overloon nieuws

Home » regionieuws » Gratis spreekuur voor duurzaam wonen

Gratis spreekuur voor duurzaam wonen

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 16:17

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doet u dat? Wat is er mogelijk met uw woning? Zijn er interessante subsidies? En wat kunt u het beste nu doen met het oog op de toekomst? Om u met dit soort vragen te helpen, kunt u vanaf 7 september gebruikmaken van het gratis spreekuur in de bibliotheek in Boxmeer.

Hoe werkt het?
Om u aan te melden voor het gratis spreekuur, gaat u naar www.brabantwoontslim.nl/spreekuurboxmeer en kiest u een datum. De spreekuren vinden vanaf 7 september tweewekelijks plaats op de maandagavonden van 18.00 tot 20.00 uur. In een gesprek van een half uur geeft een adviseur antwoord op uw vragen over het verduurzamen van uw woning.

 

Wethouder duurzaamheid Bouke de Bruin: ”Steeds meer mensen kiezen voor duurzame aanpassingen aan hun woning. En dat is begrijpelijk, want het is zowel goed voor het klimaat als voor de eigen portemonnee! Zo verlaagt isolatie bijvoorbeeld de CO2 uitstoot én de energierekening. Met dit spreekuur ontdekt u wat voor u de mogelijkheden zijn.”


«   »