Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 19:59

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis.

Bijeenkomst project fietsroute Rembrandt van Rijnstraat goed bezocht

 

Volgende informatiebijeenkomst: maandag 30 oktober in de Weijer De Raetsingel 1 in Boxmeer. Tijd: 19.00 uur-21.00 uur. Inloop 18.30.

 

Maar liefst 150 mensen bezochten eind augustus de informatieavond over de herinrichting van de Rembrandt van Rijnstraat en omgeving. Een aantal van de aanwezigen sprak ook hun zorgen uit. Begrijpelijk. Bij dit project komt meer kijken dan zomaar het herinrichten van een straat.

 

Waarom deze herinrichting?

Boxmeer heeft meerdere grote middelbare scholen die vlak bij elkaar liggen ten zuiden van de Spoorstraat. Dit betekent dat met name aan het begin en einde van een schooldag een paar duizend scholieren naar en van die scholen fietsen. Een van de grootste knelpunten voor fietsers uit het noorden is het oversteken van de Spoorstraat ter hoogte van de spoorwegovergang. Tijdens de spits willen honderden scholieren van en naar het parallel aan het spoor liggende Schilderspad.

Dit werd al gezien als een onveilige situatie. Toen kwam Prorail met het heuglijke nieuws dat ze het spoor wilde verdubbelen. Dat betekende echter ook dat het oversteken van de Spoorstraat vanaf het Schilderspad nog lastiger gaat worden. Na de verdubbeling van het spoor, gaan de spoorbomen minder lang dicht. Goed nieuws voor de doorstroming van het verkeer op de drukke Spoorstraat (waar ook serieus naar verdere maatregelen wordt gekeken), maar zeker niet voor de overstekende fietsers. Deze maakten dankbaar gebruik van de spoorbomen die regelmatig een tijdje dicht waren.

Er werden onderzoeken gedaan naar de beste oplossing voor dit, vanwege de straks korter gesloten spoorbomen, nog grotere probleem. Daarbij passeerden alle mogelijke scenario’s de revue. Waaronder ook een tunnel of een brug vanaf het Schilderspad. Maar dit bleek zowel praktisch (er ligt bijvoorbeeld een gasleiding die zeer moeilijk te verplaatsen is) als financieel niet haalbaar. Het afsluiten van het Schilderspad en inrichten van de Rembrandt van Rijnstraat en Oranjestraat als een voor fietsers zo veilig mogelijke fietsroute, kwam als beste oplossing uit de bus. De gemeenteraad van destijds nog gemeente Boxmeer, nam In 2019  na veel overwegingen hiervoor het besluit. Natuurlijk rekening houdend met het andere verkeer en het voornemen de omgeving meteen mooier en klimaatbestendig in te richten.

 

En nu?

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. Het besluit ligt er nog. De Maar hoe gaan we dit zo goed mogelijk doen?  Er is natuurlijk al veel onderzoek gedaan waarbij deze route als meest veilige uit de bus kwam. We willen dit ook in de praktijk toetsen.

De gemeente heeft onderzoeksbureau Sweco in de arm genomen voor aanvullende onderzoeken. Hoeveel fietsers en ander verkeer maken er nu, een paar jaar later, gebruik van de beoogde route en de af te sluiten route? Het Schilderspad wordt tussen 2 en 13 oktober als proef twee weken afgesloten. Er wordt dan  gekeken of scholieren ook daadwerkelijk de gewenste route nemen en zo ja, wat dit betekent voor de veiligheid en het gedrag van alle verkeersdeelnemers op deze route.

Ook knelpunten zijn in kaart gebracht.  Zoals oversteken naar de basisschool die op de route ligt en de aanwezigheid van aardig wat wegen van rechts. Hoe kunnen we hier een zo goed mogelijke oplossing voor bedenken?

Door de omwonenden die op de informatieavond waren, werd uitstekend meegedacht. Knelpunten kwamen nog beter in beeld en ook werden mogelijke verbeteringen genoemd. Met al deze bijdragen en uitkomsten van de onderzoeken en de proef, wordt gewerkt aan een voorlopig ontwerp. Deze worden 30 oktober opnieuw aan de omwonenden voorgelegd.

Was je niet op de informatieavond, maar heb je nog wel een vraag of een goed idee? Mail naar fietsstraatrvr@sweco.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de bijeenkomst van 30 oktober.

 

Werkzaamheden Visioterrein Grave

 

De gemeente Land van Cuijk gaat het Visioterrein opnieuw inrichten. Dit terrein ligt in Grave aan de Sint Elisabethstraat. Er komen parkeerplaatsen en er blijft veel ruimte over om te recreëren. Maar ook worden de oude vestingwerken, die nu nog onder de grond liggen, weer gedeeltelijk zichtbaar (of beleefbaar) gemaakt.   

 

Onderzoek

Op maandag 18 september beginnen er graafwerkzaamheden. Die duren ongeveer vijf weken. Het werk wordt begeleid door archeologen. Geprobeerd wordt om de resten van de oude vestingwerken op te graven. De gemeente wil weten waar die precies liggen. Dat is al eerder onderzocht maar het is nog steeds niet precies duidelijk.

 

Graafwerkzaamheden

Het onderzoek wordt nu grondiger aangepakt. Bij het graven komt grond vrij. Die wordt op een plaats gelegd waar later ook een verhoging in het landschap komt. Zo kun je al een beetje zien hoe het terrein er straks uit zal zien. 

 

Bouwhekken

Om het werkterrein komen bouwhekken. Op het Visioterrein zijn veel parkeerplaatsen. Het kan zijn dat die tijdelijk niet bereikbaar zijn.

 

Informatie

Wil je meer weten over dit onderwerp, ga dan naar www.gemeentelandvancuijk.nl. Gebruik de zoekterm ‘Visio’. Je kunt ook bellen met Anneke Heermans, projectleider Herontwikkeling Visioterrein. Bellen kan via het telefoonnummer van de gemeente Land van Cuijk, 0485 – 854000.

 

Werken bij gemeente Land van Cuijk?

 

Op 28 september, tijdens de Dag van de Mobiliteit kun je kennismaken met de gemeente Land van Cuijk als werkgever. Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan! Je bent meer dan van harte welkom op ons gemeentekantoor in Grave. De koffie staat klaar.

Op donderdagochtend 28 september krijg je uitgebreid de gelegenheid om onze organisatie en enkele medewerkers te leren kennen. We vertellen je graag hoe de gemeente is ontstaan na de fusie en hoe we samen verder bouwen aan het Land van Cuijk. We sluiten af met een gezellige lunch waar je in gesprek kan gaan met onze collega’s die graag hun verhalen en ervaringen met jou delen en aan wie je jouw vragen kunt stellen. Deze ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 13.00 uur.

Mocht je alvast nieuwsgierig zijn naar het werken bij Land van Cuijk? Kijk dan al eens op www.werkenbijlandvancuijk.nl.

We hopen je te zien op 28 september! Na jouw aanmelding nemen we snel contact met je op.

 

Aanmelden kan via www.dagvandemobiliteit.nl.

 

HERDENKINGEN 17 SEPTEMBER IN GRAVE EN LINDEN


Grave herdenkt Operatie Market Garden en bevrijding

Zondag 17 september 2023 vindt rond het Airborne-bevrijdingsmonument bij de John S. Thompsonbrug in Grave een ceremonie plaats die in het teken staat van de bevrijding van de stad Grave op 17 september 1944. Om 18.20 uur begint de officiële herdenkingsceremonie bij het monument, aan de zuidelijk oprit van de John S. Thompsonbrug, met daarbij een fly-by van twee historische vliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht en tal van (militair)genodigden uit binnen- en buitenland. Muzikale bijdrage is van de Harmonie Stad Grave. Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk. 

Linden herdenkt 17 september 1944

Op deze zelfde zondag om 18.30 uur herdenkt de dorpsgemeenschap van Linden de vijf Amerikaanse militairen die op 17 september 1944 vlakbij Linden sneuvelden. Hun vliegtuig stortte neer tijdens Operatie Market Garden, die het einde van de Tweede Wereldoorlog inluidde. Om 18.30 uur vindt in de Lambertuskerk van Linden een bezinningsbijeenkomst plaats, met een gastlezing door Geurt Franzen. Na afloop van de bijeenkomst in de kerk begint de stille tocht naar het markante vliegtuigmonument net buiten het dorp Linden. Tijdens de herdenkingsceremonie worden daar bloemen gelegd. Bij de herdenking kan iedereen zich aansluiten.

09_vliegtuigmonumentlinden.jpg

 

Predicaat Hofleverancier voor De Vet Mill Holding B.V.

De Vet Mill Holding B.V. is door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Hofleverancier. Op zaterdag 9 september werd het 100-jarig jubileum van het bedrijf gevierd bij De Vet in Mill met (oud)medewerkers, familie en iedereen die heeft bijgedragen aan het bereiken van deze mijlpaal. Burgemeester Marieke Moorman heeft aan CEO Michiel de Vet in het bijzijn van de andere 2 CEO’s Dirk en Thijs de Vet, de oorkonde uitgereikt.

 

De Vet Mill Holding B.V. is uitgegroeid tot een gerenommeerd Brabants bronbemalingsbedrijf. Een betrokken familiebedrijf dat vooral in Zuid-Oost- en Oost-Nederland en het Duitse grensgebied opereert.

 

De historie van deze familieonderneming start als Piet de Vet zich in 1923 als koperslager, loodgieter en zinkbewerker in Mill vestigt. ln 1948 besluiten Piet de Vet en zoons Theo en Will een vennootschap onder firma aan te gaan onder de naam: P.J. de Vet & Zonen. ln 1972 wordt deze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap: P.J de Vet & Zonen B.V. Een paar jaar later treden als derde generatie Peter en Rini de Vet, de zoons van Theo de Vet in dienst. ln 2013 vindt de overdracht van het bedrijf aan de vierde generatie plaats, bestaande uit de broers Thijs en Dirk (zoons van Peter de Vet) en hun neef Michiel (zoon van Rini de Vet).

 

In 100 jaar is De Vet uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler op het gebied van bronbemaling en de aanleg van hevelinstallaties inmiddels uitgevoerd door 23 medewerkers, waarvan vele met lange familiaire dienstverbanden. De hoofdvestiging is nog steeds in Mill, terwijl voor de markt in Duitsland in het Duitse Goch, net over grens bij Gennep, een dochterbedrijf is gevestigd onder de naam De Vet Wasserbau GmbH.

De Vet heeft altijd oog gehad voor innovatie. Veel materieel en apparatuur is binnen het

bedrijf ontwikkeld. Het bedrijf hecht veel waarde aan samenwerking, ook binnen de branche. Op maatschappelijk gebied staat De Vet eveneens nog steeds midden in de Millse gemeenschap.

Op 26 juni 2023 heeft Zijne Majesteit de Koning besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" te verlenen aan De Vet Mill Holding BV te Mill. Het predicaat staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming en wordt door Zijne Majesteit de Koning slechts in speciale gevallen toegekend. De onderneming moet aan strenge eisen voldoen, zoals onder andere goede dienstverlening en het leveren van kwaliteit. Met de toekenning van het predicaat Hofleverancier toont de Koning respect, waardering en vertrouwen in De Vet Holding B.V.

 

Clown DesAlles opent kermis in Mill

 

Zaterdag 16 september opent de kermis van Mill haar deuren om 16.00 uur. Om 18.00 uur wordt de kermis officieel geopend door Clown DesAlles! Deze lolbroek opent de kermis op een ludieke manier en zorgt voor een vrolijk begin. Wethouder Maarten Jilisen: ‘Als gemeente vinden we de kermissen in al onze kernen belangrijk. Het is goed voor de leefbaarheid van het dorp en goed voor de ondernemers.’

 

De kermis in Mill betekent vier dagen vermaak en vertier in het centrum op de Markt, het Kerkplein en in de Burgemeester Verstraatenlaan. De attracties zijn er voor jong en oud. De Cake Walk, de Booster, de botsauto’s en de rups zijn aanwezig en bij velen wel bekend. De kermis is zaterdag 16 september geopend vanaf 16.00 uur, zondag vanaf 14.00 uur en maandag en dinsdag vanaf 14.30 uur.

 

Kermisbeleid
Bij gemeente Land van Cuijk zijn we bezig met een nieuw beleid voor de kermissen in al onze kernen. Als gevolg hiervan zal de organisatie van de kermissen na dit seizoen opnieuw worden aanbesteed. Dorpen kunnen er dan voor kiezen om zelf een kermis te organiseren, of het juist door de gemeente te laten doen. Om tegemoet te komen aan het bestaansrecht van de kermissen in alle kernen wordt de gelegenheid geboden een bedrag te ontvangen vanuit de gemeente om zelf een kleine kermis te organiseren. Grotere kermissen worden wel door de gemeente georganiseerd.

 

Wethouder Maarten Jilisen: ‘We vinden het belangrijk dat in alle kernen de kermis bestaansrecht heeft. Met het nieuwe beleid hopen we hieraan tegemoet te komen en alle kernen de mogelijkheid te bieden een kermis te (laten) organiseren. Sfeer proeven, in de attracties gaan en bijpraten met oude bekende. Dat stimuleren we als gemeente graag’.

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Reserveren gehandicaptenparkeerplaats - Snaphaandreef te Cuijk
 • Opheffen individuele gehandicaptenparkeerplaats - Boomkruiper te Boxmeer
 • Inrichten 30 km/uur, oversteekplaats, parkeerverbodzone, verplaatsing elektrisch laden, verplaatsen bushaltevoorzieningen en voorrangsregelingen - Kerkstraat te Haps
 • Opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in de parkeergarage (Hof Zuid) - Cantheelen te Cuijk
 • Tijdelijk parkeerverbod kermis Mill - aan de Markt in Cuijk
 • Reserveren gehandicaptenparkeerplaats - Snaphaandreef te Cuijk

| Overige

 • Uitvoeringsbesluit gemeentelijke begraafplaatsen Land van Cuijk 2023
 • Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Oploo, Driehoek 9
 • Ontwerpwijzigingsplan ‘2 Cuijk, Heeswijk, Heeswijkse Kampen Zuid’ en beeldkwaliteitplan, kennisgeving besluit vormvrije m.e.r.-beoordeling
 • Uitvoeringsbesluit gemeentelijke begraafplaatsen Land van Cuijk 2023

Beers

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een landbouwloods Graafsedijk 16, 5437NG Beers NB

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van de Raamvallei Duomarathon op 24 september 2023 Millseweg 13, 5437NB Beers NB
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van de Raamvallei Duomarathon op 24 september 2023 Millseweg 13, 5437NB Beers NB

 

Beugen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woonhuis Lange Heggen, Beugen kadastraal F 3910 (bouwkavel 507)

 

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een AdBlue tank en het wijzigen van de bestemming Sint Anthonisweg 55, 5831AD Boxmeer

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het aanleggen van een extra inrit/uitweg van den Berghstraat 11, 5831GP Boxmeer

 

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een overkapping Sperwerhorst 10, 5431KW Cuijk
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verwijderen van een draagmuur tussen de begane grond en eerste verdieping Everdrift 12, 5431LV Cuijk

Afhandelingen

 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van het pand Gildekamp 8, 5431SP Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen en uitbreiden van een woonhuis St Annastraat 23, 5431BE Cuijk

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een container met kraan van 18-09 t/m 22-09-2023 Molenstraat 54, 5431BZ Cuijk
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een container van 7 september tot en met 12 oktober 2023 bezoekersparkeerplaats naast Kling 102, 5432MA Cuijk
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van Lichtjestocht Cuijk 2023 op 23 december 2023 Centrum Cuijk, Gemeente Land van Cuijk

Escharen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbouwen van een erker bij voorgevel en het plaatsen van een dakopbouw Graafschedijk 25, 5364PP Escharen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een bijgebouw ten behoeve van een bedrijf aan huis Zanddijk 45, 5364PW Escharen

 

Gassel

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het gedeeltelijk slopen op grond van ruimtelijke regels (Asbestverwijdering) Prinsenhof 5, 5438NV Gassel

Grave

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbrengen van constructieve voorzieningen voor sparingen en installaties Stoofweg 4, 5361HZ Grave

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het kappen van 2 bomen N321, Grave, Land van Cuijk, Noord-Brabant, kadastraal GVE00-C-1619

| Overige

 • Standplaatsvergunning verleend voor de verkoop van oliebollen, appelbeignets en churros (diverse data in 2023) Lunette, Grave
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een steiger en inrichten van een bouwplaats van 4-9-2023 t/m 1-2-2024 Oliestraat 1, 5361GK Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van het gevlucht van de Mariamolen Cuijkseweg 19, 5443PA Haps
 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van de bekleding van de zeskant bij de Mariamolen Cuijkseweg 19, 5443PA Haps

| Overige

 • Standplaatsvergunning verleend voor Elke vrijdag van 13.00-17.00 Standplaatsvergunning brood en banket Marijkeplein, Haps

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een leidingbrug Korte Oijen 3, 5433NE Katwijk NB

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een hoogwerker op 03/10/2023 Pastoor Suijsstraat, Katwijk NB

 

 

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een dakopbouw op de bestaande garage Vierhoeksweg 25, 5453KC Langenboom
 • Omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van een woonhuis Eikenlaan 19, 5453RT Langenboom

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Beatrixstraat 33, 5451ZB Mill
 • Omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van de garagedeur voor een glaspui Hoogveldseweg 49, 5451AA Mill

| Overige

 • Evenementenvergunning geweigerd voor het houden van een buitenevenement tijdens Kermis Mill van 15/09 t/m 19/09/2023 Kerkstraat 35, 5451BM Mill
 • Evenementenvergunning verleend voor OVB Oktober 15 - Natuurfeest Tongelaar Mill Tongelaar 12, 5451HS Mill
 • Evenementenvergunning verleend voor het 66 jarig bestaan vieren van SCM op 27, 28 en 29 oktober 2023 Brandsestraat 1c, 5451NW Mill
 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van 10 driehoeksborden op in- en uitvalswegen Mill, Land van Cuijk, Noord-Brabant en Sint Hubert

 

Oeffelt

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een hal Hoogeind 1a, 5441PJ Oeffelt

 

Oploo

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Driehoek 7, 5841CW Oploo
 • Omgevingsvergunning verleend voor het brandveilig gebruiken van basisschool Matthiasschool Oploo Deken Schmerlingstraat 17, 5841AM Oploo
 • Omgevingsvergunning verleend voor het veranderen van de inrichting Brugstraat 16, 5841CZ Oploo
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen en uitbreiden van een woning Vloetweg 24, 5841AT Oploo

| Overige

 • Kennisgeving melding activiteitenbesluit milieu voor het veranderen van het bedrijf Striep 12, 5841CX Oploo
 • Evenementenvergunning verleend voor het houden van een federatietoernooi VTBS Watermolenstraat 2, 5841CT Oploo

 

 

 

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een half vrijstaande woning Koningsspil 29 Rijkevoort, (kavel 513)
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een woonboerderij Papenvoortsesteeg 1, 5449AB Rijkevoort-De Walsert

| Overige

 • Kennisgeving melding activiteitenbesluit milieu voor het veranderen van het bedrijf Walsert 9, 5449AD Rijkevoort-De Walsert

 

Sint Anthonis

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een sta caravan Breestraat 27, 5845AZ Sint Anthonis

 

Sint Hubert

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een aanbouw en verduurzamen van de woning Wethouder Lemmenstraat 4, 5454GH Sint Hubert

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van 10 driehoeksborden van 04-10-2023 tot 11-10-2023 Mill en Sint Hubert, Land van Cuijk, Noord-Brabant

 

Stevensbeek

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport Pater Eymardstraat 9, 5844AK Stevensbeek

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden van een loods Lindelaan 32, 5844AG Stevensbeek

| Overige

 • Kennisgeving melding activiteitenbesluit milieu voor het oprichten van een monomestvergistingsintallatie Mullemsedijk 23, 5844AR Stevensbeek
 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van "The Village 'light up the forest'" op 16 en 17-09-2023 Radioweg 1, 5844AA Stevensbeek

 

Velp

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het herbestemmen van gebouw E1 van de Generaal de Bonskazerne Generaal de Bonsweg 1, 5363ST Velp

| Overige

 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveilig gebruiken van Filmcafe Grave Generaal de Bonsweg 1, 5363ST Velp

 

Vierlingsbeek

| Overige

 • Kansspelvergunning verleend voor het organiseren van een loterij op 25 november 2023 Schepenbank 1, 5821GA Vierlingsbeek

 

 

Westerbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Koehardstraat 18, 5843AM Westerbeek

| Overige

 

Wilbertoord

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van 18 woningen Nabij van Ophovenlaan (plan Moerboom), Wilbertoord