Gemeentegids verschijnt komend voorjaar

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 08:56

Halverwege 2024 verschijnt de tweede gemeentegids van de gemeente Land van Cuijk. Net zoals dit jaar wordt de nieuwe gids niet huis aan huis verspreid, maar kan bij tientallen afhaalpunten in de gemeente gratis meegenomen worden. Bedrijven en instanties worden weer benaderd

Halverwege 2024 verschijnt de tweede gemeentegids van de gemeente Land van Cuijk. Net zoals dit jaar wordt de nieuwe gids niet huis aan huis verspreid, maar kan bij tientallen afhaalpunten in de gemeente gratis meegenomen worden.

Afhaalpunten
Het streven is om in iedere kern een afhaalpunt te bewerkstelligen, en in de grote kernen meerdere afhaalpunten. Zodra de gids uitkomt worden de afhaalpunten bekendgemaakt.

Duurzamer
Door ruim 75% minder gidsen te drukken dan bij huis-aan-huisverspreiding het geval is, zet de gemeente ook dit jaar een goede stap op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen is er minder papier nodig, maar er wordt zo ook minder co2 uitgestoten en minder elektriciteit verbruikt tijdens de productie.

Digitale gids
Naast de papieren versie verschijnt de gids ook digitaal. Het grote voordeel van de digitale gids is dat deze dagelijks door de uitgever actueel gehouden wordt. Een wijziging kan dus snel verwerkt worden, in tegenstelling tot de papieren gids.
De digitale gids is er ook in een editie voor mensen met een visuele of een audiovisuele beperking. Zo is de informatie toegankelijk voor alle inwoners.

Acquisitie bedrijven
Sinds afgelopen week worden bedrijven en instanties in de gemeente weer benaderd om te adverteren in de gids. Dit gebeurt door de uitgever, Akse Media BV. Let op: dit is het enige bedrijf waarmee de gemeente samenwerkt op dit gebied. Word je door een ander bedrijf benaderd om te adverteren in de gemeentegids en twijfel je, vraag dan om de acquisitiebrief van de gemeente Land van Cuijk. Alleen Akse Media BV kan deze tonen.

Jouw bedrijf of vereniging in de gids
In februari start Akse Media BV met het actualiseren van de redactionele adressen voor de gids. De adressen (organisaties en verenigingen) voorzien van een e-mailadres, ontvangen een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat je zelf de gegevens naar wens kunt controleren -indien nodig- aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch door Akse Media benaderd. Wijzigingen kunnen tot 22 maart 2024 doorgegeven worden.

Mocht jouw organisatie of vereniging eerder nog niet in de gemeentegids hebben gestaan, dan kun je deze bij de uitgever aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte. Dit kan tot uiterlijk 22 maart 2024.
Je kunt de melding doorgeven per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Land van Cuijk) of schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Land van Cuijk) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.