overloon nieuws

Home » regionieuws » Wilt U 3 Maanden Gastgezin Zijn Voor Een Vluchteling ?

Wilt U 3 Maanden Gastgezin Zijn Voor Een Vluchteling ?

Gepubliceerd op 18 mei 2021 om 20:28

Als gastgezin via Takecarebnb heb je de mogelijkheid om nieuwkomers welkom te heten en wegwijs te maken in Nederland.  Via het logeren komt een statushouder op een natuurlijke manier in aanraking met het alledaagse leven in Nederland.

familie-bruggeman1-300x200-1.jpg

Zo kan een gast oefenen met de Nederlandse taal en komt het leren van de  ongeschreven regels en gebruiken gaandeweg voorbij. Heel waardevol, want in het azc mis je die kennis en het contact met het gewone leven. Het aantal mensen uit AZC’s dat zich opgeeft bij Takecarebnb om te logeren groeit elke dag.  Zij willen allemaal graag uit de wachtstand in het AZC en hebben de ambitie  om een positieve start in Nederland te maken.  Het liefst willen we dan ook iedereen aan een fijne tijdelijke logeerplek helpen.  Daarom organiseren we nu een webinar, speciaal bedoeld voor iedereen die iets wil doen voor  vluchtelingen en die meer wil weten over hoe het is om iemand tijdelijk in huis op te vangen.  

Wil jij erover denken om iemand tijdelijk te logeren hebben en een kickstart geven bij  de opbouw van het nieuwe leven hier?  Kijk op:  https://Takecarebnb.org  Aarzel je of heb je vragen over hoe het werkt? Meld je dan vrijblijvend aan voor de gratis webinar op 25 mei van 20 tot 21.30 uur waarin een gastgezin, hun gast en de matchmaker meer vertellen over hun ervaringen 

Aan :  info@takecarebnb.org      

Naam :  

E-mail : 

Telefoon :  

Plaats : 

 

Foto’s  Jac website  Jac www.creajac.nl Facebook https://nl-nl.facebook.com/jac.decock 


«   »