overloon nieuws

Home » regionieuws » Politie rukt uit voor loslopende kangoeroe

Politie rukt uit voor loslopende kangoeroe

Gepubliceerd op 17 oktober 2018 om 20:38

Een niet alledaagse melding kreeg de politie Venray-Gennep woensdagmiddag. De agenten moesten uitrukken voor een loslopende kangoeroe.Het beestje werd in Vredepeel aangetroffen

Update:
-------------
Zojuist hebben bericht gekregen dat de kangoeroe helaas is komen te overlijden. De kangoeroe was blijkbaar al te ernstig verzwakt om te kunnen overleven.

Inderdaad je leest het goed, een loslopende kangoeroe.Vanmiddag kreeg de noodhulp dienst het verzoek om te gaan naar Vredepeel ivm een loslopende kangoeroe.Het beestje werd aldaar aangetroffen, Vermoedelijk was het beestje verzwakt en erg moe. Het beestje is door een bevoegd persoon verdoofd en meegenomen voor onderzoek.bron:

Politie Venray-Gennep

Loslopende kangoeroe: =================== ,.... Inderdaad je leest het goed, een loslopende kangoeroe. Vanmiddag kreeg de noodhulp dienst het verzoek om te gaan naar Vredepeel ivm een loslopende kangoeroe. Het beestje werd aldaar aangetroffen, Vermoedelijk was het beestje verzwakt en erg moe. Het beestje is door een bevoegd persoon verdoofd en meegenomen voor onderzoek. Wat we al niet tegenkomen in ons gebied:). JP-JP.

Posted by Politie Venray-Gennep on Wednesday, October 17, 2018

«   »