overloon nieuws

Deze week geen huis-aan-huisinzameling

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 17:29

Door de sneeuw, aanhoudende vrieskou en gladheid gaat de huis-aan-huisinzameling deze week niet door. De inzameling wordt niet op een later moment ingehaald.

Doordat het blijft vriezen en doordat er maar beperkt wegverkeer is, blijft het de hele week nog glad in de wijken. Het is voor de inzameldiensten dan ook niet verantwoord om op een veilige manier hun ronden te rijden.

 

We begrijpen dat het nu een langere tijd duurt voordat we weer bij uw adres in komen zamelen. Toch vragen u om de afvalzakken en containers thuis te bewaren tot de volgende inzameling.

 

Mocht u ze toch al aan straat hebben gezet: breng deze alstublieft terug naar hun plek.

 

Bedankt voor uw medewerking.

meer informatie vindt u op https://www.afvalaanbieden.nl/

Afvalinfolijn

inzameling oudpapier van de Sint Theobaldusgilde wel gaat gewoon door

A.s. zaterdag 13 februari is weer de maandelijkse papieraktie.van de Sint Theobaldusgilde De weersvoorspellingen zijn niet optimaal, maar een papieraktie overslaan levert ons ook problemen op.Dus a.s. zaterdag (13 februari )gaat de papieraktie gewoon door.Voor onze medewerkers is het ook uitkijken geblazen, daarom zou het fijn zijn, als u ons daarbij zou willen helpen:Zet zoveel, waar mogelijk, uw papier bij elkaar op 1 plek in de straat of bij lange straten op enkele plekken, zodat onze kraakperswagen niet bij ieder huis hoeft te stoppen, waardoor de kans op slippartijen voor zowel onze gildeleden als de kraakperswagen kleiner wordt.

De veiligheid van onze leden staat voorop, mocht er nog extremer weer komen van de week en slechtere begaanbare wegen, dan moeten we misschien alsnog andere maatregelen nemen, maar dan maken we dat ook bekend via Facebook en Overloon Nieuws.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.Het Sint Theobaldusgilde meer informatie vindt u op https://www.sinttheobaldusgilde.nl/ of op Facebook  https://www.facebook.com/Theobaldusgilde/ 


«   »