Home » regionieuws » regionieuws van woensdag 22 augustus

regionieuws van woensdag 22 augustus

Gepubliceerd op 22 augustus 2018 om 19:01

21.000 euro subsidie Vitale Kernen voor Stevensbeekse muziekkiosk: STEVENSBEEK - Wethouder Jos Raemakers (welzijn) van Sint Anthonis had al voorspeld dat de nieuwe muziekkiosk in Stevensbeek goede kanshebber was. En nu blijkt de kiosk die door het dorp zelf gebouwd wordt, inderdaad als eerste een nieuwe subsidie krijgt. Liefst 21.000 euro krijgt de Werkgroep Kiosk op de rekening gestort. Bedoeld voor de aanleg van de muziekkiosk op het grasveld voor de school.

STEVENSBEEK - Wethouder Jos Raemakers (welzijn) van Sint Anthonis had al voorspeld dat de nieuwe muziekkiosk in Stevensbeek goede kanshebber was.…
GELDERLANDER.NL
 

Leuk zo’n buitentheater in Boxmeer, maar wat als het regent?: BOXMEER - Er wordt regen voorspeld. Maar er staat voor donderdagavond ook een voorstelling van Yentl en De Boer gepland in het buitentheater van De Weijer in Boxmeer. Wieke Vrijhoef van De Weijer kijkt al een paar dagen angstvallig naar de weersverwachtingen. Want er is regen voorspeld.

BOXMEER - Er wordt regen voorspeld. Maar er staat voor donderdagavond ook een voorstelling van Yentl en De Boer gepland in het buitentheater van De…
GELDERLANDER.NL
 

Beugense Alpinist schrijft autobiografie: Pierre Smetsers, inwoner van Beugen, brengt een autobiografie uit over zijn Alpiene beklimmingen op toppen boven de 4000 meter.

Pierre Smetsers, inwoner van Beugen, brengt een autobiografie uit over zijn Alpiene beklimmingen op toppen boven de 4000 meter.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
De politie ontdekte dinsdag in een maisveld in de gemeente Venray ruim 275 bijna oogstrijpe hennep. De planten zijn direct uit de grond gehaald en vernietigd.
PEELENMAASVENRAY.NL
 
AFFERDEN | De politie heeft woensdagochtend een zeer grote hennepkwekerij aangetroffen in een woning in de dorpskern van Afferden.
KLIKNIEUWS.NL
 

Maandag 20 augustus, tijdens een ideale zomeravond voor ballonvaarten hebben de winnaars van de loterij ’20 jaar gemeente Boxmeer’ hun vaart gemaakt met de LandvanCuijk-luchtballon. Marjan Jakobs uit Vortum-Mullem, Ans Vloet uit Boxmeer, Mia Dekkers uit Overloon en Corine Schaminée uit Boxmeer (v.l.n.r.) waren de gelukkigen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht, buiten en natuur
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, kind en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, buiten, water en natuur 
 
Volgende week al zijn de eerste expedities, onder meer robotica en 3D, in de biebs van Boxmeer, Cuijk, Grave en Gennep. Doordeweekse bijeenkomsten na school in de bibliotheken van Mill, Sint Anthonis en Bergen volgen de komende maanden. 
Kinderen aan het werk in een TechLab. 

VERVOLG EIGEN ROBOT BOUWEN IN REGIONALE BIEBS

BOXMEER/GENNEP - Na een geslaagde proef begin dit jaar in enkele biebs, rolt BiblioPlus dit najaar haar TechLab Expedities uit in alle zeven gemeenten waarin de bieborganisatie actief is.

gelderlander.nl

 

Politie Venray-Gennep heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.

Op maandag 20 augustus 2018 omstreeks 02.20 uur werden door ons 2 personen aangehouden op verdenking van heling. Zij reden in een voertuig met in de laadruimte de goederen op onderstaande foto's. Wij vermoeden dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn aangezien de unieke nummers verwijderd zijn.

Wij zijn dan ook op zoek naar de eigenaren van deze goederen.

2018127015

AvW/JP

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen
Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten 
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.