overloon nieuws

Bezorgklachten Maasdriehoek

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 om 09:13

De Maasdriehoek begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om elke week De Maasdriehoek in handen te hebben, inclusief de gemeentepagina. Daarom doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat de bezorging van de krant probleemloos verloopt.

Helaas kan het soms voorkomen dat je de krant een keer mist in je brievenbus. (De verschijndag is: dinsdag Bezorgers mogen de krant op dinsdag tot 21:00 uur bezorgen.) zij willen je graag laten weten dat we jouw bezorgklachten serieus nemen en snel willen oplossen. Wanneer je De Maasdriehoek niet hebt ontvangen, is het belangrijk om dit aan ons door te geven via de volgende kanalen:

 

1. Website: Je kunt je bezorgklacht eenvoudig doorgeven via onze website: https://bezorgklachten.nl/weekblad/klacht/de_maasdriehoek. Hier kun je alle benodigde informatie invullen, zodat wij jouw klacht snel kunnen oppakken.

 

2. Telefonisch: Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je ons ook bellen op het nummer 0413-745983. Onze medewerkers zullen je graag te woord staan en zorgen dat jouw bezorgklacht zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Zodra zij je bezorgklacht hebben ontvangen, ondernemen zij direct actie om het probleem op te lossen. De Maasdriehoek begrijpen dat het vervelend is om de krant te moeten missen en willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je De Maasdriehoek in de toekomst weer op tijd ontvangt.

 

De Maasdriehoek waarderen het feit dat je de moeite neemt om je bezorgklacht aan ons door te geven. Jouw feedback is belangrijk voor hen en helpt zij de bezorging steeds verder te verbeteren.

 

Dus, mocht je een keer De Maasdriehoek missen in je brievenbus, aarzel dan niet om je bezorgklacht door te geven. Samen zorgen zij ervoor dat de krant altijd op tijd bij jou terechtkomt.


«   »