Home » regionieuws » regionieuws van maandag 20 augustus

regionieuws van maandag 20 augustus

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 om 11:33

Auto belandt op zijkant door botsing in Boxmeer: BOXMEER - Een auto is maandagmorgen op de zijkant terechtgekomen bij een botsing met een andere wagen op de Sint Anthonisweg in Boxmeer. Het ongeluk gebeurde bij de verkeerslichten, nabij de oprit van de A73.

BOXMEER - Een auto is maandagmorgen op de zijkant terechtgekomen bij een botsing met een andere wagen op de Sint Anthonisweg in Boxmeer. Het ongeluk gebeurde bij de verkeerslichten, nabij de oprit van de A73.
GELDERLANDER.NL
 

Boxmeer koopt woning voor de verkeersveiligheid: BOXMEER - Met de aankoop van een woning aan de Burgemeester Verkuijlstraat (378.000 euro) wil de gemeente Boxmeer de verkeersveiligheid gaan vergroten. Die woning staat op de kruising met de Koorstraat. .Na de sloop van de woning kan de gemeente een veiligere kruising aanleggen. Dat kan in de vorm van een rotonde zijn.

BOXMEER - Met de aankoop van een woning aan de Burgemeester Verkuijlstraat (378.000 euro) wil de gemeente Boxmeer de verkeersveiligheid gaan vergroten. Die woning staat op de kruising met de Koorstraat. .Na de…
GELDERLANDER.NL
 

Politie Boxmeer @PolitieBoxmeer: RT @WijkAg_Boxmeer: nachtdienst @Boxmeer, ff een bakkie doen op het sluizencomplex in Sambeek. https://t.co/TA5S0kDvq9

“nachtdienst @Boxmeer, ff een bakkie doen op het sluizencomplex in Sambeek.”
TWITTER.COM
 

Metworst aast op jong talent: BOXMEER - Altijd leuk, een rondje op een paard maken. Maar voor De Metworst in Boxmeer is het zaterdagmiddag serieuze business. De Metworst Zomer opstapmiddag heeft het hogere doel om talent aan de vereniging te binden. Talent dat later op carnavalsmaandag mee kan doen aan de wedstrijd voor vrijgezelle jongens die in Boxmeer geboren zijn.

BOXMEER - Altijd leuk, een rondje op een paard maken. Maar voor De Metworst in Boxmeer is het zaterdagmiddag serieuze business. De Metworst Zomer opstapmiddag heeft het hogere doel om talent aan de vereniging te binden.…
GELDERLANDER.NL
 

Reünie handbalvereniging UVG: BOXMEER - Handbalvereniging Uit Vriendschap Geboren (UVG) komt nog één keer samen. In Pub Esser heeft de Boxmeerse club zaterdagavond vanaf 20.00 uur een reünie. UVG is sinds 2002 vergane glorie.

BOXMEER - Handbalvereniging Uit Vriendschap Geboren (UVG) komt nog één keer samen. In Pub Esser heeft de Boxmeerse club zaterdagavond vanaf 20.00 uur een reünie. UVG is sinds 2002 vergane glorie.
GELDERLANDER.NL
 

Waarom dit afgebrande crossterrein voor Vincent een bijzondere plek is: BOXMEER - Vincent van der Zanden moet flink slikken als hij het terrein van motorcrossvereniging SMW Boxmeer op loopt. Van de kantine is niets over. ,,Dit is voor mij een bijzondere plek’’, zegt de 46-jarige inwoner van Echt. Hij is vrijdagochtend naar Boxmeer gereden om onder meer naar het terrein van de motorcrossvereniging te kijken. ,,Mijn vader is hier overleden’’, legt hij uit.

BOXMEER - Vincent van der Zanden moet flink slikken als hij het terrein van motorcrossvereniging SMW Boxmeer op loopt. Van de kantine is niets over.…
GELDERLANDER.NL
 

Dagje langer vakantie kinderen De Bonckert en Bakelgeert: BOXMEER - De kinderen van de basisscholen De Bonckert en Bakelgeert in Boxmeer hoeven maandag nog niet naar school. Voor hen begint het nieuwe schooljaar een dagje later als gevolg van de brand bij de naastgelegen gymzalen in de Stationsstraat.

BOXMEER - De kinderen van de basisscholen De Bonckert en Bakelgeert in Boxmeer hoeven maandag nog niet naar school. Voor hen begint het nieuwe…
GELDERLANDER.NL
 

Ristorante Da Lorenzo opent 25 augustus zijn deuren in centrum Boxmeer

‘Da Lorenzo is een specialiteitenrestaurant waar je heerlijk kunt genieten van de authentieke Italiaanse keuken’

BOXMEER | Met ingang van zaterdag 25 augustus opent Ristorante Da Lorenzo zijn deuren in het centrum van Boxmeer. Het Italiaanse specialiteitenrestaurant komt recht tegenover het gemeentehuis en wordt gerund door Lorenzo Tanase. “Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg mensen in Boxmeer en omgeving...

Lees verder
Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten
 

Mooi verhaal over de toren en lindeboom in Sambeek, verteld door René Klaassen tijdens de radiouitzending van Vroege Vogels zondag 19 augustus.

De ruim 400 jaar oude lindeboom in het Brabantse Sambeek heeft niet alleen een bijzonder verhaal, maar ook een buitengewone aspiratie: de onsterfelijkheid.
NPORADIO1.NL
 

Maasziekenhuis: nieuwe biowalk

Het project biowalk, wandelen in de natuur voor diabetespatiënten van Maasziekenhuis Pantein, start op zaterdag 8 september met een nieuwe wandelgroep.

Suikergehalte daalt

...Meer weergeven

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.