overloon nieuws

Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 25 juli 2023 om 19:42

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Woningbouwproject Heldersveld van start

 

 

Op woensdag 19 juli is door wethouder Bouke de Bruin en ontwikkelaar Geert Martens een  bouwbord onthuld als aftrap voor het woningbouwproject Heldersveld in Overloon. Het bestemmingsplan voor dit project is door de gemeenteraad unaniem en bij hamerslag vastgesteld.
‘Het hele traject is voorspoedig verlopen. Daarom hebben we besloten om vol door te gaan met het ontwikkelen van de woningen. Ons doel is om de woningzoekenden in Overloon en omgeving zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een nieuwe plek. We hebben dan ook veel vertrouwen in dit plan’, aldus Martens. De verwachte datum van de start bouw is het voorjaar van 2024.

 

Het plan biedt ruimte aan alle doelgroepen. Zo is er plek voor een CPO-project van met name starters uit Overloon en komen er sociale huurwoningen, projectmatige koopwoningen en kavels voor zelfbouw.

 

Wethouder De Bruin: ‘Ondanks de crisis in de woningbouw weten we in het Land van Cuijk toch nog veel te realiseren. Daar ben ik oprecht blij om. Onze inwoners verdienen het om goed gehuisvest te zijn. Dit mooie plan “Heldersveld’ zal daar een belangrijke bijdrage aan leveren’.

 

Begin oktober wordt een informatiemarkt georganiseerd voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in Ontmoetingspunt ’t Helder, is meer gedetailleerde verkoopinformatie beschikbaar over de woningen. De exacte datum en tijd van de bijeenkomst worden gecommuniceerd via de website www.heldersveld.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, kijk dan regelmatig op deze website. Aanmelden voor de nieuwbrief kan natuurlijk ook.

 

 

 

Foto: Ontwikkelaar Geert Martens en wethouder De Bruin bij het onthulde bouwbord.

 

Afval ophalen volgens normale planning

 

Het is voor de afvalinzamelaar een uitdaging om de zomerplanning rond te krijgen. We zijn blij dat deze zomer volgens normaal schema het afval in de hele gemeente wordt opgehaald! Zet je afval tijdig aan de straat (na 22.00 uur op de avond ervoor, of voor 7.00 uur op de dag zelf).  Mocht het voorkomen dat afval niet opgehaald wordt, dan vragen we je dit te melden. Dit doe je telefonisch via 0485 854 000 of via de Gemeenteapp. We doen ons best op alle meldingen te reageren. Door de zomervakanties is er toch wat minder personeel beschikbaar, dus misschien lukt dit niet in alle gevallen. Hiervoor vragen we je begrip.

 

Download DeAfvalApp om precies te zien wanneer jouw afval wordt opgehaald.

 

 

 

 

 

Bosbranden? Wat kun je doen om ze te voorkomen?

 

’s Zomers is het vaak prachtig weer om er lekker op uit te trekken. Maar aan het mooie zomerweer kleeft ook een risico: bosbranden. Elke zomer zien we op het nieuws voorbeelden van grote, verwoestende bosbranden. Maar de branden die het nieuws halen zijn niet de enige. Op ontelbaar veel plekken zijn veel meer kleine bosbranden. Veel van die branden worden veroorzaakt door menselijk handelen. Wat kunnen we doen om dit te voorkomen?

 

Wees alert

Natuurbranden komen niet alleen in het bos voor. Ook in heidegebieden kunnen natuurbranden snel om zich heen grijpen. Zeker wanneer het droog is. Wees dus alert, ook als je niet door het bos loopt. Bespeur je ergens een beginnende bosbrand? Waarschuw dan zo snel mogelijk de hulpdiensten. Hoe eerder die in actie kunnen komen, hoe beter. En zie je mensen (letterlijk) met vuur spelen? Waarschuw dan ook zo snel mogelijk de autoriteiten. Veel bosbranden worden namelijk aangestoken.

 

Niet roken

Ben je in risicogebied? Denk dan even twee keer na voordat je die sigaret opsteekt. Een vonkje van je sigaret kan al voldoende zijn om een brand te veroorzaken, laat staan een nasmeulende peuk. Daarom geldt in veel natuurgebieden tijdens de droogte een rookverbod.

 

Gooi afval in de daarvoor bestemde bakken

Zeker glas moet je tijdens grote droogte niet achter laten. Een gebogen glasscherf van een flesje kan werken als een vergrootglas en een brandje veroorzaken.

 

Geen open vuur

Maak geen kampvuur en steek geen barbecue aan in een droog gebied. Ben je aan het kamperen? Zorg ervoor dat je kookstelletje op een stevige horizontale en niet brandbare ondergrond staat.

 

Parkeer je auto niet in hoog gras

Kijk uit waar je je auto parkeert. Als je bij het begin van je wandelroute je auto in hoog droog gras parkeert, kan dat een risico op natuurbranden betekenen. De katalysator van je uitlaat kan namelijk nog gloeiend heet zijn, en daarmee de lange grashalmen onder je auto in brand steken. Parkeer je auto dus niet in hoog gras.

 

Let op je eigen veiligheid

Ben je aan het wandelen en bespeur je een bosbrand? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk een veilig heenkomen zoekt. Loop nooit voor het vuur uit, maar kies –zo veel mogelijk-  een richting die haaks staat op de richting waarin het vuur zich verplaatst.

 

#Veiligheiddoenwesamen

 

Veilig varen op het water

De BOA’s van gemeente Land van Cuijk zien onder andere toe op natuur- bos- en buitengebied binnen onze gemeente. Zij zetten zich met name in op overlast op en rond het water, bijtincidenten, ondermijnende criminaliteit en overlast van vuurwerk.

De recreatie op en rond het water van bijvoorbeeld de Kraaijenbergse Plassen en de Heeswijkse plas neemt weer toe. Met elkaar gaan we voor een veilig en leuk vaarseizoen. Genieten op en rond het water en van de mooie natuur in een bijzonder landschap, dat willen we allemaal. Denk daarom aan anderen en probeer rekening te houden met elkaar.

De afgelopen jaren zijn er geregeld meldingen binnengekomen over overlast op en rond het water. Daarom zetten we toezicht in zodat mensen op, in en rond het water veilig kunnen genieten. Ook de flora en fauna wordt hiermee beschermd. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. Indien overtredingen worden geconstateerd, kun je bekeurd worden.

 

Er wordt met regelmaat toezicht gehouden op de volgende onderdelen;

 • Te snel varen en onnodig golven veroorzaken
 • Veiligheidsvoorschriften, zoals het dodemanskoord gebruiken, het hebben van reddingsvesten en een brandblusser en indien van toepassing de juiste papieren zoals een vaar- en registratiebewijs
 • Verkeersveiligheid zoals gevaarlijk en hinderlijk parkeren
 • Onnodig geluidsoverlast

 

Bereikbaarheid

Voor meldingen en signalen over het overtreden van de regels kan het meldingssysteem van de gemeente gebruikt worden. Dit is te bereiken via onze website: www.gemeentelandvancuijk.nl/melding-over-de-buitenruimte. Ook kunnen meldingen gedaan worden via de gemeente app of tijdens kantooruren telefonisch via 0485-854000. Meldingen die binnenkomen worden binnen 48 uur beoordeeld.

 

Voor spoedeisende inzet die niet kan wachten kan tijdens openingstijden gebeld worden met het gemeentehuis via 0485-854000. Buiten deze tijden kan gebeld worden met de politie op 0900-8844 of bij levensbedreigende situaties 112. Meldingen worden ook buiten openingstijden van het gemeentehuis ook bij de boa’s uitgezet en waar mogelijk opgevolgd.

 

Laadpalen in Land van Cuijk

Het aantal elektrische auto’s in Nederland neemt sterk toe. Ook in het Land van Cuijk zien we steeds meer elektrische auto’s rijden. Dat is positief, want elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Daarnaast stoten deze ‘stekkerauto’s’ ook minder fijnstof uit. Wat natuurlijk bijdraagt aan een gezondere lucht in het Land van Cuijk. Als gemeente willen we het elektrisch rijden zoveel mogelijk ondersteunen. Samen met de provincie zorgen we daarom voor het plaatsen van zoveel als mogelijk (en nodig) laadplaatsen op openbare parkeerplaatsen. Inmiddels zijn dat er al 125. En dat aantal neemt de komende jaren alleen nog maar toe.

Plaatsen van een laadpaal

Bij het plaatsen van nieuwe laadplekken gaan we op drie manieren te werk; We plaatsen een paal op verzoek van inwoners die zelf geen plek voor een laadpaal hebben, we bepalen aan de hand van onderzoek waar laadpalen nodig zijn en we plaatsen laadpalen op plekken waar dat volgens ons nodig is. Zo willen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat er de komende jaren in iedere kern minimaal één laadpaal komt te staan (die plek biedt aan twee auto’s).

Hoe vraag ik een openbare laadpaal aan?

Rijd jij een elektrische auto en heb je zelf geen ruimte voor een eigen laadpaal, dan kun je een openbare laadpaal aanvragen. Als je geen eigen garage of inrit hebt of geen openbare laadpaal in de buurt ga dan naar de website www.gemeentelandvancuijk.nl/elektrisch-rijden.

Aanvraagformulier

Op deze website staat een link naar het aanvraagformulier van Vattenfall. Na het invullen van het formulier stuurt Vattenfall dit door aan de gemeente. We kijken dan naar de beste plek voor een openbare laadpaal in de buurt van je woning. Vervolgens publiceren we de voorgenomen plaatsing. Inwoners kunnen bezwaar maken tegen het voornemen. Als er geen bezwaar komt geven we aan Vattenfall door dat de laadpaal geplaatst mag worden. Als er wel bezwaar komt gaan we kijken of we het bezwaar weg kunnen nemen, bijvoorbeeld door de voorgenomen locatie van de laadpaal te verplaatsen.

Openbaar gebruik

Een openbare laadpaal is bedoeld voor elektrische auto’s en dit is geen privéplaats. Dit wil zeggen dat alleen elektrische auto’s geparkeerd mogen worden op deze plekken. Iedere elektrische auto kan hier opladen.

Op de website www.oplaadpunten.nl kan je zien waar alle laadpalen staan en welke op dit moment beschikbaar zijn om te laden. Laadpalen in Overloon klik hier

 

 

Wedstrijd: Samen bouwen aan de gemeente

 

In september start officieel de bouw van het nieuwe gemeentehuis in Boxmeer. Het bouwterrein wordt omheind met bouwhekken. We reserveren 3  bouwhekdoeken voor onze inwoners. Hoe bijzonder zou het zijn om jouw ontwerp terug te zien op één van die bouwdoeken? Wij bieden je de kans!

 

Hoe doe ik mee?
Waar denk jij aan bij: Samen bouwen? Ga ermee aan de slag en stuur jouw ontwerp, tekening, foto, schilderij of anders vóór 18 augustus met omschrijving, voorzien van je voor- en achternaam naar: communicatie@landvancuijk.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht voor 1 september.

De winnende ontwerpen worden in september onthuld. De winnaars worden uiteraard uitgenodigd voor de onthulling.

 

Wij kijken uit naar jullie creatieve ontwerpen!

 

In kader plaatsen

Waar moet het ontwerp aan voldoen?

 • Het ontwerp heeft als onderwerp ‘samen bouwen’
 • Je mag het uitwerken in een ontwerp, foto, tekening, schilderij of anders. Als je het maar digitaal aan kunt leveren.
 • Lever het bestand aan in hoge resolutie (in JPEG/JPG/EPS/PDF-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 3 MB).
 • Het formaat is: breedte 335 cm x hoogte 175 cm.
 • Per persoon mag 1 ontwerp worden ingezonden.
 • Vermeld bij het inzenden je naam, adres en een antwoord op de vraag ‘samen bouwen is voor mij’:
 • Medewerkers van de gemeente Land van Cuijk zijn uitgesloten van deelname.
 • Alleen inwoners van de gemeente Land van Cuijk kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.
 • Met het inzenden van de je ontwerp ga je akkoord dat je afbeelding rechtenvrij gebruikt mag worden voor publicatiedoeleinden van de gemeente Land van Cuijk. Bij deelname aan deze wedstrijd geef je toestemming voor het gebruik van jouw afbeelding voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, nieuwsbrieven, etc.

 

 

Voel jij je ook wel eens onzeker als jonge ouder? Bijvoorbeeld over hoe je omgaat met het slaapgebrek of met de financiën nu er een kindje is? Misschien is de #opvoedondersteuning van #Ouders Inc dan iets voor jou. Gratis voor inwoners van de gemeente Land van Cuijk. Kijk snel op https://bit.ly/46SJDvT

Zomervakantie? Een inbraak voorkomen doe je samen

Tip 2: Vanzelfsprekend sluit je de ramen en deuren als je op vakantie gaat. Doe deze ook op slot. Haal de sleutels eruit en berg deze op.

Meer tips op: http://www.gemeentelandvancuijk.nl/.../07/12/woninginbraken

#Veiligheiddoenwesamen

 

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Gemeente Land van Cuijk - uitgezonderd fietsers en ruiters eenrichtingsverkeer - Op den Berg te Maashees

| Uitschrijving basisregistratie personen

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Cultuur aan de Maas op 3 september 2023 Centrum Cuijk, Gemeente Land van Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woning en aanleggen uitweg
 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van 25 woningen en 18 tuinbergingen Beerschemaasweg 77-91 (oneven) en Schutsboom 24-56 (even) GVE00 C 2005
 • omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van 14 appartementen en 10 woningen Mgr Zwijssenstraat 34 t/m 47, John Cocupad 1 t/m 5 (oneven) en Prof v/d Brinkstraat 23 t/m 31 (oneven) in Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het dempen van sloten en greppels en verwijderen duikers (Venherstel Peelven) tussen Gemertseweg Oploo en De Quayweg Landhorst, kadastraal OLO00 D 517 en D 518
 • Mandaatbesluit aanwijzing toezichthouders gemeente Land van Cuijk 2023
 • Aanwijzingsbesluit toezichthouders interventieteam Maas en Leijgraaf
 • Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied, Bossenhoekweg 16 en Merseloseweg 13-15
 • Verkoop gemeentelijke grond
 • Algemene verordening ondergrondse infrastructuren Land van Cuijk 2023

Beers

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

Afhandelingen

 • Evenementenvergunning verleend voor September 23 - kermis Beers Burg vd Braakplein, 5437DA Beers NB
 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een Bed & Breakfast Sterrenbos 3, 5437NE Beers NB
 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het starten van een Bed and Breakfast Hoefseweg 2, 5437PS Beers NB

 

 

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een inrit/uitweg Lange Heggen 61 Beugen
 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – Dorpsstraat 50c, Beugen

 

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (realiseren gronddepot) Sint Anthonisweg 69, 5831AD Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor FLITS - het vervangen van een balkon pui vergunningvrij Koorstraat 76, 5831GH Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een hybride warmtepomp vergunningvrij Duizendblad 3, 5831PA Boxmeer

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het brandveilig gebruiken van het pand Dagelijks Leven Boxmeer Jan van Eijckstraat ongenummerd - kadastraal BMR00 L 3297
 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een overdekte fietsenstalling Stationsweg 5, 5831CR Boxmeer
 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een distributiecentrum met kantoor Ingenieur Wagterstraat 10, 5831AZ Boxmeer
 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik WZC Sint Anna Veerstraat 49a, 5831JM Boxmeer
 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – Wim de Körverstraat 35, Boxmeer

 

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het herinrichten van de openbare ruimte Hagelkruis en Wildsingel, Cuijk, kadastraal CUI00 C 6087
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een carport Sperwerhorst 35, 5431KX Cuijk

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een bedrijfsruimte met kantoor Gildekamp 26 in Cuijk, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie A, nummers 6745 en 6746
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van buurtfeest de Heeswijkse Kampen op 23 september 2023 Sleedoorn 27, 5432AH Cuijk
 • Omgevingsvergunning deels verleend voor het realiseren van 7 woonstudio's voor 24-uurszorg Grotestraat 6, 5431DK Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het legaliseren van bestaande brandcompartimentering Jan Linders Cuijk Grotestraat 99, 5431DJ Cuijk
 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveilig gebruiken van tijdelijke lokalen van het Merletcollege Cuijk Katwijkseweg 2, 5431RX Cuijk

Grave

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een alternatieve dassenburcht en een amfibieënpoel Marsstraatje ong. Grave, kadastraal H1483 en H1786

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Touwslagerserf 6, 5361GA Grave
 • APV-ontheffing verleend voor het aanvragen van een ontheffing geluid op 21 juli 2023 Hoofdwagt en Markt, Grave
 • APV-ontheffing verleend voor het aanvragen van een ontheffing geluid op 21 juli 2023 Hoofdwagt en Markt, Grave
 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel aan voorzijde woning Traverse 160, 5361TH Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van Spring Kinderopvang Kerkstraat 5a, 5443AA Haps
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van nieuwe doorgangen tussen twee gebouwen Schuttersweg 16 en Schuttersweg 14B. 5443PR Haps

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met bijgebouw en aanleggen van een inrit Oeffeltseweg 2c, 5443PJ Haps
 • Omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen van een gevel Klopsteen 6, 5443PW Haps

 

 

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een dierenverblijf en het plaatsen van een hekwerk Zandvoortsestraat 1, 5453SL Langenboom

Afhandelingen

 • Evenementenvergunning verleend voor het houden van de Demo Classic Race op 20 augustus 2023 Maisweg in Langenboom
 • Omgevingsvergunning verleend voor het herbouwen van een woning Kruisstraat 20, 5453RK Langenboom

 

 

Linden

Afhandelingen

 • Alcoholwetvergunning openen horeca verleend voor het uitoefenen van horecabedrijf Vivaloo, Hardweg 10 Linden Hardweg 10, 5439NG Linden
 • Terrasvergunning verleend voor een terras Hardweg 10, 5439NG Linden
 • APV-ontheffing verleend voor een geluidsontheffing voor een bruiloftsfeest op 9 september 2023

 

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een warmtewisselaar Sperwerstraat 10, 5451PT Mill

Afhandelingen

 • Evenementenvergunning verleend voor het houden van het evenement 'Straat BBQ' op 20 augustus 2023 Bernhardstraat 14, 5451BN Mill
 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – Wim de Körverstraat 35, Boxmeer
 • Omgevingsvergunning verleend voor het wijzigen v/e verleende vergunning voor brandveilig gebruik Kliniek ViaSana Hoogveldseweg 1, 5451AA Mill

 

Oeffelt

Afhandelingen

 • Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan Hogehoek 15 e.o., Oeffelt

 

Oploo

Afhandelingen

 • Toepassen bestuursdwang voor het wegslepen van een grijze Volkswagen Bora met kenteken 29-HG-GX aan Nieuweweg te Oploo
 • Reguliere omgevingsvergunning – Schipperspeel 2 en Deurneseweg 27a Oploo
 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer - Stootershutweg 4, Oploo
 • Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan Loonseweg 9, Oploo

 

Overloon

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit Ringoven 4, Overloon, kadastraal VLB00-I-1585
 • Voorgenomen verkoop strookjes grond bij perceel VLB I 1214 op hoek Professor Asserstraat en Merseloseweg te Overloon

 

Rijkevoort

Afhandelingen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een half vrijstaande woning Koningsspil 44 Rijkevoort

 

 

Sint Anthonis

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

Afhandelingen

 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – Zandkant 15, Sint-Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van een straatfeest op 23 september 2023 Kleine Beekstraat 4, 5845AG Sint Anthonis
 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een nieuwe dakkapel met een nokverhoging Oude Breestraat 20, 5845AC Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het Dag van het Paard op 12 augustus 2023- Brink Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Zandsevelddag op 20 augustus 2023 Zandseveldpad, Sint Anthonis
 • Geluidsontheffing verleend voor een bruiloftsfeest op 9 september 2023, Noordkant 17, 5845EX Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het Dag van het Paard op 12 augustus 2023- Brink Sint Anthonis
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Zandsevelddag op 20 augustus 2023 Zandseveldpad, Sint Anthonis
 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een woning met berging en garage Lepelstraat 32 Sint Anthonis
 • Uitgebreide procedure omgevingsvergunning definitief – Den Hoek 3, Sint Anthonis

 

 

 

Velp

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Bosschebaan 11, 5363SW Velp
 • Kennisgeving evenementenmelding categorie 2 voor het organiseren van het evenement 'Open azc Dag 2023' op 23 september 2023 Intendanceplantsoen 1, 5363VZ Velp

 

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit Handwijzer 2, 5821AL Vierlingsbeek
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woonhuis en aanbrengen dakkapel en veranda Overloonseweg 1, 5821EE Vierlingsbeek

 

 

Wanroij

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van drie bomen N277 Wanroij, Land van Cuijk, kadastraal WRJ00 D 907

Afhandelingen

Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van de woning Hapseweg 8C, 5446XM Wanroij

Westerbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van een stal Boveneind 5A, 5843BC Westerbeek

 

Wilbertoord

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een woonboerderij van Gemertweg 20, 5455GB Wilbertoord

 

 

 


«   »