, 5823CL Maashees

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit/uitweg MIL00 R 771
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van 44 zonnepanelen in een veldopstelling in de voortuin Langenboomseweg 1, 5451JH Mill

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor Het plaatsen van een tijdelijke woonunit 't Kavelt 23, Mill - kadastraal MIL00 R1538 (kavel 506)
 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een uitkijktoren in Mill Nabij Graafseweg, Mill

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Mill at the Park - Dorpsfestival Mill op 23, 24 en 25 juni 2023 Aldendrielpark Mill
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Vakantiejaarmarkt Mill op 2 augustus 2023 Centrum Mill
 • Vastgestelde maatwerkvoorschriften aan Langenboomseweg 64 te Mill

 

Oeffelt

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van een boom Urlingsestraat 13, 5441XJ Oeffelt

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van het bedrijfspand Kruispunt 1a, 5441PB Oeffelt
 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel aan voorzijde woning Molenstraat 10, 5441AB Oeffelt

Oploo

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een dakopbouw aan achterzijde bedrijfsbebouwing Blauwstraat 11A, 5841CA Oploo
 • Omgevingsvergunning geweigerd voor het kappen van een treurbeuk Watermolenstraat 1B, 5841CT Oploo

| Overige

 • Melding voor het starten van een metaalbewerkingsbedrijf aan Spekklef 3 te Oploo

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van KC Overloon Theobaldusweg 54, 5825BL Overloon

| Overige

 • Vastgestelde maatwerkvoorschriften aan Baansestraat 5a te Overloon

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een loods Laageindsedijk 43, 5447PB Rijkevoort

St. Agatha

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het doorbreken van een muur tussen keuken en woonkamer Odiliadijk 12, 5435XA Sint Agatha

Sint Anthonis

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een het evenement Op d’n Brink op 7, 8 en 9 juli 2023 - Op d'n Brink Brink ongenummerd, Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Wielerronde van Sint Tunnis op 8 juli 2023 Brink ongenummerd, Sint Anthonis

Sint Hubert

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woonhuis en het aanleggen van een uitweg Kerkpad 11a 5454GK Sint Hubert, kadastraal MIL00 C 2434
 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning IJzerbroekseweg ongenummerd Sint Hubert - kadastraal MIL00 R 80, 81, 82, 111, 112 en 113
 • Omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen van de locatie van het reeds vergunde inkoopstation Voortsestraat 25 nabij, 5454GR Sint Hubert

| Overige

 • Voorgenomen verkoop strookje grond achter Korenbloemstraat 7 te Sint Hubert

Stevensbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van de woning Sint Josephstraat 5, 5844AL Stevensbeek

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Ceresstraat 23, 5844AC Stevensbeek

Velp

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een loods Bosch en Duinweg 5, 5363SC Velp

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een bedrijfsverzamelgebouw Appèlplaats 46 tm 52 (e) en Veldartilleriestraat 4 tm 14 (e) Velp

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel vergunningvrij Overambt 29, 5821CC Vierlingsbeek

| Overige

 • Kennisgeving evenementenmelding categorie 2 voor organiseren van Muziek op de Maas op 1 juli 2023 van 19.30 tot 01.30 Staaiweg, Vierlingsbeek VLB00 G 370

Vortum-Mullem

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woonboerderij van Gemertweg 20, 5455GB Wilbertoord

Wanroij

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een paardrijbak Hulsbeek 1, 5446PR Wanroij - kadastraal WRJ00 K 1364

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Kermis in Wanroij 4 t/m 8 augustus 2023 Giesenplein , Wanroij
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een Internationaal Kever Weekend Wanroij van 16 t/m 18 juni 2023 Zoetendaal 10, 5446PC Wanroij
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor September 1, 2, 3 en 4 -The Gardens of Babylon Festival Zoetendaal 10, 5446PC Wanroij

 


«   »