Praat mee over toerisme & recreatie in Land van Cuijk

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 19:59

De vrijetijdseconomie is een belangrijke sector voor de gemeente Land van Cuijk. Er liggen volop kansen en uitdagingen voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie. 

Zeker niet alleen voor bezoekers, maar juist ook voor inwoners zijn gastvrije winkels, leuke dagactiviteiten, gezellige terrassen, gevarieerd cultureel aanbod en mooie fiets- en wandelroutes van groot belang. Als gemeente willen we samen deze kansen verzilveren en daarom zijn we op dit moment bezig met het opstellen van een visie voor de toerisme en recreatiesector. Denk je met ons mee?

Scan de QR-code of ga naar ons.landvancuijk.nl/toeristischevisie.

4_qrcodeenquetelandvancuijk.png

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

Toeristische informatie.

Hier vind je alle toeristische informatie en leuke tips uit overloon en van de omgeving

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt overloon midden in de bossen Tijdens een flinke wandeling of fietstocht ruikt u de heerlijke boslucht die u energie geeft om door te gaan. Maak een rondvaart over de Maas of een fietstocht in deze regio te ervaren. Maar er valt nog meer te ontdekken in de buurt van het overloon zoals attractiepark Toverland in Sevenum, de kasteeltuinen en thermaalbaden in Arcen en Zoo Parc en Oorlogsmuseum Overloon in Overloon. Komt u hier ook vakantie vieren? Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar ook bezoekers graag van komen genieten. Het dorp wordt dan ook wel aangeduid als het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer.

Voor meer informatie klik hier