overloon nieuws

Home » regionieuws » 1e Kunstkring Zomerconcert met Ricciotti

1e Kunstkring Zomerconcert met Ricciotti

Gepubliceerd op 6 augustus 2018 om 19:19

De Kunstkring haalt het muzikale gezelschap  “Het Ricciotti Ensemble” naar Sint Anthonis met swingende Cubaanse muziek.

Deze zomer halen we Cuba naar Sint Anthonis! Het Ricciotti Ensemble is op zondag 12 augustus te gast tijdens een tuinconcert te Sint Anthonis, waarbij u zeker niet stil kunt zitten of staan. De meeslepende Latijns-Amerikaanse ritmes zullen u ongetwijfeld tot een conga, rumba, salsa of charanga verleiden. Ongetwijfeld zijn er geschikte en eensluidende partners op dit muziekfeest aanwezig om met u te dansen of zeker mee te deinen op de aanstekelijke ritmes. Aangevuld met kunst van de leden van de Kunstkring,  met hapjes en drankjes van de plaatselijk horeca,  belooft dit initiatief een geweldig spektakel te worden.  Ook zal  ”Het Chase-quartet “, de jazz-huisband van het Cultureel Café, vanaf 17.00 uur aanwezig zijn om voor het optreden van het Ricciotti Ensemble om 19.00 uur u te vermaken met fijne sfeermuziek en nostalgische jazznummers.

Daarnaast vergeten we niet te vermelden dat Chase-4 enkele nieuwe nummers ten gehore zal brengen waardoor de afwisseling van een jazzy sfeer en vervolgens opzwepende Cubaanse muziek een nieuwe dimensie krijgt.                                 

Locatie Bosweg 28, 5845 EB Sint Anthonis De entree is GRATIS. Uiteraard zijn de hapjes en drankjes voor eigen rekening.

Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat deze muziekuitvoering  buiten niet mogelijk is, dan beschikken wij over een passend alternatief. Kijk daarvoor  eventueel op onderstaande website.

Meer informatie  vindt u hier onder in de bijlagen of op de website www.kunstkring.com

Graag tot ziens op 12 augustus!

Namens Kunstkring Sint Anthonis

Netty Wolters

       De Kunstkring haalt het muzikale gezelschap  “Het Ricciotti Ensemble” naar Sint Anthonis met swingende Cubaanse muziek

Vandaag start Ricciottiando en Cuba!

Na 6 dagen intensief repeteren in de Amerpoort in Baarn, gaat het swingendste orkest van Nederland vandaag de bus in en zullen we de eerste optredens geven van Ricciottiando en Cuba en wel in Soest en in Utrecht bij Theater Lombok om 20.00 uur. Swingen jullie mee?

Posted by Ricciotti Ensemble on Monday, August 6, 2018

«   »