overloon nieuws

Concert “Thank You For the Music

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 12:53

Eindelijk is het dan weer zo ver! We mogen weer zingen en dat betekent ook dat er weer een Eindejaarsconcert aankomt! Op zaterdag 18 december 2021 met de titel: “Thank You For The Music”.

Dit natuurlijk onder voorbehoud!
We hopen het niet maar het Coronavirus zou alsnog roet in het eten kunnen gooien!

Dit jaar staat het concert mede in het teken van het naderende afscheid van onze dirigent Anton Kropivšek die het koor per 1 januari 2022 gaat verlaten.

Daarnaast natuurlijk een concert zoals u dat van ons gewend bent.

Voor de pauze “wereldlijke” muziek, variërend van vertrouwd klassiek tot verrassend modern. Na de pauze willen wij u zoals elk jaar weer in Kerststemming brengen.

Naast bekende kerstnummers zoals Stille Nacht, The Holy City en de vele carols uit het rijke repertoire van het Venrays Mannenkoor zullen er ook nieuwe nummers speciaal voor deze kerstshow te horen zijn.

Een concert met medewerking van een combo onder leiding van Jop Janssen en de solisten Davinia van der Zee, Geert Pelzer, Don Mulder en onze eigen Arno Gommans

Gezien het eerder vermelde voorbehoud kunnen wij nog niet beginnen met de verkoop van kaarten. Na 1 september ontvangt u daarover een nieuw bericht.

Wanneer alle seinen dan op groen staat bent u weer van harte welkom!

Zoals voorgaande jaren kunt u dan via de website kaarten bestellen voor de prijs van € 25,00.per stuk (inclusief garderobe en pauze drankje)

 

meer informatie kijk dan op de site van de Venrays Mannenkoor.https://www.venraysmannenkoor.nl/ of op Facebook https://nl-nl.facebook.com/venraysmannenkoor/ 


«   »