Bedenk een naam voor het kunstencentrum!

Gepubliceerd op 20 maart 2024 om 19:16

De gemeente Land van Cuijk gaat een kunstencentrum oprichten. Voor dit kunstencentrum zijn we op zoek naar een creatieve naam. Doe jij mee aan de prijsvraag? Wie de winnende naam indient, wint een jaar lang een gratis cursus bij het kunstencentrum!

Wat is het kunstencentrum?
Het kunstencentrum wordt dé plek voor kunst- en culturele cursussen binnen het Land van Cuijk. Denk bijvoorbeeld aan cursussen op gebied van muziek, zang, dans, musical, theater of beeldende vorming. Iedereen kan hier terecht. Heb je bijvoorbeeld interesse in theater, dan kan je bij het kunstencentrum terecht voor een cursus die bij jou past en bij jou in de buurt wordt aangeboden. Hiervoor gaat het kunstencentrum zoveel mogelijk samenwerkingen aan om zo het aanbod aan cursussen steeds meer te vergroten.

 

Ook gaat het kunstencentrum scholen ondersteunen bij de invulling van cultuuronderwijs en organiseert het naschoolse culturele activiteiten.

Daarnaast gaat het kunstencentrum de lessen muziek verzorgen voor de muziekverenigingen.

 

Denk je mee over de naam van het kunstencentrum? Laat het ons vóór 1 april weten via ons.landvancuijk.nl/kunstencentrum en maak kans op een jaar lang een gratis cursus bij het kunstencentrum!