overloon nieuws

Home » regionieuws » Vanaf maandag weer zoveel als mogelijk inzameling afvalzakken, gft-container nog niet

Vanaf maandag weer zoveel als mogelijk inzameling afvalzakken, gft-container nog niet

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 13:56

Vanaf maandag 15 februari zamelen we weer zoveel als mogelijk huis-aan-huis de afvalzakken in volgens de afvalkalender. Dit geldt dus voor de plastic zakken en blauwe tariefzakken. De gft-container zamelen we niet in.

De gft-container halen we niet op
Het risico bestaat dat de inhoud vastgevroren zit in de container en dat de deksels nog vastgevroren zijn. Ook kunnen de stoepen en bermen nog glad zijn en bedekt met hopen sneeuw. De gft-container kunt u bij u thuis laten staan tot de volgende gft-inzameling. Kijk hiervoor op de afvalkalender.
Afvalzakken

Doordat de afgelopen week veel sneeuw is gevallen en door langdurig aanhoudende strenge vorst, kan dit er voor zorgen dat we niet overal kunnen komen. We doen ons best om alle afvalzakken overal op te halen. De inzamelaar bekijkt ter plaatste of het verantwoord is om gladde of slecht toegankelijke wegen in te rijden.

Mocht het zo zijn dat de afvalzakken ’s avonds nog aan straat staan, neem deze dan alstublieft weer mee naar huis. Wij vragen om uw begrip hiervoor.
Bedankt voor uw medewerking.

meer informatie vindt u op https://www.afvalaanbieden.nl/

Afvalinfolijn

 

inzameling oudpapier van de Sint Theobaldusgilde wel gaat gewoon door

A.s. zaterdag 13 februari is weer de maandelijkse papieraktie.van de Sint Theobaldusgilde De weersvoorspellingen zijn niet optimaal, maar een papieraktie overslaan levert ons ook problemen op.Dus a.s. zaterdag (13 februari )gaat de papieraktie gewoon door.Voor onze medewerkers is het ook uitkijken geblazen, daarom zou het fijn zijn, als u ons daarbij zou willen helpen:Zet zoveel, waar mogelijk, uw papier bij elkaar op 1 plek in de straat of bij lange straten op enkele plekken, zodat onze kraakperswagen niet bij ieder huis hoeft te stoppen, waardoor de kans op slippartijen voor zowel onze gildeleden als de kraakperswagen kleiner wordt.

De veiligheid van onze leden staat voorop, mocht er nog extremer weer komen van de week en slechtere begaanbare wegen, dan moeten we misschien alsnog andere maatregelen nemen, maar dan maken we dat ook bekend via Facebook en Overloon Nieuws.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.Het Sint Theobaldusgilde meer informatie vindt u op https://www.sinttheobaldusgilde.nl/ of op


«   »