overloon nieuws

Home » regionieuws » ‘Irma Schilderatelier’ opent haar deuren

‘Irma Schilderatelier’ opent haar deuren

Gepubliceerd op 8 augustus 2019 om 15:11

STEVENSBEEK – Op zondag 25 augustus opent Irma Bus-Kroef haar nieuwe schilderatelier op een prachtige locatie aan de Mullemsedijk in Stevensbeek met een Open Dag.

Na ruim 21 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt te hebben besloot Irma het roer om te gooien en zich volledig te gaan richten op haar passie, de schilderkunst. Omdat ze hetbelangrijk vindt zich te blijven ontwikkelen, studeert ze daarnaast inmiddels voor het vierde jaar aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk in België.

 Kenmerkend voor Irma’s werk is de zeggingskracht van de ogen. Haar sfeervolle en expressieve portretten krijgen een extra dimensie door de combinatie van een realistische met een abstracte schilderstijl.

Vanaf september 2019 start Irma in haar nieuwe atelier in Stevensbeek met teken- en schilderlessen. In een ontspannen en creatieve sfeer krijgt iedereen persoonlijke begeleiding op zijn- of haar eigen niveau.Voor meer informatie kunt u terecht op de website irmabus.jimdo.com.

 Op zondag 25 augustus tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom in ‘Irma Schilderatelieraan Mullemsedijk 20 in Stevensbeek. Dan kunt u een kijkje nemen in het nieuwe atelier, waar haar eigen werk en de workshop-ideeën te zien zullen zijn.


«   »