Open dag brandweer Vierlingsbeek

Gepubliceerd op 23 februari 2024 om 19:44

Op zaterdag 25 mei 2024 opent Brandweer Vierlingsbeek haar deuren voor een spannende en informatieve open dag. Deze bijzondere dag biedt een unieke kans voor de gemeenschap om een kijkje te nemen achter de schermen van de brandweerkazerne en meer te leren over de belangrijke rol die de brandweer speelt in het beschermen van de lokale gemeenschap.

De open dag zal plaatsvinden op het adres Molenweg 8c, 5821 EA in Vierlingsbeek en de toegang is gratis voor iedereen die geïnteresseerd is in brandveiligheid en het werk van de brandweer.

 

Het belooft een boeiende dag te worden met tal van activiteiten en demonstraties, van live brandblusoefeningen tot het verkennen van de brandweervoertuigen. Kinderen en volwassenen krijgen de kans om meer te leren over brandveiligheid, het belang van preventie en hoe ze zichzelf en anderen kunnen beschermen in noodsituaties. Daarnaast zullen de brandweerlieden aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.

 

Houd de website en lokale aankondigingen in de gaten voor meer gedetailleerde informatie over het programma en andere activiteiten die tijdens de open dag zullen plaatsvinden. Mis deze unieke gelegenheid niet om een dag vol plezier, educatie en bewustwording over brandveiligheid te beleven bij Brandweer Vierlingsbeek! Meer informatie volgt op https://www.brandweer.nl/open-dagen-en-evenementen/open-dag-brandweer-vierlingsbeek/