Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 13:15

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

 

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum De Nienekes, Cuijk

Basisschool De Nienekes in Cuijk krijgt een nieuw schoolgebouw. Daarvoor wordt het huidige gebouw gesloopt. Daarna wordt op dezelfde plaats een zogeheten Integraal Kindcentrum De Nienekes gebouwd. Daarbinnen krijgt de basisschool ook weer een plek.
Tijdens de sloop en de bouw moet het onderwijs natuurlijk doorgaan. De kinderen verhuizen daarom tijdelijk naar een noodgebouw ergens anders in Cuijk.

Voor de buurtbewoners en andere belangstellenden is een informatieavond gehouden. Daarin werden de plannen gepresenteerd. Die informatieavond was op 29 november 2023. Van de avond is een verslag gemaakt. Dit verslag vind je op www.gemeentelandvancuijk.nl/denienekes

 

 

Korte termijn pacht landbouwgrond
Gemeente Land van Cuijk

 

Bekendmaking

 

De gemeente Land van Cuijk verpacht ook gronden voor een korte periode, meestal voor een jaar. Vaak gaat het om percelen landbouwgrond, die op termijn ook voor andere doeleinden kunnen worden ingezet (woningbouw, natuurontwikkeling, ruilgrond o.i.d.). Zolang er nog geen concrete plannen zijn, worden ze kortdurend verpacht.

 

In december 2023 heeft de gemeente al een eerste inschrijvingsronde gehouden. Niet alle percelen zijn na deze inschrijvingsronde gegund. Daarnaast zijn er nog enkele andere percelen beschikbaar gekomen uit reguliere pacht. De gemeente is daarom van plan om voor het tijdvak 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024 deze beschikbare landbouwpercelen in geliberaliseerde pacht uit te geven.

 

De beschikbare percelen worden via een openbare inschrijving verpacht. De inschrijving staat open vanaf 14 februari 2024 tot en met 1 maart 2024. Hebt u meerdere bedrijven die ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel (met verschillende KvK nummers) dan kunt u echter maar voor één bedrijf inschrijven.

Er kan wederom maximaal ingeschreven worden op 2 kaartnummers, indien u beschikt over een volwaardig (reëel) agrarisch bedrijf met als hoofdberoep land- of tuinbouw. Mocht u naar aanleiding van de eerste inschrijvingsronde al kaartnummers toebedeeld hebben gekregen dan krijgen inschrijvers die nog geen grond toebedeeld hebben gekregen de voorkeur.

 

Heeft u n.a.v. de bekendmaking, de procedure of de op de website te raadplegen informatie vragen of wenst u een toelichting dan kunt u contact op nemen met de medewerkers van het clusters Grondzaken. De medewerkers van het clusters Grondzaken zijn te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 0485-854000 of via gemeente@landvancuijk.nl.

 

Op de website van de gemeente kunt u zien welke gronden (percelen) worden verpacht en hoe u daarvoor in aanmerking kunt komen. Klik op onderstaande link

www.gemeentelandvancuijk.nl/pacht-korte-termijn

Hierbij dient uitdrukkelijk vermeld te worden dat percelen die als grasland aangegeven staan op de kaart ook als grasland gebruikt dienen te worden.

 

Er zijn specifieke kaartnummers waar afgeweken wordt van de pachttermijn van één jaar of waar specifiek nadere voorwaarden gelden.

 

LIB 27:  op perceel geldt een spuitvrije zone.

 

LIB 75: hier geldt afwijkende pachttermijn, pacht eindigt 31 oktober 2024.

 

LIB 133: hier geldt afwijkende pachttermijn, pacht eindigt 31 oktober 2024.

 

LIB 145: perceel is (mogelijk) besmet met knolcyperus.

 

LIB 159: perceel dient natuurvriendelijk beheerd te worden. Op perceel dient een bodemstructuur verbeterende teelten zoals graan –en/of luzerneteelt (geen bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest); in verband met proef in kader biodiversiteit door universiteit Wageningen.

 

LIB 172: perceel dient natuurvriendelijk beheerd te worden. Op perceel dient een bodemstructuur verbeterende teelten zoals graan –en/of luzerneteelt (geen bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest; in verband met proef in kader biodiversiteit door universiteit Wageningen.

 

LIB 173: perceel wordt deels ingericht als ecologische verbindingszone; uitvoering hiervan medio augustus 2024. Het gedeelte dat ingericht gaat worden is niet gearceerd op de tekening en zou tot augustus in beheer (maaien) meegenomen kunnen worden. Perceel dient natuurvriendelijk beheerd te worden. Geen bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest in verband met proef die uitgevoerd wordt in kader biodiversiteit door universiteit Wageningen.

 

Zwerfafval bijeenkomst

 

Zwerfafval is voor veel mensen een grote ergernis. Het zorgt voor een rommelig straatbeeld en is schadelijk voor dieren en het milieu. Gelukkig zijn er in het Land van Cuijk en Boekel veel vrijwilligers die helpen met het opruimen van zwerfafval. Op 3 februari kwamen veel van deze vrijwilligers bij elkaar tijdens een jaarlijkse bijeenkomst. De bijeenkomst stond vooral in het teken van waardering. Li An Phoa was als spreekster aanwezig en vertelde over haar strijd voor schone en drinkbare rivieren.

 

Wil je ook vrijwilliger worden?

Als je je opgeeft als vrijwilliger, dan krijg je van ons spullen om zwerfafval te verzamelen, en zorgen we ervoor dat het zwerfafval bij je opgehaald wordt. Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe je gaat opruimen. Je kunt je aanmelden via www.gemeentelandvancuijk.nl/afval

 

 

 

Opening Gezondschap

Vanaf volgende week starten we in zes supermarkten in de gemeente Land van Cuijk met Gezondschap: een gezond ‘schap’ in de supermarkt, ingericht door een diëtiste.

 

Bij de supermarkten Plus Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek, de Jumbo in Cuijk, Boxmeer en Grave en de Albert Heijn in Mill vind je de komende zes weken een speciaal ingericht schap gevuld met gezonde producten uit de Schijf van Vijf.

 

Op woensdag 21 februari trappen we de start van het Gezondschap feestelijk af samen met alle partners en wethouder Willy Hendriks-van Haren.

 

Waar: Jumbo Bosmans Cuijk 

Wanneer: 21 februari om 14:00-16:30

 

Waarom Gezondschap?

Vanuit ons gezondheidsbeleid zetten we in op preventie: voorkomen is beter dan genezen. Dit doen we door gezonde voedingskeuzes in de supermarkt makkelijker te maken en hiermee een gezonde leefstijl te stimuleren.

 

Doe mee met gratis activiteiten

Samen met Voedselapotheek, GGD Hart voor Brabant, Sociom, Smaakcentrum, Negen en alle deelnemende supermarkten worden er de komende weken verschillende bewustwordingsactiviteiten rondom de deelnemende supermarkten georganiseerd om gezond eten en gezond leven bij klanten en inwoners te promoten. Hieronder en op www.gezondschap.nl/landvancuijk vind je de agenda en alle informatie over de activiteiten.

 

Beweegchallenge

Tijdens deze challenge – georganiseerd door Negen – kun je in de supermarkt een lekkere smoothie bij elkaar ‘fietsen’ met behulp van de shakefiets. Naast deze lekkere smoothie maakt degene die het snelst zijn of haar smoothie bij elkaar fietst, kans op een mooie prijs!

 

Supermarktsafari

Weet je niet waar je precies op moet letten als je gezond wilt eten? Samen met diëtiste Tahnee bezoek je de supermarkt bij jou in de buurt. Er wordt een leerzame rondleiding gegeven met veel informatie over etiketten lezen en producten vergelijken. Ook is er ruimte voor jouw vragen. Wel even aanmelden van te voren via www.gezondschap.nl/landvancuijk

 

Proeverijen

Diëtiste Tahnee weet alles over een gezond eetpatroon dat ook nog eens lekker is. Door te proeven kom je erachter welke gezonde voedingskeuzes bij jou in de smaak vallen!

 

Receptenwedstrijd

Sociom organiseert de receptenwedstrijd ‘gezond en betaalbaar koken’. Hiervoor worden vanaf 22 februari gratis groenten uitgedeeld in verschillende wijkcentra. De uitdaging is om een betaalbaar, gezond en lekker recept in te sturen dat je samen met een ander hebt gemaakt. Want samen koken en eten verbindt. Doe mee en win een mooie prijs! De jury bestaat uit de koks van initiatief Samen Tafelen.


Over Gezondschap
Gezondschap is een initiatief van de Voedselapotheek. Gezondschap heeft een dubbelzinnige betekenis:

 • Gezondschap zorgt voor een gezond schap in de supermarkt in de buurt. Om mensen bij hun boodschappen op ideeën te brengen en te laten zien hoe lekker en gemakkelijk gezond eten kan zijn. Het schap wisselt iedere twee weken van thema en bij alle producten in het gezonde schap staat uitleg van een diëtist. De thema’s in het Land van Cuijk zijn: ontbijt, tussendoortjes, energie, eetwissel, schoollunch en diner.
 • ​Gezondschap vindt voorkomen beter dan genezen. Liever iemand ‘gezondschap’ wensen in plaats van ‘beterschap’. Gezondschap betekent je goed voelen en minder snel ziek worden. Daar is iedereen bij gebaat. Onze inwoners, maar -bijvoorbeeld- ook huisartsen en apothekers.

 

Meer weten? Kijk op www.gezondschap.nl/landvancuijk

 

Lezing GGD: Een shotje leefstijl

Gezonde voeding en beweging spelen een belangrijke rol bij een gezonde leefstijl. Maar dat is niet het enige. ‘Als je begrijpt wat er gebeurt in je lijf kun je er ook iets aan doen,’ stelt huisarts en schrijfster Jacqui van Kemenade.

 

Zij geeft op 28 februari een lezing over ons lijf en wat een gezonde leefstijl nou echt inhoudt. Hoe blijven we gezond? Wat heb je nodig? En hoe maak je daar je eigen magische brouwsel voor fitheid van?

 

Militaire oefening 26 februari t/m 1 maart 2024

De oefening wordt gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen diverse locaties gaan verkennen om luchtverdedigingsprocedures te beoefenen. Men zal hierbij het doorgaand verkeer niet hinderen.

 

Voor algemene klachten waarbij geen prake is van schade, kunnen burgers/ omwonenden contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: communicatie.13LTBRIG@mindef.nl

 

Indien er door de oefening schade is ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Sectie Claims Ministerie van Defensie

Postbus 90004

3509 AA Utrecht

Telnr: 088-9562951

Email: JDVclaims@mindef.nl

 

Verloopt jouw paspoort of ID-kaart binnen 3 maanden? Verleng ‘m nu!

Lekker naar de zon? Of misschien genieten van een weekje wintersport? Check dan eerst even hoe lang jouw paspoort of identiteitskaart nog geldig is. Verloopt deze binnen nu en 3 maanden, vraag dan meteen een nieuw document aan.

Waarom nu al?
De komende tijd moeten heel veel mensen hun reisdocument vernieuwen. Dat komt doordat in 2014 de geldigheid van deze (reis)documenten is veranderd: van 5 naar 10 jaar. Nu, 10 jaar later, moeten heel veel mensen dus hun documenten laten verlengen. Daardoor kunnen de wachttijden flink oplopen. Door het op tijd aanvragen en afhalen van je reisdocument ben je in je voordeel: je omzeilt de lange wachttijd én je hebt je reisdocumenten op tijd in huis voor je volgende vakantie.

Wij staan voor je klaar
Hoewel we goed voorbereid zijn op de drukte, kan het toch zijn dat je langer moet wachten dan je gewend bent. Hoe dan ook, we doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Rijbewijs verlengen
De drukte kan ook invloed hebben op het verlengen of aanvragen van een rijbewijs. Gelukkig kun je het verlengen online heel makkelijk regelen. Kijk op www.gemeentelandvancuijk.nl/rijbewijs.

 

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Dit is het officiële publicatiekanaal voor gemeentelijke bekendmakingen. Het kan gaan om (ontwerp)besluiten, (ontwerp)plannen, verkoop van percelen gemeentegrond en andere formele bekendmakingen.

 

Op deze pagina’s staan alleen beknopte versies, bedoeld als service en ter informatie. In de officiële bekendmaking op bovengenoemde website staat welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van inspraak (een zienswijze indienen), het gebruiken van een rechtsmiddel, zoals bezwaar, (hoger) beroep en voorlopige voorziening of hoe er anders gereageerd kan worden.

 

Je kunt ook per e-mail op de hoogte blijven van alle bekendmakingen. Ga naar www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Hier kun je een profiel aanmaken met je postcode en aanvinken van welke overheden en welke soort bekendmakingen je wilt ontvangen.

Land van Cuijk

| Verkeersbesluiten

 • Opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats - aan Scheerling te Grave
 • Instellen van een parkeerverbod - aan Burgemeester van de Braakplein te Beers
 • Reserveren van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - aan Oliestraat te Grave
 • Instellen van een parkeerverbod - aan Lepelstraat te Sint Anthonis
 • Reserveren van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken - aan Irenehof te Cuijk

| Uitschrijving basisregistratie personen

Vertrokken naar onbekende bestemming

 

Uit onderzoek van de afdeling Burgerzaken is gebleken dat onderstaand persoon niet meer woont op het adres waar hij of zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingevolge artikel 2.22 van de Wet BRP besloten de bijhouding van de persoonslijst van deze persoon op te schorten wegens vertrek uit Nederland. Dit betekent dat hij of zij daardoor formeel niet meer op dat adres staat ingeschreven.

 

Geslachtsnaam en voorletters

Geboorte-datum

Adres

Datum besluit

V.O. Molodetska

23-10-1975

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

29-01-2024

A.O. Molodetska

30-11-1999

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

29-01-2024

 1. Kapsamun

18-11-1980

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

24-01-2024

O.I. Larionova

06-05-1971

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

29-01-2024

A.V. Totska

11-08-1997

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

29-01-2024

C. Hodorog

22-08-1979

Dorpstraat 23, 5446 AM Wanroij

05-02-2024

M. Kelmelis

29-09-1988

Zoetsmeerweg 6, 5443 NH Haps

05-02-2024

G. Puzanauskas

14-02-1967

Zoetsmeerweg 6, 5443 NH Haps

05-02-2024

A.N. Lvova

08-03-1986

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

05-02-2024

M.V. Lvov

16-01-2016

Stevensbeekseweg 14a, 5825 JC Overloon

05-02-2024

M.S. Burdakov

21-04-1981

Stevensbeekseweg 14 a, 5825 JC Overloon

05-02-2024

J.L. Silva Valdivia

14-09-1973

Grotestraat 26 a, 5431 DK Cuijk

06-02-2024

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie.

 

Het ondertekende bezwaarschrift moet bevatten de naam en het adres van de indiener, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt. Ook moet de bezwaarmaker gemotiveerd aangeven waarom hij of zij het niet eens is met het besluit. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave.

 

| Overige

 • Leidraad heffing gemeentelijke belastingen Land van Cuijk 2024
 • Voorgenomen verkoop perceel, kadastraal bekend als gemeente Mill, sectie N, nummer 388
 • Voorgenomen verkoop perceel aan de Cuykschesteeg
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van bomen Ingetekende geometrie

 

Boxmeer

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel met nokverhoging Anton Mauvestraat 14, 5831XV Boxmeer
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een container voor bouwafval Bakelgeertstraat 37, 5831CS Boxmeer

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning deels verleend voor het tijdelijk plaatsen van een carnavalstent op een parkeerterrein Steenstraat 51, 5831JB Boxmeer
 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Wim de Körverstraat 35, 5831AN Boxmeer

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een hoogwerker op 05-02-2024 Steenstraat/Sint Jozefstraat 1f, 5831JW Boxmeer

 

Cuijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het terugplaatsen van een garagedeur Weldaad 4a Cuijk

Afhandelingen

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een container op 05-02-2024 Robijnlaan 13, 5431ZL Cuijk
 • Omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen en uitbreiden van een bestaande woning Kouwenberg 44, 5431GZ Cuijk

| Overige

 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveilig gebruiken van Sportstuif Kinderopvang Sportlaan 3, 5431AP Cuijk

Escharen

| Overige

 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – Boltschestraat 1 Escharen

 

Gassel

| Overige

 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveilig gebruiken van Basisschool De Bongerd in Gassel Schoolstraat 8, 5438AC Gassel

Grave

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het exploiteren van voedselbezorgdienst O Mixórdias Dokter Kanterslaan 296, 5361NM Grave

| Overige

 • Objectvergunning verleend voor het plaatsen van een verreiker op 05-02-2024 Hoofschestraat 19 en 35, 5361ET Grave
 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveiligheid gebruiken van PI Grave Muntlaan 1, 5361ME Grave

Haps

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een nieuwbouw woonhuis met bijgebouw Hoefseweg 6, 5443NP Haps, kadastraal CUI00 R 8

| Overige

 • Evenementenvergunning verleend voor het organiseren van MusicNight 2024 op 19 en 20/04/2024 Beerseweg 2, 5443BE Haps
 • Openbare inschrijving 2 volkstuinen complex Beersebaan te Haps

 

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de interne productie Korte Oijen 6, 5433NE Katwijk NB

 

Landhorst

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het gebruiken van bestaande bedrijfsgebouwen voor caravanstalling en opslag Klotweg 1A, 5445ND Landhorst

 

Langenboom

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Dempseystraat 14, 5453JR Langenboom

 

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een jongveestal Achterdijk 54, 5451NN Mill

 

 

Oploo

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning voor het aanbouwen van een garage/schuur Gemertseweg 16, 5841CD Oploo

| Overige

 • Kennisgeving melding brandveilig gebruik voor het brandveilig gebruiken van de BSO i.v.m. verhoging naar 22 kindplaatsen Grotestraat 3, 5841AA Oploo

 

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verduurzamen van 12 woningen Jan de Rooijstraat, Pritterweg, 5825 Overloon
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woonhuis Vierlingsbeekseweg 3, 5825AS Overloon
 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het vergroten van een woning Vlassertstraat 2, 5825BV Overloon
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaande schuur Vierlingsbeekseweg 44, 5825AX Overloon

 

Rijkevoort

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning Koningsspil 17, 5447BN Rijkevoort, bouwkavelnummer 507

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woning Koningsspil 23 Rijkevoort kadastraal BMR00 W 1756 kavel 510

 

Sambeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bestaande kozijn veranderen Grotestraat 39, 5836AB Sambeek

 

St. Agatha

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een deur in de kelder Kloosterlaan 22, 5435XD Sint Agatha is vergunningvrij

 

Sint Anthonis

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming voormalige woonboerderij naar twee-aanéén woning Sambeeksedijk 6 en 6A, 5845ES Sint Anthonis

 

Sint Hubert

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Kennisgeving verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een pre-mantelzorgwoning Kerkpad 18, 5454GK Sint Hubert

 

Velp

| Overige

 • Melding Activiteitenbesluit milieubeheer – De Eek 5C Velp

 

Vianen

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van een woonhuis Berkenkamp 51, 5434PC Vianen NB

 

Vierlingsbeek

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitrit Soetendaal 29 in Vierlingsbeek, kadastraal bekend gemeente Vierlingsbeek, sectie L, nummer 523
 • Kennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Handwijzer 2, 5821AL Vierlingsbeek

 

Vortum-Mullem

| Overige

 • Reserveren van parkeervakken voor het opladen van elektrische voertuigen - aan Sint Cornelisstraat te Vortum-mullem

 

Wilbertoord

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van bomen Wethouder Lindersstraat 25, 5455GJ Wilbertoord