Home » regionieuws » regionieuws van dinsdag 4 september

regionieuws van dinsdag 4 september

Gepubliceerd op 4 september 2018 om 18:46

Kinderen Land van Cuijk leven gezonder: BOXMEER - Kinderen tot 11 jaar uit het Land van Cuijk leven gezonder in vergelijking met negen jaar geleden. Ze bewegen meer en eten gezonder. Hun ouders zijn zich ook bewuster van hun invloed op het leven van de kinderen. Als die al roken, doen ze dat minder vaak in huis of in het bijzijn van kinderen.

BOXMEER - Kinderen tot 11 jaar uit het Land van Cuijk leven gezonder in vergelijking met negen jaar geleden. Ze bewegen meer en eten gezonder. Hun ouders zijn zich ook bewuster van hun invloed op het leven van de kinderen.…
GELDERLANDER.NL

Eucharistieviering in kerkruimte Vortum-Mullem: Op zondag 16 september, de gedenkdag van Sint Cornelius, om 10.30 uur is de eerste eucharistieviering in de tot multifunctionele accommodatie omgebouwde kerkruimte in Vortum-Mullem.

Op zondag 16 september, de gedenkdag van Sint Cornelius, om 10.30 uur is de eerste eucharistieviering in de tot multifunctionele accommodatie omgebouwde kerkruimte in Vortum-Mullem.
BOXMEERSWEEKBLAD.NL
 
 
 

Sint Anthonis wil veilige fietsroute voor jeugd tussen Landhorst en Wanroij: SINT ANTHONIS - Er moet een veilige fietsroute komen voor de leerlingen die dagelijks tussen Landhorst en Wanroij heen en weer fietsen. Het gaat om de kinderen die in Wanroij naar school gaan omdat hun school De Vlieger in Landhorst twee jaar geleden dicht ging.

SINT ANTHONIS - Er moet een veilige fietsroute komen voor de leerlingen die dagelijks tussen Landhorst en Wanroij heen en weer fietsen. Het gaat om de…
GELDERLANDER.NL
 

Fruittelers druk met vroegrijpe appels: SAMBEEK - Fruittelers zijn druk met het oogsten dit jaar van vroegrijpe appels. Zo ook bij Stevens Groente en Fruit, aan de Grotestraat in Sambeek.

SAMBEEK - Fruittelers zijn druk met het oogsten dit jaar van vroegrijpe appels. Zo ook bij Stevens Groente en Fruit, aan de Grotestraat in Sambeek.
GELDERLANDER.NL
 
Wandelclub De Tol in Venray bestaat ruim vijf jaar en in dit lustrumjaar worden enkele extra activiteiten voor leden en andere geïnteresseerden gehouden.
PEELENMAASVENRAY.NL
REGIO | Neem een kijkje in de keuken van het Smaakcentrum én doe mee aan de pannenkoekbak battle. De drie locaties van het Smaakcentrum zetten hun deuren open voor publiek op zaterdagmiddag 8 en 15 september van 14.00…
KLIKNIEUWS.NL
BERGEN | Na de benoeming van de gemeente Bergen als 'meest ontspannende fietsgemeente' vragen Toeristisch Platform Maasduinen, Winkelcentrum Mosaïque en Gemeente Bergen zich af welke plekjes nu écht het meest…
KLIKNIEUWS.NL
 
LAND VAN CUIJK | Ruim 61 procent van de deelnemers van de raadpleging van onderzoeksbureau TipLandvanCuijk vindt het onterecht dat er een tariefverhoging is doorgevoerd voor het wegbrengen van afval. "Dit voelt als…
KLIKNIEUWS.NL
 
VIERLINGSBEEK | "Ik heb van mijn beroep mijn hobby gemaakt", vertelt Frank Lindner met terechte trots. Frank is glazenier en heeft een prachtig atelier aan…
KLIKNIEUWS.NL
 

Op zondag 9 september a.s. reikt de gemeente Boxmeer voor de veertiende keer Dr. PeelenCultuurprijs uit. Voor de vierde keer komt daar de Dr. PeelenStimuleringsprijs bij.

Voorafgaand aan cultureel evenement Lekker.Uit zullen burgemeester Van Soest en wethouder cultuur mevrouw W. Hendriks-van Haren tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendmaken wie de winnaars van de Dr. PeelenCultuurprijs 2018 en de Dr. PeelenStimuleringsprijs 2018 zijn.

Kijkje in het college door wethouder Stevens
We zijn al weer volop aan de slag met het nieuwe college. Het voelt goed om verder te kunnen met waar ik me de afgelopen vier jaar voor heb ingezet. Voor zo’n nieuwe periode zet je toch eens alles op een rij en kijk je wat je belangrijk vindt voor de komende tijd.
Lees verder op: https://www.boxmeer.nl/…/kijkje-in-het-college-4-september_…


«   »