overloon nieuws

Nieuw logo gemeente Land van Cuijk onthuld

Gepubliceerd op 27 mei 2021 om 19:47

Op donderdag 27 mei hebben burgemeester Antoine Walraven (Mill en Sint Hubert) en wethouder Bouke de Bruin (Boxmeer) – beiden lid van de stuurgroep en verantwoordelijk voor de huisstijl – via een livestream het nieuwe logo voor de gemeente Land van Cuijk gepresenteerd. Het nieuwe logo is ontwikkeld door Di-visie, een branding studio uit Cuijk.

Logo en huisstijl

Zodra de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis op 1 januari 2022 gezamenlijk verder gaan als de gemeente Land van Cuijk, zullen zij dit dus doen in een geheel ‘nieuw jasje’, waaronder dit nieuwe logo.

De stuurgroep Land van Cuijk (voortaan: stuurgroep), het orgaan dat de fusie voorbereidt, vindt het belangrijk om voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk een geheel eigen logo en huisstijl te hebben waarin de kernwaarden en de kwaliteiten van de nieuwe gemeente tot uiting komen. Een huisstijl zoals hier bedoeld, is op te vatten als de visuele identiteit van de nieuwe gemeente die tot uiting komt op allerlei huisstijldragers zoals briefpapier, wagenpark, vlaggen, brochures en relatiegeschenken. De huisstijl wordt gevormd door onder andere een logo, maar ook door kleur, typografie (lettertype), vormentaal en fotografiestijl. Di-visie zal de komende tijd op basis van dit nieuwe logo de bijpassende huisstijl verder uitwerken. Lees meer op bron:https://www.gemeentelandvancuijk.nl/

Livestream

Kijk de livestream van de presentatie van het logo terug.

Gemeente Land van Cuijk


«   »